icon

Dvojičkovo II

grmitko
18. jan 2009

tak a je to tu, druha cast

janulqa07
11. sep 2010

@juliagregor tak sme dve, ja iez nic nenosim, jednak uz nemam a zavadzia mi to, no tak to bude ten prsten na specialne dni 🙂
manzel odisiel ku svokrovcom, ja debatujem s malym a obed dnes asi nebude lebo ho nema kto urobit a to som vymyslela halusky 😒 sa na to vykaslem a budu jest chlieb 😠

murkaa
11. sep 2010

@janulqa07
@juliagregor moje slová !!!!!! Ahojte ináč 😨 😵 😝

murkaa
11. sep 2010

dnes má synovec oslavu - 1 rok. Asi si niečo hrknem. MM so švagrom už varia guláš. To je akože detská oslava. 😉 A ja všettkých troch krmila na obed.
@janulqa07 ma teraz napadlo (moji tiež sú na striedačku- už som to niekoľko krát spomínala) som ich teraz zamotala do deky a spia naraz. Aj včera mi to pomohlo. No dufam, že to nebude zvyčajných 20 minút. Alebo sa teším, že aspon naraz zaspali.

juliagregor
11. sep 2010

@murkaa tak to pekne oslávte.. 🙂
ja sa tu trápim s grafmi ☹

murkaa
11. sep 2010

JUPIIIIIIIIIIIIII, deti spali hodinu a pol. Guláš dovarený, deti už vonku a prášim za nimi aj ja, kym nezačne pršať.

hviezda22
11. sep 2010

@juliagregor neviem ani ja, kolko stojí novy, tipuje 1000 euro
mne dnes krpci spali 3 hodiny 😕 😀 , no nechapem
@janulqa07 to fakt 😒 , mila mama. Kym som nemala dvojičky, chodila som ja na nakupy s Tejkom, no od vtedy čo sa narodil 99% chodí manžel. Je to zvačša jeho jedina povinnost doma, tak čo! Inak je furt v robote. Treba tych chlapov zapriahnut.
Svokru maš tiež vtipnu 😀, mne tiez nikto nepomahal a ani nepomaha a byva mi to veru luto, hlavne ked vidím na ihrisku maminu s babkou pri jednom dietati

janulqa07
11. sep 2010

@murkaa no nemame na vyber 😒 uzite si 😉
@hviezda22 pri prvom som bola aj rada ze som vsetko zvladla sama, ale teraz keby aspon domacnost nebola, tak tri deti v pohode... ani ja neviem co je to ked stary rodic bavi dieta a len tisko zavidim tym co nie su sami a este sa stazuju

juliagregor
11. sep 2010

pre potešenie...BORDEL V BYTE, ŠŤASTNÉ DÍTE... 😀

jennys
11. sep 2010

@janulqa07 tak ako? boli na obed tie halušky, ja som tiež dne obed nestíhala, malí boli v kuse na mne prisatí, takže varil manžel, ale uvaril super, som sa riadne najedla.
@murkaa ako si myslela to s tým, že si ich zamotala do deky? Lebo mi na večerný spánok oboch zabalíme do plienky teda aby nemohli šibrinkovať rukami a potom do zavinovačky a lepšie tak v noci spia. Teraz som ich dala spať už o siedmej a vyzerá že konečne budú spať aj dlhšie ako hodinu lebo dnes teda moc nepospali a to bolo také upršané počasie zrovna na spanie.
Ja som dnes bohvie čo nestila urobiť a to som si plánovala že čosi poupratujem. No ale aspoň sa mi medzi driemaním našich malých podarilo konečne Lucke upratať izbu a umyť wc, manžel uvaril obed, utrel prach v obývačke (čo on teda nerobieva teda čo sa týka prachu) a poyvsával byt. Takže sme spokojní🙂)

jennys
11. sep 2010

a včera som si urobila večer radosť, objednala som si nejaké veci z bonprixu tak sa teším ke ď mi to už príde. Boli sme aj v Tulipe u nás tak som si kúpila trojo tričiek tak som rada, lebo inak by som nemala šancu sa tam dostať sama s malými a už vôbec nie si skúšať.

