icon

Kedy vám zistili, že čakáte dvojičky?

jane1
15. jún 2011

Ahojte, baby, kedy vam zistili ze cakajte dvojcatka ? da sa to vidiet uz pri 1 utz okolo 6-7 tt? ci to az neskor? ake mate skusenosti?

map0007
1. jún 2016

Ja som tiez znatena,dnes som sa dozvedela ze cakame dvojcata.Mala som ist na sono ze som v 10tt s tym ze skor mi vravela doktorka ze boli dve plodiky ale ze jeden bol slabsi a ze sa vstrebe ze sa nemam bat.No a dnes sok biju tam 2 srdiecka,s tym ze jedno je 7/1tt a druhe 7/0tt som s toho hotova ako je to mozne.uz v brusku surodenecka laska.Neviem si to vysvetlit.

bubinko1506
2. jún 2016

mne 5+5tt lekarka na pohotovosti tvrdila, ze vidi iba jeden prazdny gestacny vacok, nic viac. na druhy den som isla na kontrolu do CAR (krvacanie kvoli hematomu) a lekar uz videl dve bijuce srdiecka. cakame dvojvajecne dvojicky - chlapcov.

ludomilka2
3. jún 2016

Nám to povedali v 12 týždni. Lekár pre istotu kontroloval že ako to vyzerá. Mierny šok po dvoch dievčatách 😀

luculik86
2. sep 2016

Ahojte. Aj my sme sa to dozvedeli v 12tyzdni. Cakane dvojvajecne dvojicky. Pohlavie este nevieme. Takze tesime sa urcite. Doteraz tam bol len jeden a zrazu uz su dva 🙂 drobci zlati 🙂

sandra000
19. sep 2016

Ahojte, ja tiez cakam dvojicky, som v 6 tyzdni.. Ake mate priznaky? Citite sa dobre? Kazdy strasi ze mi bude 2x horsie ako keby som mala jedno. Dakujem za odpovede.

martinaj
19. sep 2016

Baby poradte. Dnes som bola u doktorky. Podla poslednej MS by som mala byt 6tt+4. Ona vsak na utz videla dva vaky o velkosti 1,5cm kazdy. Vraj to su dvojky, ale ze som mala urcite posunutu ovu. Mam prist o tyzden a ze podla nej je vsetko oki a babatka uvidime, aj ked teda, ze sa stava, ze jedno zanikne. Kedy sa vam objavili na utz aj plody? Ja sa bojim, som po 3MA.....

sandra000
19. sep 2016

Ahoj, ja som bola dnes tiez u doktora a tak isto mi povedala ze cakam dvojicky..tiez mam prist o tyzden..

sandra000
19. sep 2016

A som 6tt+2. Mne nic take nepovedal, ze by mohlo zaniknut., to vazne? Predpisal mi duphaston a fraxiparine 0,3.

erikaah
19. sep 2016

Kolegyni tak 1 zaniklo. V 7tt jej potvrdil dr dvojčatá a mesiac na to už bolo iba 1.

sandra000
19. sep 2016

Ano ze do 3 mesiacov to je take kadejake. Musia nas hlavne teraz sledovat ci je vsetko v poriadku.. Ako ste otehotneli prirodzene?

luculik86
20. sep 2016

@sandra000 my prirodzene. Mna doktor na zaciatku strasil ze mi hrozi rakovina maternice. Takze som cakala na vysledky. A chvalabohu mi vysla CIN1. Takze sme sa tesili z vysledkov a aj z babatiek,lebo uz sme boli tehotny,ale to sme vtedy samozrejme nevedeli. Takze som mala stresy z tych vysledkov ze ako dopadnu a chvalabohu super.

sandra000
20. sep 2016

Ja mam termin v maji. Normalne mam obavy ako to ideme zvladnut.. Uz viete co to bude?

