icon

Dvojičky, druhá časť

catjob22
20. jan 2009

Ahoj, tak baby sem sa!!! 🙂

katka.ott
20. mar 2009

no a zajtra ide do prahy a zas sa chysta na maso

mauzos
20. mar 2009

a ja mam 14.4, takze 6 dni po tebe 😲 a tu to ukazuje 2 tyzdne 🙂

katka.ott
20. mar 2009

mam duo-stikutanie 😀

mauzos
20. mar 2009

jeej duo som este nemala 😝

manzel je taky masovy? treba kupit este jeden mrazak 😀 😀

katka.ott
20. mar 2009

mauzi, normalne ze sranda 😀

MM je akciovy, ked na niecom vidi napisane akcia, musi mat v kosiku. a maso je v akcii ☹

katka.ott
20. mar 2009

a to minimalne 2x

mauzos
20. mar 2009

ale v akcii je vela veci, tak bud rada, ze nekupi napriklad 3 LCD televizory a 4 notebooky 😀 😀

lilinka76
20. mar 2009

Babenky, ktore tu uz mate deticky na svete a chceli by ste rifle na jar, prip. jesen, mrknite na moj inzerat. Su ako nove, 100% stav.

https://www.modrykonik.sk/bazar/show_entry.php?...

lumah
20. mar 2009

katka mna večer pred porodom prehánalo a ráno mi odtiekla plodová voda a už som aj frčala. 😀 Ozaj, kam ideš rodiť?

lumah
20. mar 2009

mauzos ešte týždeň vydrž a možeš ísť aj ty rodiť. 😀 Možete to popáriť s katkou 😀 😀

pipka
20. mar 2009

dakujeme ku vymesacnym gratulkam...odkazem mojmu dvojzubadlu 😎

pipka
20. mar 2009

sme dnes boli vonku, okolo Strkoveckeho jazera sme sa prechadzali a skoro sme tam zamrzli 🙄 a ta pipíška moja rukavicky nechce a rucky mala jak cencule, ked sme dosli ☹ tak som jej ich do lavorika s teplou vodou dala...no to bol moj genialny napad 😅 😅 😅 cela obyvacka mi plavala vo vode...jak pančovala a spliechala 😀 😀 😀 😀 😀

katka.ott
20. mar 2009

lumi, antolska

pipka, aj ja sa pripajam s blahozelaniu k vymesaciu 🙂

mauzi, on je nastastie len na potraviny a kozmetiku 🙂

lumah
20. mar 2009

pipka no však na plaveckom je to povolené člapkať do vody a ona keď videla vodu, tak robila len to, čo ju učia nie? 😀

eviska83
20. mar 2009

mauzos- ano termin mi sedi 10.04.podla mojej karty som dnes presne 37tt
Katka- asi mame rovnakych manzelov,ten moj je presne to iste,a mrazak stale na prasknutie 😝 😝 😝
inak krasne si to nazvala ze vyvencit 😀 😀 😀
pipka- aj ja sa pripajam ku gratulaciam

katka.ott
20. mar 2009

evi, to je naozaj len vencenie. vsade musim ist s doprovodom a este ak by som chcela niekam odbehnut, tak musim nahlasit a este aj tam so mnou idu. chvalabohu na toaletu sa nepchaju 😎 , ale cakaju pred nou

lumah
20. mar 2009

katka aj ja som rodila na Antolskej-nemala som dokiho, náhodne ma odrodil Oravec-bol uplne super. Rodila som spontánne, aj ty budeš?

katka.ott
20. mar 2009

lumi, stale rozpravaju v hadankach. jedna mala sa mi otocila zadockom, tak uz ma preventivne poslali na predoperacne vysetrenie. ale najradsej by som spotanne. nejak som sa na to pripravila - psychicky 🙂 . tiez nikoho nezazmluvnujem, kto pride, ten odrodi.
inak, mala si epi?

