mauzos, my sme ich kupili v alltoys, tie cisla za cca 270sk. ked budes kupovat, tak vyber take, aby nemali male kusky. deticky v urcitom veku davaju vsetko do pusiniek, tak aby to neprehltli - teda ak mozem poradit 😉 . tie cisla maju najmensie kusky tusim v cisle 4, ale dala som ho tak, aby sa k nemu nedostali.
jani, mne dr. v 12 týždni povedal, že jedno bábo je na 100 % chlapec (ale neviem ktoré myslel, to som ešte nevedela, že ich rozlišujú A a 😎, tak som to aj manželovi oznámila, sa tešil, potom v 15 týždni, že B je podľa neho baba a teraz keď sme boli na veľkom ultrazvuku, tak zas o B, že nič tam nevidí, tak asi je to baba, ale koľko percent nepovedal... a to A sa mu zle pozeralo, že je nízko, tak to sme ani nič nevideli. tak manžela "straším" že nakoniec budú dve baby. a tebe to kedy povedali a veríš tomu naisto?
nana, tie fotky sú zlaté, aj mne sa páči meno Ondrej, len ma od neho odrádzajú, že je staromódne, ak by boli chalani asi budú Maťko (po mužovi) a Kubko...
nana, tie fotky sú zlaté, aj mne sa páči meno Ondrej, len ma od neho odrádzajú, že je staromódne, ak by boli chalani asi budú Maťko (po mužovi) a Kubko...
zuzi, mne sa nenormalne paci to meno x-) x-) , ja som do neho bola zamilovana uuplne a oliverko sa mi tiez paci, ale to sme vyberali tak, ze sme doladovali, aby boli obidve na O. sa nam to tak pacilo - rovnake zaciatocne pismena a zhodou okolnosti aj tie mena sa nam pacili.
inak, som bola prekvapena, kolko je ondrejov =-) . asi ide znovu do mody. v porodnici, ked som bola, tak aj s mojim tam boli traja 🙂
inak, som bola prekvapena, kolko je ondrejov =-) . asi ide znovu do mody. v porodnici, ked som bola, tak aj s mojim tam boli traja 🙂
zuzi nam pohlavie povedali az teraz na velkom utz, jeden, ten Ackovy je jasny chalan, tak sme sa potesili, mne sa stale snivalo o dvoch babach, ale ja som chcela chlapcekov, viac k nim inklinujem, neviem preco, ale aj babulky by potesili a ten druhy sa schovavala, ale nakoniec ho vydurila a gulky ukazal, aj ked manzel tvrdi ze on ich nevidela a este dufa ze to bude babula, parik by bol idealny, ale ja sa na chlapcov velmi tesim, uz som si tak zvykla, ze by ma zmena dost vyviedla z miery 😃 takze doki povedala e na 100% chalani, a aj som to videla, tomu druhemu sice len gulky, pipika nie, ale ..inak aj ja som chcela Matka a Kubka, ale manzel nechce toho Matka, lebo on je partin, ze takto ked zakricim Matko, nebude vediet ci volam juniora alebo seniora..vidim, ze tvoj s tym nema problem 😃
idem do hajan, mas moj obdiv ze este chodis do prace, ja si to uz neviem predstavit 😃
idem do hajan, mas moj obdiv ze este chodis do prace, ja si to uz neviem predstavit 😃
tak ja môjho manžela volám len Martin a potom inak (Muňa, Muco, Muník, Mucko, Borťo - podľa priezviska Bortel...), tak myslím, že malého by sme volali Maťko. Tak by som ich rozlíšila. V tej robote už to začína byť dosť, hlavne si cez prestávky vykladám nohy a sedím v našom kabinete v kresle 🙂 aj ja idem búvať
ahojte. Vcera sme boli nakupovat v Miskolci. Este ani teraz som sa nespamätala z tých cien - asi si zariadim komplet celý dom. Zatial nám je dobre u našich, ale dúfam ze do jesene budeme mat domček hotový. Kupili sme podlahy, dlažby, kupelnu, .... som len čumela na tie ceny. Dúfam ze to tak este bude aspon 2-3 mesiace.
Doložím nejaké fotky mojich drobcov. Tak rýchlo rastú.
nana, zlatunkí sú...a ten spánok v sede...uff to aj moje budú mat také krkolomne pozy??? 😃
Doložím nejaké fotky mojich drobcov. Tak rýchlo rastú.
nana, zlatunkí sú...a ten spánok v sede...uff to aj moje budú mat také krkolomne pozy??? 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli
my mame postielky od zaciatku v spalni. a nakolko sa mi nepodarilo kojit, a mali su na flaskach, tak mm v noci vstaval spolu so mnou a kazdy sme krmili jedno dieta. pomahal velmi 🙂 . a vlastne pomaha doteraz 🙂
my mame ohradku 120x120, ale boli v nej len raz tusim... strasne hebedo, zaberie mi pol obyvacky.. :-p
dnes mi oliverko zaspal posediacky v postielke doobeda. kuknite do albumu, som to odfotila.