icon

Kedy vám zistili, že čakáte dvojičky?

jane1
15. jún 2011

Ahojte, baby, kedy vam zistili ze cakajte dvojcatka ? da sa to vidiet uz pri 1 utz okolo 6-7 tt? ci to az neskor? ake mate skusenosti?

mata0812
14. aug 2012

v9t.t- dvojvaječné

klincek
14. aug 2012

v 6tt, bolo ich vidiet uplne jasne, kazde na opacnej strane, od zaciatku mali kazda svoj priestor 🙂
dost ma vystrasila dalsia machulka v strede medzi nimi, ale vraj len zltkovy vak..nastastie to naozaj bol len vak 😀
@sunnessie, ci su jedno alebo dvojvajecne, zistis casom sama. ak budu rozneho pohlavia, tak to mas iste. a ak nebudu, zistis to z vyzoru a povah. mne do 5 mes tvrdili, ze su jednovajecne, potom jeden sikovny par doktor na 4D povedal, ze dvoj, a ja viem, ze pravdu mal on. keby si to chcela vediet uplne presne, tak cez geneticke testy. ale na tom vlastne az tak nezalezi, nie?🙂

chrobulka
17. aug 2012

hned na prvej prehliadke (ale ja som bola az v 9tt), a bol to riadny sok. jednovajecne.

dvojicky88
1. sep 2012

mne to doktorka oznámila hneď na prvom sone v 6 t., dvojvaječné, povedala mi tu sú dve fazuľky a spravila mi aj fotku

kejt3
4. okt 2012

na prvej prehliadke 6tt povedal srdiečko pekne bije,v 8tt povedal ved oni su tam dve,jednovaječné

zunyl
9. okt 2012

ja som to vedela na začiatku 6 tt. Mám aj foto. 2 malé čierne fazuľky 🙂

dejna20
6. nov 2012

baby a mali ste hned velke brucho? uz v 6tt?

zuzana1207
6. nov 2012

ahojte. u mňa zistili dvojičky a to dvojvaječné až v 12tt.

karcha
6. nov 2012

Gratulujem a j mam doma dvojicky maju 4 mesiace aj mne to zistili pri prvom ultrazvuku,drzim palce a hlavne silne nervy

ludmil33
12. nov 2012

Ahoj nám povedali že čakáme dvojčatá v 12tt. Bola som na ultrazvuku v 6tt na potvrdenie tehotenstva, v 10tt či je bábetko v poriadku a či mu bije srdiečko 🙂 to mi robil moj gynekolog. A potom v 12tt ked som bola s manželom na ultrazvuku sa na nás pozrela lekárka a povedala : Viete o tom že čakáte dvojčatá dvojvaječné. Ja som bola v takom šoku že mi to trvalo asi takých 20min. kým som to strávila, počas celých tých 20 min. mi robila lekárka ultrazvuk a stále mi ukazovala : aha toto je jedno bábetko a toto je druhé bábetko. Povedala že preto to nebolo vidieť na predchádzajúcom ultrazvuku lebo boli jedno za druhým. Ja som si aj trochu poplakala ked sme išli z ultrazvuku od šťastia

aymee
12. nov 2012

9+00tt, na prvom ultrazvuku cca 6-7tyzden bolo vidiet len jedno,, a su dvojvajecne vraj 😉

hviezdass
12. nov 2012

ja som isla na prvy ultrazvuk az v desiatom tyzdni, vedela som ze som tehotna ale ako som tam lezala mi hovori vetu na ktoru nikdy nezabudnem...nebojte sa, je to tam a nie jedno...opatrna otazka kolko a ona dve...no som nebola schopna sa ani postavit...ale teraz som stastna mamicka dvoch krasnych 8 mesacnych dvojvajecnych chlapcov...baby cakatelky pripravte sa na tazke chvile v prvych tyzdnoch na svete...bol to boj..

melaniamateo
30. jan 2013

v 5 tt som bola u lekára na potvrdení tehotenstva, nechal ma na PN, pretože predtým sa to nepodarilo - prišla som o dieť v 7 týždni tt. Po 2 týždnoch som bola na kontrole a tam povedal, že budú dve - nevedala som ani z kozy zísť dolu a všetko mi musel hovoriť 2x, predýchavala som to dlho. Nábeh na dvojičky som mala ja i partner, ale ani vo sne ma to nenapadlo, že sa to naozaj stane. Mám ročné deti - párik.

