Kedy vám zistili, že čakáte dvojičky?
Ahojte, baby, kedy vam zistili ze cakajte dvojcatka ? da sa to vidiet uz pri 1 utz okolo 6-7 tt? ci to az neskor? ake mate skusenosti?
v 6tt, bolo ich vidiet uplne jasne, kazde na opacnej strane, od zaciatku mali kazda svoj priestor 🙂
dost ma vystrasila dalsia machulka v strede medzi nimi, ale vraj len zltkovy vak..nastastie to naozaj bol len vak 😀
@sunnessie, ci su jedno alebo dvojvajecne, zistis casom sama. ak budu rozneho pohlavia, tak to mas iste. a ak nebudu, zistis to z vyzoru a povah. mne do 5 mes tvrdili, ze su jednovajecne, potom jeden sikovny par doktor na 4D povedal, ze dvoj, a ja viem, ze pravdu mal on. keby si to chcela vediet uplne presne, tak cez geneticke testy. ale na tom vlastne az tak nezalezi, nie?🙂
hned na prvej prehliadke (ale ja som bola az v 9tt), a bol to riadny sok. jednovajecne.
mne to doktorka oznámila hneď na prvom sone v 6 t., dvojvaječné, povedala mi tu sú dve fazuľky a spravila mi aj fotku
na prvej prehliadke 6tt povedal srdiečko pekne bije,v 8tt povedal ved oni su tam dve,jednovaječné
ja som to vedela na začiatku 6 tt. Mám aj foto. 2 malé čierne fazuľky 🙂
baby a mali ste hned velke brucho? uz v 6tt?
ahojte. u mňa zistili dvojičky a to dvojvaječné až v 12tt.
Gratulujem a j mam doma dvojicky maju 4 mesiace aj mne to zistili pri prvom ultrazvuku,drzim palce a hlavne silne nervy
Ahoj nám povedali že čakáme dvojčatá v 12tt. Bola som na ultrazvuku v 6tt na potvrdenie tehotenstva, v 10tt či je bábetko v poriadku a či mu bije srdiečko 🙂 to mi robil moj gynekolog. A potom v 12tt ked som bola s manželom na ultrazvuku sa na nás pozrela lekárka a povedala : Viete o tom že čakáte dvojčatá dvojvaječné. Ja som bola v takom šoku že mi to trvalo asi takých 20min. kým som to strávila, počas celých tých 20 min. mi robila lekárka ultrazvuk a stále mi ukazovala : aha toto je jedno bábetko a toto je druhé bábetko. Povedala že preto to nebolo vidieť na predchádzajúcom ultrazvuku lebo boli jedno za druhým. Ja som si aj trochu poplakala ked sme išli z ultrazvuku od šťastia
9+00tt, na prvom ultrazvuku cca 6-7tyzden bolo vidiet len jedno,, a su dvojvajecne vraj 😉
ja som isla na prvy ultrazvuk az v desiatom tyzdni, vedela som ze som tehotna ale ako som tam lezala mi hovori vetu na ktoru nikdy nezabudnem...nebojte sa, je to tam a nie jedno...opatrna otazka kolko a ona dve...no som nebola schopna sa ani postavit...ale teraz som stastna mamicka dvoch krasnych 8 mesacnych dvojvajecnych chlapcov...baby cakatelky pripravte sa na tazke chvile v prvych tyzdnoch na svete...bol to boj..
v 5 tt som bola u lekára na potvrdení tehotenstva, nechal ma na PN, pretože predtým sa to nepodarilo - prišla som o dieť v 7 týždni tt. Po 2 týždnoch som bola na kontrole a tam povedal, že budú dve - nevedala som ani z kozy zísť dolu a všetko mi musel hovoriť 2x, predýchavala som to dlho. Nábeh na dvojičky som mala ja i partner, ale ani vo sne ma to nenapadlo, že sa to naozaj stane. Mám ročné deti - párik.
V 9 tt na druhom ultrazvuku, na prvom bolo vidieť len jedno bábo. 🙂
Ja som bola na sone v 5+5tt ale bol iba jeden gestacny vacok zodpovedajuci 5+3tt..Dnes som bola zas, a na sone boli rovno dva gestacne vaky so srdieckami zodpovedajuce 6+1tt.. Podla ms som ale 6+6tt, ale ze je vsetko ako ma byt 🙂
Pri prvom sone v 10.tt nie, až pri 4D sone v 13.tt. Sú dvojvaječné. Takže anjeliček sa mýli, nie je pravda, že sa to pri dvojvaječných dá určite zistiť pri prvom sone.
mne to zistili v 7 tyzdni, kedze som tomu neverila, tak som si to bezala potvrdit este aj vaginalnym ultrazvukom.takze sikovny gynekolog to podla mna zisti dost skoro 😉
Mne to prvykrat zistili v 7 tt a tentokrat - ano, zasa cakame dvojky - uz v 6 tt, kedy som dokiho prosila, aby tam nenasiel preboha zasa dve fazulky, a on so smiechom - pani zlata, ale fakt su tam dve -)
7tt na 1. uzv = dvojvaječné
mne to zistili až v 17tt . Najskôr boli zlé gen.testy a podozrenie na rázštep a nakoniec boli z toho dvaja rovnaký chlapi.Bol to taký príjemný šok po tej info o rázštepe.
Ahojte...Mne to zistili v 16 týždni tehotenstva a to na treťom ultrazvuku a doktor mi to oznámil asi tak že: Nooo tak to mi sme rozprávali o dvojičkách, ano?????A ja som skoro chytila kolaps, pretože pred tým sme o žiadnych dvojičkách nehovorili:o))))Takže tlak som mala asi 200 na 100 a srdce mi bilo ako zbesneté:o)))Vyšla som von a nevedela som či plakať, alebo sa smiať a manžel bol na tom že si robím srandu ale keď videl že to asi nieje fóoor, tak sa musel posadiť:o)))a tak okrem prvého syna Matúška prišli na svet aj Marko a Natália a sú, úžasní, krásni, živí a nedala by som ich za nič na svete:o)))))) 🙂 😉 😉 😉 🙂
5tt+4 dvojvajecne
Utz tiez v 7tt -♡♡ aj srdiecka boli.
Prosim ma niekto podobnu skusenost.mne na prvom uzv zistili ze su dva vacky,ale zatial srdiecko iba v jednom..7+5tt
mne v 6 týždni a v 8 už bolo vidno 2 klepotajúce srdiečka 🙂 sú dvojvaječné,jedno je menšie ako druhé ale doki povedal že je to ok,rozdiel medzi nimi je cca 4 dni 🙂 zaujímavé 🙂 má niekto podobnú skúsenosť?
mne zistili v 5tom tyzdni,mala som dva vacky a v tiez v 8 sme videli srdiecka.jedno malo 1,3cm a druhe malo 1,8cm.teraz som v 11 tt a sme velmi stastni.🙂
V 12tt ...na treťom utz 🙂
no ja som bola na prvej poradni v 7 tt a povedal ze vsetko ok. a az v 13tt mi zistil ze su dvaja🙂) dost neskoro
u mňa to bolo v 10 tt, lebo sú jednovaječné a sú v jednom spoločnom obale 🙂 do 9. tt sme videli len 1 plod 🙂 😎
pri prvnim ultrazvuku v 6.tyzdni. pareček sel videt-pohlavi za dalsi tyden a ted uz maji pres dva ročky 🙂 😉

v9t.t- dvojvaječné