icon

Dvojičky, druhá časť

catjob22
20. jan 2009

Ahoj, tak baby sem sa!!! 🙂

kkatka113
2. máj 2012

Caute baby, pridavam sa k vam, dnes nam na sone doktorka potvrdila ze cakam jednovajecne dvojicky!!! Som z toho este v miernom soku, je to predsa len vacsie riziko, ale velmi si zelam aby sme sa dockali dvoch deticiek naraz 🙂

mamoka4
2. máj 2012

@dadanr Ano, dá sa tak kojiť 🙂 ja som tak kojila cca 3 mes......a kojím baby doteraz 🙂 ale samostatne.... 🙂
@karcha Gratulka...

elika74
2. máj 2012

@dana_l Vdaka. Takze vankus a kocik. Dufam, ze budem moct kojit. Prechádzky, kým deti spinkaju... to je pekné. Ja si pamatám, že kým moj prvý syn spal, snazila som nieco stihnut spravit doma. Navarit, najest, upratat , vyprat, vyvesat, vyzehlit a potom zase prebalit, kojit. Tých prechádzok som vela spociatku nemala. Tiez pravda, ze je decembrový a vonku bola zima a sneh 3 mesiace. Tak som zvedavá, ako to budem stíhať s dvoma a este aj s tym 3,5 rocným zbehnut do skolky a spät.

mamoka4
2. máj 2012

@kkatka113 Jéééj, veľká gratulka!!!! Živo si na ten šok pamätám, ja mam doma jednovaječne dievčatká 🙂. Želám kráááásne, dlhé a bezproblémové tehulkovanie!!

klincek
2. máj 2012

@kkatka113 blahozelam aj ja 🙂
neboj sa a nemysli na zle, tes sa a snaz sa byt v pohode, oni budu tiez 🙂

dadanr
2. máj 2012

@mirasierra ani netušíš ako si ma teraz potešila. Toto bola tiež jedna z vecí čo mi vŕtala hlavou. Som nesmierne rada, že je toto fórum lebo poviem, že ako to tu čítam začínam sa tešiť, že budú dve. Doteraz som bola ťažko ľaknutá. 😀 😀

dadanr
2. máj 2012

@elika74 ja to mám to isté. Myslím, že to pôjde. Musí Nie? 😀

dana_l
2. máj 2012

@kkatka113 velmi ti gratulujem k tehotenstvu a dvojickam

kkatka113
2. máj 2012

@mamoka4 Dakujem pekne, no snad to bude vsetko v poriadku :D

kkatka113
2. máj 2012

@dana_l Dakujem pekne, no my sme uz o jedno dietatko pred polrokom prisli v 31tt, tak vsetci vravia ze toto nam bolo dopriate prave kvoli tej strate....no len nech je vsetko ako ma byt a budeme sa velmi tesit 🙂

dadanr
2. máj 2012

@kkatka113 super teším sa. Jednovaječné super. Štatisticky si jedna z 2700 na pôrody. :o))))) Môžeš byť aj s tatom pyšná.

dadanr
2. máj 2012

@dana_l už som si pozrela video zdá sa mi takto, že nie až také ťažké. 😉 ty si používala aj ten tandemový vankúš na kojenie.

kkatka113
2. máj 2012

@dadanr Tesime sa obaja, samozrejme 🙂 LEn su tam obavy aby bolo vsetko v poriadku samozrejme, uz nechceme zazit dalsiu stratu....ale myslim pozitivne a verim ze tie dva moje cervicky sa maju u mna super a vydrzia tam co najdlhsie a dobre sa im tam dari 🙂

dadanr
2. máj 2012

@kkatka113 fúha teraz čítam čo sa prihodilo. ☹ Netreba na to myslieť . My všetky čo sme tu ti moc budeme držať palce. 😉

kkatka113
2. máj 2012

@dadanr Dakujem, si zlata. Doktorka mi povedala lebo som len pol roka po cisarskom, ze sa o jazvu nemusim vobec bat, ze sa nic nemoze stat...tak aspon nejake ukludnenie 🙂

dadanr
2. máj 2012

@kkatka113 bude sa im dariť verím tomu!!!! Ja som nemusela ani prísť o maličké a bojím sa ale ako túto diskusiu čítam bojím sa čoraz menej. 🙂

kkatka113
2. máj 2012

@dadanr Dobre, tak zacinam citat, pozitivne uz myslim, a dotiahneme to do stastneho konca, tak!! 🙂

dadanr
2. máj 2012

@kkatka113 no vidíš dr. dá na pozor na teba a deti. Budeš pod väčším dohľadom. Kedy máš termín?

mirasierra
2. máj 2012

aj ja gratulujem ku dvojickam.
Tiez mam starsiu dcerku, ale zatial sa da vsetko zvladnut.

kkatka113
2. máj 2012

@dadanr Jasne, kazde tri tyzdne pekne ultrazvuk, to uz je dohodnute 🙂 Termin mam 12.12.2012, krasny datum 🙂 Ale planovanym cisarskym to pride skor, dufam ale ze nie nejak ovela....

dadanr
2. máj 2012

@kkatka113 no ja mám termín na Mikuláša ale tiež plánovaný cisársky to je už asi bežnou praxou tak neviem kedy myslím si, že ak všetko dobre pôjde tak v 37. týždni. Sranda je, že prvé dieťa som porodila neplánovane mužovi na narodeniny a tieto deti mu dám ako bonbónik na Mikuláša? (Ale isto to bude skôr)

silvinnka
2. máj 2012

@kkatka113 gratulujem k dvojickam,posielam vela pozitivnej energie 😉

kkatka113
2. máj 2012

@dadanr To je zlate, tak sme na tom celkom podobne s tym terminom, drzme si palce, ty cakas dvojvajecne? 🙂

kkatka113
2. máj 2012

@silvinnka Dakujem pekne, jej ty si uz v 30tyzdni, to je super....tehotenstvo zatial v pohode bez problemov? 🙂 A gratulujem 🙂

lauricka
2. máj 2012

@dadanr hm, moja mala bola tiez mladsia nez chlapcek, tak asi pat dni to vacsinou vychadzalo, je to menej, nez u teba, no ak je male v poriadku, bude sa vyvijat postupne podla svojho tempa dalej, to nevadi, ze je kusok mladsie. Dievcatko som aj porodila ako druhe, aj mala mensiu vahu, no bola od zaciatku cipernejsia, sikovnejsia a je uz aj tazsia 😀

ivia123
2. máj 2012

@kkatka113 veľmi držim palčeky pekny večer 🙂

dadanr
2. máj 2012

@kkatka113 hej dvojvaječné. ešte že tak mám šancu, že možno jedno z detičiek bude chlapec. Manžel sa desí 2 báb, lebo si zober, že som ja, malá a býva s nami babka no keby + 2 baby povedal, že by ho našli na cvokárni. 😀

kkatka113
2. máj 2012

@dadanr Heh, no to je pravda, u nas budu v jednoznacnej prevahe bud baby alebo chalosi....uvidime, som velmi zvedava co cakam, ale na to si este teda pockam 🙂 To by mal fakt manzel totalny babinec, tak drzim palce nech si to chalosi :D

dadanr
2. máj 2012

@lauricka som rada. Upokojila si ma lebo na fotke z ultr. je jedno čo sa podobá už na dieťaťko a druhé je také embrijko.

dadanr
2. máj 2012

@kkatka113 tak ja by som brala najradšej párik lebo po malej mám neuveriteľne veľa vecičiek. Vidím za tým aj ušetrené prašule. 😉