•
28. feb 2009jarka ma cas 🙂 musi vydrzat do utorka 😉 :-p
0
ahojte baby. Tak my pečieme, praceme, kakáme, cikáme 😃 😃
zajtra od rána chaos - KRSTINY - tak držte palce. Ja som bola v živote len na svojich a tie si nepamätám, tak neviem ako to brebieha. Zajtra ked nebudem total zabitá , tak napíšem ako to dopadlo. páááááááá mamičky a tehulky.
Caty - super kupelka. Aj ja práve vyberám kupelne. 🙂
zajtra od rána chaos - KRSTINY - tak držte palce. Ja som bola v živote len na svojich a tie si nepamätám, tak neviem ako to brebieha. Zajtra ked nebudem total zabitá , tak napíšem ako to dopadlo. páááááááá mamičky a tehulky.
Caty - super kupelka. Aj ja práve vyberám kupelne. 🙂
kati, no daj pokoj 😃 ked mi to tu vsetko zacne zvonit a pípať...mam co robit, aby ma netrafil slak :-N 😃 😃
a ona len bucha do toho s takou silou, ale uuuplne sa v tom vyziva aku jej to robi radost :-| 😃 😃 cim vasci buchot, tym vacsia radost 😃
uprimne vam prajem, ked toto budete zazivat dvojmo :-N 😃 😃
a ona len bucha do toho s takou silou, ale uuuplne sa v tom vyziva aku jej to robi radost :-| 😃 😃 cim vasci buchot, tym vacsia radost 😃
uprimne vam prajem, ked toto budete zazivat dvojmo :-N 😃 😃
ahojte! tak som si precitala, co ste pisali poobede a pipka ma pravdu, to bolo ako porod v priamom prenose, aj ja som sa zlakla... ake je to vobec tazke zistit, ci clovek, teda zena 🙂 rodi... ale to je vsetko tak, ked je to prvykrat a dokonca aj druhykrat, ked jarka uz jedno babo ma.
pipka, mala je zlatucka a matka, tak to som ja este nevidela, svagrina mi hovorila len o takomto cikani, ale kakanie?
ja som bola dnes plavat, to je tiez sranda, ked ma stale viac taha ku dnu 🙂
a myslim, ze vy ste vsetky superzeny, ja tak teda nevyvaram, ale mam prazdniny (teda dovolenku), budem musiet cosi varit 🙂
pipka, mala je zlatucka a matka, tak to som ja este nevidela, svagrina mi hovorila len o takomto cikani, ale kakanie?
ja som bola dnes plavat, to je tiez sranda, ked ma stale viac taha ku dnu 🙂
a myslim, ze vy ste vsetky superzeny, ja tak teda nevyvaram, ale mam prazdniny (teda dovolenku), budem musiet cosi varit 🙂
ano ano mati, sak to som ti uz davno pislala, ze mame v izbach rovnaku borduru x-) my to mame v spalni...tam mame detsky kutik 😃 MM tvrdi, ze odkedy to tam mame nalepene, ze sa mu hned snivaju krajsie sny 😃 😃
dnes sa mu snivalo, ze sa nas dom hybal, lebo mal kolesa :-N 😃 😃 ...stale mu hovorim, aby tolko nejedol pred spanim...potom sa mu kraviny snivaju 😃
dnes sa mu snivalo, ze sa nas dom hybal, lebo mal kolesa :-N 😃 😃 ...stale mu hovorim, aby tolko nejedol pred spanim...potom sa mu kraviny snivaju 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli