Dvojičky, druhá časť
Ahoj, tak baby sem sa!!! 🙂
tak a v tom reflexe sme boli už dnes ☹ tak som to nevidela, ale dám link aby ste mohli kuk 🙂
@mata1782 Blahoželám a obdivujem Ťa, lebo mne keď doktor povedal, že budú dve, tak by som ho zbila a kričala pomoooc....., ale už bude len dobre..... A pekný vianočný darček budete mať 🙂
@juliagregor dakujem, veru ano, aj ja si to zelam z celeho srdca, rok 2011 musi byt pre nas ten stastny 🙂
@janette77 ahoj sikovnica, no musim povedat ako to obdivuhodne pri drobcoch stihas...ale oni cloveka asi len poriadne nakopnu a tak to pekne zvladas, super 🙂
ja som tiez dnes stihla oprat a prezliect periny a umyt schody na poschodi aj vo vchode, mala som sluzbu :D, ale to je len take male pochvalenie 😉
@chruminka Taaak, teraz som si precitala ako travite dni so slecnami. 🙂 Dakujem pekne, vyhovovalo mi, ze si sa rozpisala, lebo presne toto som sa chcela dozvediet, hoci je to asi indi-vindi, verim, ze gro je u vsetkych detureniec pravdepodobne rovnake. Takze toto ma asi caka...ako sama pises, novy rezim - nove stresy, ale vidim, ze ste si pekne poradili a my vas, dufam, budeme nasledovat..-)
Bude to stale "veselsie", ale urcite aj vesele. Ved detvaky su take nadherne a maju obrovsky dar dobijat baterky, ked sa uz nam mamam zda, ze sme na nule.🙂
@deinad co male! Sikula si aj Ty! Ved kto by nas, ked sa same nie... 😀 Ja mam uz vynimocne doma manzela, tak som okupkala Miska, manzel mu dal mliecko. Miska este buva v kociku, ale uz by sa mohla zobudit, lebo nemam rada take kupanie na "cely vecer". Ja rada hop-sup a hotovo!
Bola som na dvore nakoniec dve hodinky, uvarila som si kavu k drobcom, vzala casopis a pobudli sme na vzduchu.
Velmi sa tesim, ze ide vikend a budeme ho travit rodinka pokope. Su dni, ked manzel deti ani nevidi, nanajvys v neskory vecer nakukne do postielok a rano nas este spiacich poboztekuje, ked odchadza do prace...
ahojte.prajem pekny vecer.
dnes som tu mala svokrovcov,mm mal dovolenku.
ja som povysavala,umyla podlahy,potom som sla ku chlapcom na zahradu,santili sa jedna radost... 🙂
idem si vas precitat.....mm siel pozerat hokej s kamaratmi ani neviem asi do krcmy 🙂
@linduska2 ja od zaciatku som davala chlapcov kazdeho do svojej postielky...
@juliagregor ze uz to ani pravda nieje kd boli taki mali chlapci....ake spokojne babatko.
@lucia.kl http://video.markiza.sk/archiv-tv-markiza/refle... mediálne hviezdy 😉
babulky su super 🙂 a dobre vyzeráš 😉
mne nejde spustit reflex.neviem preco,co sa deje.toci mi,nacitava a nic.hadam sa mi to spusti...
mm si dnes zobral dovolenku,lebo mal prist robit skrine do spajzy,take cosi ako roldor,lebo my vecne tam mame neporiadok,tak aspon by nebolo vidiet a ten doticny neprsiel,tak mm sa vcera vecer nazlostil a povedal mu nech donesie material,ze si to on spravi sam....nakoniec poobede material doniesol,ale dokoncoval v garazi,nemal tam hrany nalepene atd.....nechceli sme abs hrany,lebo to je len spajza....zbytocne predrazene..
@lucia.kl perfektne boli babule ako tam stvornozkovali 😀
@janette77 no a stym varenim a domacimi pracami...nieco sa da stihnut aj s nimi (vytriedit pradlo,naplnit pracku vyvesit,poskladat pradlo,povysavat byt a ine drobnosti) ale je to hlavne podla okolnosti su dni ked nespravim(e) nic a su dni ked dokazem(e) spulu aj navarit komplet obed,ale väcsinou varime vecer ked spia,alebo na striedacku s mm 😉
@mata1782 vitaj 😵
@linduska2 my sme mali jeden kolotoc tiez skoro od zaciatku (jezibabule spavali do 2 mesiacov spolu v jednej postielke aj v noci v spalni), mali ho vstrede, ale potom sme ho zrusili a dali do obyvacky (tam som mala super vysoku postielku na prebalovanie a vlastne cely den do cca 6 mesiacov mi v nej spolu spavali) a potom sme mali v obyvke dva kolotoce kazda na jednej strane 🙂 v spalni nemali ziadne hracky vpostielkach okrem mojkacov a macikov.
@juliagregor pozerala som na ten link na video co si dala. ja som cakala nieco "zahranicne" a ono zrazu po slovensky. deti chceli aj viac vidiet 😉 . sa im pacilo ako ste bikovali a koruclovali 😀 . ale to zobudzanie susedov sa nedalo pozriet 😒

Ahojte ak mozem tak sa k vam pridavam dnes sme boli na sone a mame dvoch dropcou uz mali aj akciu srdiecka tak sa moc tesime 😅 😅