lumah
20. mar 2009

katka nemala, dá sa to zvládnuť aj bez epi, ver mi, nana tiež rodila bez a v pohode. Ja som tiež mala jedného zadočkom a jedného hlavičkou a poslednu noc sa mi otočil, ked som prišla do nemocnice, dali ma na monitor, vraj ako su otočení-ja že jeden dolu ritkou a nevedeli mu nájsť srdiečko, tak mi spravili sono a vraj akou ritkou, však je dole hlavičkou.-som sa tak potešila. nak tam maju radi, ked chceš rodiť spontánne-samozrejme pokial sa to dá.

katka.ott
20. mar 2009

ja o epi uvazujem len minimalne. aj minule sa ma sestricka pytala, ze ci som bola na prednaske o epi, a ja ze nie, ved este uvazujem. ale stale mi akosi vychadza, ze pojdem bez
nieze by som bola nejaka silna zena, ale beriem to tak, ze to prve nejak vytlacim a druhe pojde samo 😉 .

a velmi si ma potesila s tym, ze maly sa otocil. ja v tom pevne dufam a podla toho, co dokazuje kazdy vecer, otocili sa uz minimalne 3x 😀

pipka
20. mar 2009

kati dakujeme 😉

lumi no dik, asi jej zatrhnem plavanie 😀 sak som tu behala s uterakom a fenom 😀 😀 😀

lumah
20. mar 2009

katka mne všetci tvrdili že po 25tt sa už neotočí a moj krpček sa otočil na poslednu chvilu a toho druhého, čo tam bol na štartovej čiare už dlho zatlačil a prvý vyšiel. Ja si myslím, že rodiť bez epi nie je hrdinstvo ani machrovanie, je to uplne v pohode, všetko sa to dá zvládnuť, mne by vadilo, keby som si necítila nohy napr. Samotný porod je už nič, len treba správne tlači a strašne silno do konečníka, nie do tváre a zavrieť oči, aby ti žilky nepopraskali. Videla som už aj takú, celé oči mala červené.

lumah
20. mar 2009

pipka vidíš-skoro ako na plavárni. 😀
katka držém palčeky, nech su obaja dolu hlavičkami, budeš to mať tak jednoduchšie-aj drobčekovia.
Dobru nocku.

katka.ott
20. mar 2009

lumi, dakujem 🙂

idem aj ja do postielky

prajem dobru noc 🙂

pipka
21. mar 2009

cafteeee,pekny dnik mame dnes, tak my uz mame odvolene...pustame sa do varenia 😎

mauzos
21. mar 2009

ahojte, aj tu je krasne 🙂
ja volit neidem, aj ked som chcela, ale mam to daleko a hore kopciskom, tak neviem ako by som sa tam dogulala ☹ aj tak bude druhe kolo, to bude dolezitejsie 😉

pipka
21. mar 2009

nahodili sme jarny look

https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...

😎 😎 😎

pipka
21. mar 2009

mauzi, ak poziadas, donesu ti urnu aj domov 😉

...len aby sa do druheho kola dostal ten kandidat/ka co by si ich volila 😒 ...ak si to kazdy necha na druhe kolo...potom furt volime len mensie zlo...a to je o com? 😕 🙄 😨 ...aj ked v tvojom pripade je to ospravedlnitelne...
ale ja by som volila aj v porodnici 😅 😀

mauzos
21. mar 2009

pipi ved este vcera som bola rozhodnuta, ze sa tam nejak odgulam, ale dnes od rana fucim, len ked mam ist na WC 😠 ja viem ze si to moze povedat kazdy, ale ved co je prezident? len reprezentacna figurka 😉
keby boli normalne volby, tak sa tam hoc aj odplazim 😀 😀

a velmi vam pristane ten jarny look 🙂

pipka
21. mar 2009

dakujeme 😵

prezident nie je uplne len reprezentacna figurka, ale bohuzial vacsina ludi si to mysli... 😅
no snad bude druhe kolo a v nom ti spravni kandidati, tam uz odvolis aj s detmi 😀 😀 😀