jennys
11. sep 2010

@juliagregor no teda, tí tvoji sú riadni výmyselníci, že zahrabať okuliare do kvetináča...to si ich potom ako našla? či prezradili? som sa na tom dobre nasmiala...

juliagregor
11. sep 2010

@jennys trčali 😀 , moja mama má takú podlahu, že na nej nevidíš nič, ani špinu, tak som štvornožky tam chodila a hladala a zrazu som ich zbadala, ja som myslela, že mi ich vyhodil z kočíka, ked sme boli na prechádzke....
okuliare sú moja nočná mora...doma majú súťaž, kto dalej dohodí...ešteže mám Optiku kusok od bytu, sme tam dvakrát týždenne, šimon už má tretie straničky 😝
tak si si nakupila 🙂 , ja som si veru už dávno nič nekupila

jennys
11. sep 2010

@juliagregor my sme tiež minule hľadali okuliare a Lucka nevedela povedať kam ich dala, už som nevedela kde hľadať tak som to nechala na ráno. A ráno som ich našla v koši na prádlo. Veru som si nakúpila a som spokojná, aspoň nejaká radosť, keď pravdaže nerátam svoju rodinku. Najnovšie tu počuť Lucku viac ako tých dvoch keď plačú. Lucka im totiž vyspevuje a pritom ešte hrká nejakou hrkálkou. Niekedy ma z toho až uši boli ale teším sa, že malých tak vie zabaviť. Oni po nej len kukajú a niekedy sa aj upokoja, lebo jednoznačne ju svojim revom neprekričia tak to možno vtedy vzadjú a radšej počúvajú čo im spieva. No zlatá je, dnes som sa na nej nasmiala.

janulqa07
11. sep 2010

@jennys no to mas doma dobre zariadene 🙂 ja som halusky robila a este maso pre chlapov ale 4horaky mi nestacili 😒
ja sa chystam na nakupy buduci tyzden, manzel ma volno, Matus bude v skolke,mohla by som ist aj na kavu ale nemam s kym ☹

murkaa
11. sep 2010

@jennys do deky preto, lebo sme už veľký !!!!!!!!!!!!!! Tak som rozstrihla jednu deku a na každeho mam polovičku. Ked sú moc nekľudný tak ich zabalím. A Danielka musí mať ešte obloženú postielku. Dala som jej tam aj vankúš na kojenie a v tej medzere spí. Nevie byť na veľkom priestore. Vid na fotke.

jennys
12. sep 2010

@janulqa07 ja by som s tebou na tú kávu šla keby si bývala bližšie, hoci ja kávu nepijem
@murkaa tak to je super nápad, si ma inšpirovala a zabalení sú pekne, hlavne že to pomáha, s tým vankúšom na kojenie je to dobrý nápad, naši tak spali v nemocnici v inkubátore a tam mali ale také menšie vankúše, lenže oni putovali po celom inkubátore, tak potom ich doktorka dala von do postieľok, oni si to skrátka vybojovali lebo že v inkubátore boli strašne nespokojní.

juliagregor
12. sep 2010

dnes na Nove o 16.05 má byť dokument o pani čo mala 8torčatá

janulqa07
12. sep 2010

@jennys to sa tak hovori ze na kavu 😉 aj keby som mala pit cistu vodu by som isla 🙂
my sme mali vcera doma pootovost, Matus sa nahltal malinovky, za tym mlieko a potom nam ogrcal celu izbu ☹ bolo mi ho luto, ale aj som nervy mala ze chce iba blbosti do brucha pchat 😠
teraz mam prania tak na tri krat a neviem kto to este potom pozehli

