icon

Kedy vám zistili, že čakáte dvojičky?

jane1
15. jún 2011

Ahojte, baby, kedy vam zistili ze cakajte dvojcatka ? da sa to vidiet uz pri 1 utz okolo 6-7 tt? ci to az neskor? ake mate skusenosti?

Strana
z9
any05
30. mar 2017

@sandra000 , och tak isto máš už toho dosť, toľko ležať stále...Ale na druhej strane fajn, že si pod dozorom keby prišli hocijaké komplikácie. Ja mám najväčší stres, že nestihnem prísť do pôrodnice..Keďže rodím v inom meste ako bývam..Cca 50 min.cesty. Tak práveže som mala môjho super gynekológa,(on žiaľ nechodí k pôrodom), a teraz ten pôrodník, neviem, mám zmiešané pocity..Keď vlastne včera nič okrem ctg nerobil, len sme "pokecali". Aj som veru rada, že to bude sekcia... neviem si to celkom predstaviť inak. Tak ti držím prsty, aby si ďalej vydržala..A nech ti aj všetky testy od teraz len a len dobre vychádzajú 😉😊

sandra000
11. apr 2017

@any05 ahoj ako sa mate? Uz to mas za sebou?

any05
11. apr 2017

@sandra000 ahojky, ešte nie. Zajtra nastupujem do nemocnice, stvrtok je termín sekcie. A čo ty? Ako sa darí? Už ťa pustili domov či si stále v nemocnici?

sandra000
11. apr 2017

@any05 tak potom drzim palce moc moc!! Aby vsetko dopadlo dobre.. ja som stale v nemocnici.. cakame do kedy idem vydrzat a tiez by sme chceli potiahnut aspon do 38tt ukonceneho. Tak uvidim ako sa budem drzat. Zatialv poriadku vsetko..daj potom vediet ako si to zvladla aj sekciu.. ja sa toho volako dost bojiim 😬

ivkahlavnova
12. apr 2017

Ahojte 🙂 to ste krasne vydrzali any05 a sandra000 ;)
My mame drobcov doma od 9.3.2017. Je to vesele 🙂 akurat zaspali,celkom pekne spinkaju cez den a v nemocnici si zvykli na skoro rovnaky rezim,vecer je to horsie,do 22 vymyslaju a potom v noci 1-2 krat papaju. Zatial ich kojim,pekne sa este v nemocnici ako som za nimi chodila prisali.
Aj ked casto si aj odsavam mliecko a dam im ho vo flaske,to cez den a napapaju sa rychlejsie ako ked sa koja,viem kolko spapaju...
Drzim Vam palce dievcata...a sekcie sa nebojte,prve 2 dni to celkom boli ale potom je to uz len lepsie a lepsie a aspon netrpite pri porode.
Papa drzte sa

any05
12. apr 2017

@ivkahlavnova jeeeeeeeej 😊aké sú nádherné 😉 fajne ti papkaju snáď aj moje budú tak. ďakujeeeeme za slová podpory, mňa už chytajú stresy..Naobed ma prijali do nemocky, ráno je sekcia...Ja som mala teh.cukrovku a jeden je priečne tak doktor povedal, ze spravíme sekciu a to budem zajtra len 37+2..Ja by som ešte kľudne potiahla týždeň, dva. Tak ja neviem, snáď vedia čo robia.

sandra000
12. apr 2017

@any05 tak drzim palce nech to dobre dopadne🙏 ja som dnes 35+3 a pustaju ma zajtra konecneee domov, s tym ze nastupujem v utorok a uvidime co dalej..ja neviem stale ako idem rodit, dufam sekciou.. a drzim este raz palce!!!

sandra000
12. apr 2017

@ivkahlavnova kraaaasne babiky mas!! A v ktorom tt s rodila? Mne uz dost tvrdne brusko aj dost casto tak neviem, dufam este nieco vydrzime.. chcela by som to vydrzat co najdlhsie predsa im je v brusku najlepsie..

