icon

Dvojičkovo II

grmitko
18. jan 2009

tak a je to tu, druha cast

hviezda22
16. sep 2010

@juliagregor dakujeme 😉
@mia1983, myslím že ti tam budu pasovat rozne fusaky, odporučam napr. Kaiser iglu termo, to je taky univerzalny, mala som tiez Bumbleride, uz nemam............tvoje baby maju krásne mená 😀 , tiez som chcela Vandušku, no manžel nechcel.......ako z knihy od Evy Urbaníkovej 😀 😀 😀 a Linda je tiez pekné meno

mia1983
16. sep 2010

Dakujem za odporucenie, prave som ho pozerala a velmi sa mi paci. No baby aj dostali mena podla tej knihy 😀 . Tak sa to hodi k sebe celkom 🙂 . Sme stastni s manzelom ze ich mame. Este raz dakujem a dufam, ze tuto temu budem navstevovat castejsie 🙂

hviezda22
16. sep 2010

@mia1983 ano hodí, maju rovnaku koncovku, no sranda, mam rada tie knihy 🙂
fusaky su aj v skutočnosti velmi pekné, no pozor, aj dost velké, este premeraj radsej
http://www.babetkovo.sk/index.php?option=com_vi...
tu je lepšia cena

gajana1
16. sep 2010

Ahojte baby chcem sa spytať tie čo mate 3 detičky ako ste vyriešili autosedačky vošli vám 3do zadu????

juliagregor
16. sep 2010

@gajana1 nevošli, kupovali sme väčšie auto...teraz pozeráme po Citroene Picasso

gajana1
16. sep 2010

@juliagregor aj mi by sme kupili ale neda sa min. roku sme kupili nove Kia Ceed SW a kym splatíme pôžičku tak to potrva

juliagregor
16. sep 2010

tam sa vojdú, ale záleží od autosedačiek a od auta, toto picasso má výhody, že aj v strede je normálny pás, nie len bedrový...aj pri sedačkách sa treba na to pozerať, lebo nie všetky sa dajú pripútať normálnym alebo bedrovým pásom...

juliagregor
16. sep 2010

@gajana1 skús nejaké užšie sedačky, chodte do nejkej predajne zo sedačkami a dajte si vyskúšať...
podľa zákona dieťa môže sedieť v autosedačke aj v predu, ked sme ešte nemali veľké auto, sem tam sme museli Maťa voziť aj na prednom sedadle v autosedačke....

gajana1
16. sep 2010

no ved to že mi mame normalny pas nie bedrový ale zatiaľ som nenašla sedačky čo vojdu 3

gajana1
16. sep 2010

@juliagregor isto? no tak to potom v pohode bude Tomík v predu ked sa nebude dalo inak

juliagregor
16. sep 2010

my máme Chicco Key1 , tie sú užšie, a ešte aj tieto sú uzske http://www.enikibeniki.sk/shop/index.php?page=s...
Maťo má Chicco Zenith a tá je o 10 cm širšia ako tá Key...
jemu sme už kupili http://www.maderna.sk/katalog/product/6243 , síce má aj podsedák, ale mne sa zdá ešte malý (jasne, že hned dve) 😅

juliagregor
16. sep 2010

@gajana1 isto, ked bude viac času nájdem ti ten zákon, ja som napísal do telerána Bazovskému a on mi odpísal, že áno...

juliagregor
16. sep 2010

@gajana1 my sme ten zákon vozili so sebou v aute, pre istotu... 😀

hviezda22
16. sep 2010

nam sa tiez vošli, starší ma Recaro, ona je taka ista ako STM a dvojičky maju Zoppa.......mame W Turan

hviezda22
16. sep 2010

nie zopa, ale zooty, možno vyzeraju široke, ale su ok http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=3764890&tab=1

juliagregor
16. sep 2010

@gajana1 otázka 2 v tom magazíne...

lusinkaj
16. sep 2010

@hviezda22 zlatucke deticky 🙂 velmi pekna fotka 🙂

juliagregor
16. sep 2010

@lusinkaj skúšaš už novú tému 😀 , som rada, že si OK a steh nebolel 😉

lusinkaj
16. sep 2010

@juliagregor sem tam som to tu citala a tak som si povedala napisem...zaujala ma ta fotka taka pekna,pestra ladene deticky s kocikom 😉
no nebolelo,len teraz som taka na ihlach.....dufam ze vydrzim do druheho tt 🙂

lusinkaj
16. sep 2010

@juliagregor to ked mi dr.napisal do papiera ze 36+3tt to je uz ako 37tt???? 😉

juliagregor
16. sep 2010

@lusinkaj máš krásny tt a deti môžu ísť von, príroda si sama rozkáže a deti sa vypýtajú na svet, ked im tam bude moc tesno 😀

juliagregor
16. sep 2010

@lusinkaj ano to si 37 tt

lusinkaj
16. sep 2010

@juliagregor ja si myslim,ze uz im je tesno,hybu sa ako keby uz chceli von... 😉

juliagregor
16. sep 2010

@lusinkaj ked sa moc hýbu, tak veru ešte von nepôjdu...hrajú sa tam 😀

lusinkaj
16. sep 2010

@juliagregor jaaj,tak ja som myslela ze uz chcu vooon 😵 😀

juliagregor
16. sep 2010

@lusinkaj prvého som prenášala, ja som bola taká nervozna, vkuse som sa pozorovala, snívalo sa mi, že rodím,,,no hrozné to bolo a on kopal ako futbalista a a nechcel a nechcel, nakoniec mi ho vyvolali v 41 tt
niekde som čítala, že deti sa ukľudnia, akoby sa pripravili na pôrod...
neviem, čo je na tom pravdy, my sme im pomáhali, aby šli na svet

lusinkaj
16. sep 2010

@juliagregor tak ja im pomozem tak na druhy tt nech idu von.....tie par dni este si uzijem tehulkovanie a potm sup-sup.....dufam,ze to tak bude ako ka chcem......len neviem co mam sledovat,ako vyzeraju kontrakcie.odtok plo.vody,hmmmm???