juliagregor
12. sep 2010

@janulqa07 ja stále hovorím, že som mala so starším viac roboty ako s krpacmi...no máš to veselé... ☹

janulqa07
12. sep 2010

@juliagregor ked on je v skoke ako pokakany a doma si to uziva a ja nestiham kazdu sekundu mat oci na nom, vcera chcel vystiskat Tomaska, hodil sa na neho, mne vsetko vrelo na sporaku .. 😠
ked som kukala tvoje videa chalanov, snazila som sa predstavit si ako si to zvladala ved Matko bol este malinky, ja ked si predstavim Matusa pred rokom aky bol . 😲 ... fuu ... nezamyslam sa

juliagregor
12. sep 2010

@janulqa07 nezamýšľaj 😎 , ale ja som bola na neho tvrdá, on im nesmel ublížiť, lebo bol potrestaný (rozprávka, cukrík)...deti to chápu a to vieš, že mi ho bolo ľúto, len zle sa rýchlo stane
to tak býva, keby Ti Matúško radšej v škôlke vyvádzal, ale ved on sa otrká 😉

juliagregor
12. sep 2010

musím napísať, čo teraz vyviedli..
zobrali mi z chladničky kvasnice a rozmelili ich po dvoch izbách...

janulqa07
12. sep 2010

@juliagregor koko radosti 😵 😀 😀

juliagregor
12. sep 2010

mm vraví, aby som napísala recept na koláč z plávajúcej podlahy...tzv. dlážkovica 😀
ja vás chcem len potešiť, že "starosti" prejdú a budú "radosti" 😀 😉

matelko1
12. sep 2010

ahojte.pekny vecer prajem.
len som nakukla.boli sme dnes s detmi plavat,prvy krat.bolo super. 🙂

jennys
12. sep 2010

@juliagregor tak na tvojich tu asi nikto nemá ako tak čítam, že kvasnice, ja odpadnem to sú teda exoti. No mňa by švihlo, ty musíš mať teda nervy. A čo si urobila?
Dnes tu bolo také krásne počasie, keby bolo tak celý september, to by som asi veľa chcela. Boli sme sa poobede prejsť, malí spali pekne v kočíku, no paráda. Aj teraz konečne všetci už spia, aj keď dnes išli spať neskôr ale už aj to je úspech. A včera mi zaspali už o siedmej, tak sme si s mm stihli aj film kuknúť do pol 11. Potom som ich nakojila a o jedenástej zaľahla, zobudili sa až o druhej. Dúfam, že aj dnešná noc bude pokojná.

juliagregor
12. sep 2010

@jennys to sa Ti len zdá, ja tu mám služobne najstarších chalanov...ale neboj sa, aj ty sa dočkáš 😉
posadila som ich na gauč, pozametala kvasnice, napustila im vaňu a išla poomývať dlážku a hlavne vyvetrať 😀 😝

juliagregor
12. sep 2010

@jennys a nemáme nervy, teda väčšinou, my sa na nich s mm strašne rehoceme...šimon má obdobie vzdoru a vrieska, nemôžem napísať, že plače, lebo on sa jeduje...a ked vrieska on, tak isto kričím aj ja...po 20 sekundách aj zabudne prečo sa hnevá a začne sa rehotať...je to sranda
prajem Ti by táto noc bola minimálne ako tá minulá 😉

jennys
12. sep 2010

@juliagregor tak to máte potom perfektné. Aspoň máte zábavu a je fajn že to beriete s humorom. to obdobie vzdoru poznám, povedala by som, že Lucka ho má ešte aj teraz niekedy, ale beriem to normálne, už som si zvykla.

juliagregor
12. sep 2010

@jennys mňa hnevá Maťo, obed nezje, musím ho krmiť, ked ho neoblečiem, tak je od rána do obeda v pyžame, odvráva, trucuje, je protivný...tak na neho mám nervy...on si vybíja pozornosť a žiarli