ivuska29
12. apr 2017

nám povedali, že čakám dvojičky v 8tt ... rodila som nečakane a predčasne v 32tt ... jeden išiel prirodzene druhý sekciou ... Adamko bol prvý (prirodzene) a mal 1700 g a 40 cm a Jakubko bol druhý (sekcia) a mal 2100 g a 46 cm ... našťastie všetko dobre dopadlo, všetko dobehli a nemajú žiadne zdravotné problémy - klop, klop, klop ... o chvíľu už budú mať naši chlapci 4 roky 🙂

annakru
12. apr 2017

@any05 Drzim moc palce na zajtra. Za chvilku to budes mat za sebou a budes mat kraaasne dva batozky. Aj mne budu robit sekciu medzi 37 a 38 tyzdnom.

sandra000
20. apr 2017

Ahojte babenky!! Mne sa vcera narodili dvojcatka rano o 8.25hod dievcatko a o par minut na to chlapcek! Su krasni su zdravi, krasne sami uz papkaju z flasiek no nadhera!!!

annakru
20. apr 2017

@sandra000 jeeej super sprava, moc gratulujem ❤🌷 a tesim sa s Tebou. Ak som spravne pochopila - rodila si prirodzene.... a ako sa citis? Teda samozrejme najstastnejsie na svete 🙂 ale myslim po fyzickej stranke.

willino1
20. apr 2017

po ET - dve embryjká, pozitívny tehotenský test, prvé sono, deň po termíne MS, dva gestačné vačky... vedela som, že sú dvojičky skôr ako som mala potvrdené tehotenstvo z krvi 🙂 pri dvojvaječných vidia väčšinou skôr ako pri jednovaječných ale nič nie je isté... počula som, že na orave cca 3-4 roky dozadu bola mamička už v pôrodnici s dvojičkami na planovaný cisarsky a pred ním jej robili sono a doktor napočítal 5 ručičiek tak zavolal ďalšieho doktora a ten napočítal už 6 ručičiek 🙂 a tak sa v deň pôrodu dozvedela, že miesto dvojičiek bude mať trojčatá 🙂

sandra000
23. apr 2017

@annakru ahoj, nie mala som sekciu a spinal. Babatka museli dat von nakolko som mala dost zvysene zlcove kyseliny aj pecenovky. Vsetko sa to zomlelo tak rychlo nakolko som bola doma cez sviatky velkonocne a v strehu rano ma aj robili. Citim sa ako po sekcii dolamana, bolest krizov kedze som si vybrala spinal a tiez malo zeleza cize stale unavena. Babatka mi nosia zatial len kojit nakolko mam aj mliecko a jeho dost tak musim odsavat.takze bolava a furt unavena, dnes mi dali aj jedno babo nech uz skusam fungovst a postupne budu pridavat druhe.. tak drzte palce!! Aj tebe prajem vsetko dobre!!

annakru
25. apr 2017

@sandra000 fuha no vidim ze sa necitis najlepsie, ale verim zae sa to bude uz iba zle. Moc Vam drxim palce nech ste vsetci traja zdravucki. To je vyborne, ze mas mliecko - ja by som tak moc chcela kojit ale uvidime ci sa podari. Tak sa drzte a dufam, ze uz dnes je Ti lepsie 🍀

annakru
25. apr 2017

@sandra000 prepac, to malo byt ze verim ze sa to bude uz iba zlepsovat - moj mobil si robi co chce....

mirka6882
25. apr 2017

dnes som bola u dr.-potvrdenie tehu, som 6+1tt, dr. sa to zdalo len na 5. týždeň. odrovnal ma otázkou, či máme v rodine dvojičky... no áno, stará mama je z dvojičiek. tak som si vzdychla "panebože" a on že, nebojte, všetko je to ešte také malé, že to nevidí dobre, uvidíme na ďalšej kontrole. partner má 2 deti z prechádzajúceho manželstva, jedno máme spoločné a teraz dvojičky??? 🙂 panebože...

sandra000
30. apr 2017

@annakru ano uz je mi ovela lepsie, bolesti presli a uz sme od stredy domka.. takze uz mame iba radosti 🙂) som inak stastna ze to nam cele za sebou a drobcovia subuz tu ;)))

darja12
20. aug 2018

dnes som bola na sone 5tt +3d, videla som tam dva gestačné vaky. dr ale vobec nič nespomínal. len to, že nevidí plod.. ale otočil ku mne monitor a gratuloval mi.. je možné, že proste to vôbec neokomentuje, že by som čakala dvojičky? ale videla som tam rovnako veľké dva čierne flaky.. mama bola z dvojičiek..

Strana
z9