Dvojičky po dvojičkách
Stretli ste sa niekedy s tým že žena porodila dvojičky po dvojičkách? 😂
@anonym_autor kamarátka ma dievcatka 2-rocne a teraz mala dievča a chlapec, ale ona je tiež z dvojčiat
@anonym_autor Tenista Roger Federer má štyri deti, z toho dve sady dvojičiek: dcéry Myla Rose a Charlene Riva (nar. 2009) a synov Leo a Lenny (nar. 2014). Manželka Mirka Federer mu tak priviedla na svet dvojičky dvakrát, čo je v rodine rarita.
Toť odpoveď od AI😉
Áno mala.som spolužiakov dvojičky, mali súrodencov dvojičky aj chlapcov aj dievčatá aj chlapca a dievča. Bolo ich doma 16
Poznam taky pripad, 2 x dvojicky dievcata, medzi nimi chlapec
@anonym_autor áno, máme v rodine. Len z tých prvých jedno žiaľ neprežilo.
Áno poznám osobne jeden pár
@anonym_autor federerova ano.
A určite je ich na svete aj viac.
Moja znama je z dvojiciek / sestry a cca o rok zasa dvojcata chlapci..
Áno.
Na našej ulici býva žena ktorá má dvojičky a potom porodila trojčatá :D
Roger Federer ma tiež tak.
@anonym_autor
@anonym_autor mamina mi vravela ze na dedine kde vyrastala jedna pani mala 20 deti a rodili sa ako dvojičky.
@anonym_autor tu na MK bola maminka, spomenul ju niekto vyššie, nick si nemamätám, ona mala dva krát dvojčatá a potom ešte jedno dievčatko. A s mojím synom do škôlky chodili chlapci, dvojvaječné dvojičky a oni mali staršie sestry jednovaječné dvojčatá. Aj moja babka mala dva krát dvojčatá, no prví chlapci neprežili, bolo to veľmi dávno, potom mala zase chlapcov dvojčatá. Takže stáva sa
@anonym_autor neviem co je na tom smiesne, ano stretla a vobec to nie ke ojedinele
Otcova sesternica mala 2x dvojičky- dokonca sa jej podarili do roka. Mala vždy párik
@anonym_autor Tenista Roger Federer má štyri deti, z toho dve sady dvojičiek: dcéry Myla Rose a Charlene Riva (nar. 2009) a synov Leo a Lenny (nar. 2014). Manželka Mirka Federer mu tak priviedla na svet dvojičky dvakrát, čo je v rodine rarita.
Toť odpoveď od AI😉
@anonym_5383d6 aj jaho sestra ma dvojičky, Rogerova
Moj dedko je z dvojiciek, bolo ich 8 z toho 3x dvojičky(vsetko dvojvajecne)
Dve maminy tu tak boli
@anonym_autor dcéra maminej sesternice má 2x po sebe dvojvajecne dvojčatá. Najprv dievčatá a po 5 rokoch chlapcov.
A my sme mali susedu, ešte keď som bola dieťa, ktorá mala takto deti:
Dievča, dievča, dvojičky chlapcov, chlapec, chlapec, dvojičky dievčatá, dievča a dvojičky chlapcov 😱🤣

@anonym_autor jedna tu bola kedysi na MK, ma dievcatka a potom chlapcov. a ak sa nemylim este dievcatko🙂