luculik86
20. sep 2016

My v marci. Ale urcite to bude skor. Este nevieme. Aj sa nam snazil povedat,ale naposledy sa tak hybali ze mal co robit aby im hlavicky pomeral a tak. Ja som tiez zvedava ako to zvladneme,ale ked zvladli druhi zvladneme aj my 🙂

sandra000
20. sep 2016

A si na Pn? Mna chce dat doktor uz teraz.. Tak dufam to bude ok a hlavne budu zdrave obidva. Ja mam 28 rokov, su to moje prve deti a som strasne chuducka, tak som zvedava ako sa mi tam idu pomestit😀

luculik86
20. sep 2016

Neni som na PN, robim v kancli, takze neni to az taka zataz. Ale kazdopadne povedal mi, ze cele tehotenstvo moze prebehnut uplne v poriadku, alebo o mesiac sa moze nieco poserkat. A ze potom si budeme hovorit ze preco som radsej nesla na rizikove. takze ho zvazujem. Ja mam 55kg. Este som stale nepribrala. Ale doktor povedal, ze kazdy sme individualny, ze asi si drobci beru. Ja mam 30, a taktiez moje prve. Odkial si? 😉

ludomilka2
20. sep 2016

@sandra000

@luculik86
Ahojte baby 😀 ja mam 29 a toto je moje tretie tehotenstvo. Ale prvé z dvojkami. Zaciatocna váha 47 a este som schudla na 43 až keď ma lekár vypísal cca 15 týždeň to bol až vtedy som začala priberať. Teraz mám 61 kg. Deti sa hlavou dole a zatiaľ všetko OK. Uz len vydržať 😀 držím palce

sandra000
20. sep 2016

Ja som z Ruzomberka.. No mna hned dal na rizikove...ze musim mat cistu hlavu, lebo ze do 3 mesiacov sa moze stat hocico... Tak len dufam nech to vsetko dobre dopadne. Mne ked oznamil ze cakam dvojicky tak som tomu nesla uverit.. Ze co? 😳😳

sandra000
20. sep 2016

Tvoj muz co na to? Ako zareagoval?

sandra000
20. sep 2016

Ahooj ludomilka2 si ma potesila. Ja mam 46 kg.. A nejdem sa ani radsej vazit kolko mam teraz. A ze dvojicky😝

sandra000
20. sep 2016

@ludomilka2 a co idete mat?

luculik86
20. sep 2016

Babulky, ja idem cisarakom, lebo pred 3 rokmi som odpadla, a vraj epilepsia. Takze nemozem ist normalne, co ma mrzi. nam povedal okolo 13tt ze su 2. dovtedy sa to druhe schovavalo 🙂 takze do tych 3 mesiacov bolo vsetko ok 🙂 teraz na poslednom sone minuly tyzden sa tam kopali navzajom, jeden nam palec hore ukazal, no bola sranda, boli v pohybe, drobci nasi. Priatel sa neskutocne tesil. ten mi od zaciatku hovoril, ze chce dvojicky. Tak si to aj privolal 🙂 ja dufam, ze buducu navstevu nam uz povie co budeme mat. to budeme cca 19 tt. skusal prepat aj do 3D, ale este su moc malinky nato. moje zlatička. Tesim sa na nich. Aj ste uz nieco kupovali?

sandra000
20. sep 2016

@luculik86 tak ja mam este casu..vam sa to uz krati pomalinky😉 A strasne sa toho volako bojiiiim. Ci to zvladnem, furt mi je do placu.hormony so mnou riadne narobia..

martinaj
20. sep 2016

@sandra000 ktory tt si?

sandra000
20. sep 2016

@martinaj ja som 6tt+2.

martinaj
20. sep 2016

@sandra000 a bolo vo vakoch vidno aj babatka?

sandra000
20. sep 2016

Ano, 2 vaky cierne a dnu v kazdom biele gulky.. Aj fotku mi hned dal.

luculik86
20. sep 2016

@sandra000 no krati. ale este si dam mesiac a zacnem asi nieco kupovat, teda hlavne asi vtedy ked nam povie ze co to cakame , ake potvorky male 🙂 teraz sme v 16tt a druhy drobec je pozadu asi 2-3dni. toho sme splodili neskor 😉

martinaj
20. sep 2016

Mne bolo vidno len dva vaky 15mm. Podla PM by som mala byt 6tt+5 ale podla doktorky bola posunuta ovu.... idem v pondelok, snad sa objavia babatka 💕

sandra000
20. sep 2016

@luculik86 to naozaj tak je?To nesplodite naraz? Ale o 2 dni neskor? To som nevedela

sandra000
20. sep 2016

@martinaj aj ja idem v pondelok zasa. Tiez chce pozriet ci su v poriadku. Lebo ze moze byt aj ten syndrom strateneho dvojcata, alebo ze jeden vyzivuje toho druheho.a nie kazdy sam seba.. Ale ze sa nemam bat porodim 2 krasne dvojcata mi potom povedal. Tak dufam baby si budeme takto pisat a delit sa o pekne chvile😉