lenka112
31. jan 2013

V 9 tt na druhom ultrazvuku, na prvom bolo vidieť len jedno bábo. 🙂

renitri
1. feb 2013

Ja som bola na sone v 5+5tt ale bol iba jeden gestacny vacok zodpovedajuci 5+3tt..Dnes som bola zas, a na sone boli rovno dva gestacne vaky so srdieckami zodpovedajuce 6+1tt.. Podla ms som ale 6+6tt, ale ze je vsetko ako ma byt 🙂

bibianka
3. feb 2013

Pri prvom sone v 10.tt nie, až pri 4D sone v 13.tt. Sú dvojvaječné. Takže anjeliček sa mýli, nie je pravda, že sa to pri dvojvaječných dá určite zistiť pri prvom sone.

speedycat
9. feb 2013

mne to zistili v 7 tyzdni, kedze som tomu neverila, tak som si to bezala potvrdit este aj vaginalnym ultrazvukom.takze sikovny gynekolog to podla mna zisti dost skoro 😉

katkavnt
10. feb 2013

Mne to prvykrat zistili v 7 tt a tentokrat - ano, zasa cakame dvojky - uz v 6 tt, kedy som dokiho prosila, aby tam nenasiel preboha zasa dve fazulky, a on so smiechom - pani zlata, ale fakt su tam dve -)

martinazvo
22. feb 2013

7tt na 1. uzv = dvojvaječné

majka381
5. mar 2013

mne to zistili až v 17tt . Najskôr boli zlé gen.testy a podozrenie na rázštep a nakoniec boli z toho dvaja rovnaký chlapi.Bol to taký príjemný šok po tej info o rázštepe.

levik929
10. mar 2013

Ahojte...Mne to zistili v 16 týždni tehotenstva a to na treťom ultrazvuku a doktor mi to oznámil asi tak že: Nooo tak to mi sme rozprávali o dvojičkách, ano?????A ja som skoro chytila kolaps, pretože pred tým sme o žiadnych dvojičkách nehovorili:o))))Takže tlak som mala asi 200 na 100 a srdce mi bilo ako zbesneté:o)))Vyšla som von a nevedela som či plakať, alebo sa smiať a manžel bol na tom že si robím srandu ale keď videl že to asi nieje fóoor, tak sa musel posadiť:o)))a tak okrem prvého syna Matúška prišli na svet aj Marko a Natália a sú, úžasní, krásni, živí a nedala by som ich za nič na svete:o)))))) 🙂 😉 😉 😉 🙂

muchotravka166
9. apr 2013

5tt+4 dvojvajecne

kajka39
11. apr 2013

Utz tiez v 7tt -♡♡ aj srdiecka boli.

suzana77
20. apr 2013

Prosim ma niekto podobnu skusenost.mne na prvom uzv zistili ze su dva vacky,ale zatial srdiecko iba v jednom..7+5tt

norosko
22. apr 2013

mne v 6 týždni a v 8 už bolo vidno 2 klepotajúce srdiečka 🙂 sú dvojvaječné,jedno je menšie ako druhé ale doki povedal že je to ok,rozdiel medzi nimi je cca 4 dni 🙂 zaujímavé 🙂 má niekto podobnú skúsenosť?

michaela1004
16. máj 2013

mne zistili v 5tom tyzdni,mala som dva vacky a v tiez v 8 sme videli srdiecka.jedno malo 1,3cm a druhe malo 1,8cm.teraz som v 11 tt a sme velmi stastni.🙂

stella6
25. okt 2013

V 12tt ...na treťom utz 🙂

mata1605
14. nov 2013

no ja som bola na prvej poradni v 7 tt a povedal ze vsetko ok. a az v 13tt mi zistil ze su dvaja🙂) dost neskoro

zizi2012
18. nov 2013

u mňa to bolo v 10 tt, lebo sú jednovaječné a sú v jednom spoločnom obale 🙂 do 9. tt sme videli len 1 plod 🙂 😎

dvojmamina
14. dec 2013

pri prvnim ultrazvuku v 6.tyzdni. pareček sel videt-pohlavi za dalsi tyden a ted uz maji pres dva ročky 🙂 😉