Kedy vám zistili, že čakáte dvojičky?
Ahojte, baby, kedy vam zistili ze cakajte dvojcatka ? da sa to vidiet uz pri 1 utz okolo 6-7 tt? ci to az neskor? ake mate skusenosti?
@any05 ahojte 🙂
Deticky su este v nemocnici,snad ich ale buduci tyzden pustia. Uz maju krasnu vahu,okolo 2400g.
Nosim im kazdy den mliecko,uz su mimo inkubatorov len potrebuju doladit papanie z flase.
Cisarsky je asi v pripade dvojiciek lepsi,bezpecnejsi...par dni budes sice ubolena,ale po 3-4 dnoch sa s tym fungovat da
Drzim palce,nech vydrzite co najdlhsie 😉
@ivkahlavnova 🙂 Juj tak to sa veľmi teším, že sa im darí 🙂 a chutí papať 🙂 to je hlavné! Držte sa! Kočík si si stihla objednať? Ja som min.tyzden objednala, niekedy aj mesiac to trvá, kým dôjde...A dnes volá kuriér, že ho tu už mám 🙂 tak sa z neho vytešujem 😉
@any05 ahoj 🙂 kocik sme objednali hned po porode,tesne pred porodom sme sa konecne rozhodli aky,kupili sme
Baby jogger city,mali ho na sklade tak nam tiez rychlo prisiel.
A aky si vybrala ty?
@ivkahlavnova baby joger city select mam vyhliadnuty aj ja 🙂 ake kombinacie si zvolila a co ta vysiel? 😇
@ivankagemini ahoj,vysiel cca 1000€ aj s vajickami Cybex.
Mame cerveno cierny zo stranky pre nase deti,kde bol v akcii a aj na sklade
Ahojte 🙂 nie ja som stále doma, krcok mám vraj na dvojky veľmi dobrý...Tak tabletky mi predpisali asi kvôli zvýšenemu cukru, a železo mi chýbalo vo výsledkoch krvy v 30.tt. Kočík máme Mikado duo, trojkombinacia, je vedľa seba - dve vaničky a spoločnú strechu má 🙂 vyzerá ako pre jedno bábo len je trošku väčší... Stál do 500 €.inak pekný víkend vám prajem baby 😉
@any05 ahoj. Babule sa narodili 16.2 2340g a 2360g.
Nakoniec som rodila u nas v Pn,ukonceny 37tt. Z dakeho dovodu mi vysli zle pecenove testy a trombocity. Tak sup nemocka zasa. Tam mi testy opakovali 2 krat a prcenove testy zrazu v poriadku. Kazdopadne sme sa dohodli ze ukoncim 37tt a babule pojdu von. Isla som cisarskym. Uz beham ako srnka 😂
@luculik86 jeeeej gratulujem k dievčatķám 🙂 🙂 super váha, skoro navlas rovnaké. Už ste asi aj doma... Aj mne doktor povedal, že počkáme do 37.tt a pôjdu von...Tak dúfam , že dovtedy vydržíme. Takže po cisárskom sa celkom rýchlo zotavuješ 🙂 to som veľmi rada 😉 ozaj a čo mliečko? Spustilo sa bez problémov? Držím vám prsty, držte sa :-*
@ivkahlavnova to je ten obchod v Mocenku, ze? 🙂 tu stranku zbieham často :D
@luculik86 gratulujem 🙂
@any05
@ivkahlavnova
Ahojte, ano uz sme domka od minuleho pondelka. Baby su zlaticka, len teraz sa zacali budit naraz, co je celkom zaujimave. Nakolko ked som sama doma, tak sa neviem obom venovat naraz ☹
mliecko je trosku. Ale vie sa len jedna pekne prisat, druha trosku zapasi, kazdopadne my bolo povedane v nemocke este aby som aj prikrmovala kedze su take drobne. Najlepsia bola sestricka jedna, ze oni nemaju cas nato kym sa mi rozbehne mlieko, tak mi facla flasu do ruky. ☹ Veronika ta by sa kojila aj 2hodiny, le potom nestiham obriadit druhu, no co vam poviem. Ucim sa 🙂
vy sa este drzkajte pokope 🙏🙂
a co sa cisarskeho tyka, tak chodim, vstavam uplne v pohode. Mozno prve dni boli take ze sa mi tazsie vstavalo, ale inak nic. a to uz budu stvrtok 2 tzydne. Takze u mna cisarak ok.
@sandra000 ahoooj , tak ja si už pripadám ako medvedica 🙂 tarbava, funim, a ked vstavam pichne ma sem tam dole..No zatiaľ to zvládam. Na obed idem do poradne, uz mám chodiť každý týždeň keďže pôrod bude asi o 4-5 týždňov...
Dúfam, že dovtedy vydržíme..Tak ako vravíš v brušku je im najlepšie..Nech sa nám ešte neponáhľaju. Ty si stále v nemocnici? Juj tak sa len drž a užívaj oddych, lebo každý len straší, že potom si už neoddychneme dosť dlho. Akú váhu majú tvoje detičky? Ja neviem, som zvedavá čo mi dnes povie....pa
@any05 tak drzkam palce nech budes mat dobre spravy ;) potom daj vediet.. ano ja som stale v nemocke a vyzera to tak ze tu ostanem do porodu. V pondelok chcu pozriet zase krcok ci sa nieco zmenilo. Inak stale oddychujem a mam uz naordinovany prisny klud na lozku.trosku ta tonizacia v brusku sa zvysila tak mi zdvihli len davky tabliet, ale vacsinou po infuziu ked idem na pasy tak mam dobre vysledky..ty sa krasne drzis oproti mne. A co cakas?
ahojte mamicky 🙂 ja uz mam doma skoro 2rocne dievcence 🙂 a tiez som pred porodom stravila v nemocnici skoro 5 tyzdnov bola to hroza no dnes si nato ani nespomeniem :D rodila som cisarakom pol narkoza nieco krasne 🙂 mala som problem s pretokami a necitila som kontrakcie ..taze bolo to bezbolestne strasne som sa bala co budem ako to zvladnem 🙂 ale super su tak sikovne a vsetko je ok tak sa tomu tesim..aj vam drzim prsty 🙂
@nikolans tak gratutulujem k dvojickam 😘 inak v kolkom tt si rodila? Ale ako obdivujem tych doktorov ze to vedia tak natiahnut.. ja som 31tt davaju mi liecbu aj infuzie a stav sa mi zhorsil. Museli zvysit davku. No niekedy sa proti prirode bojovat neda.. ale tak myslim pozitivne a verim ze este potiahnem zo par tyzdnov s drobcami v brusku aj ked chudatka sa tlacia 😞
ja som rodila v 36tt a strasne som sa bala ake male budu mali cez 2kg len rovnako a chvala bohu za 2tyzdne sme sli domov ..ale tiez ma hospitalizovali ked som mala 31tt
@sandra000 ahojky, ako sa vám darí? Ešte v nemocnici? Tak my sme mali v stredu poradňu a naši chalani sú riadny valibuci 2100g a 1981g. Som trošku pokojnejšia, keď viem, že už majú okolo 2 kg. So mnou je to uz ťažšie, neviem v noci spať,pri vstávaní má stále pichá...Ale ešte tie 3 týždne aspoň by som chcela vydržať. Držte sa dievčatá :-* 😉 🙂
@any05 ahooj, jeej tak to je super ze sa takto pekne drzite 😉.. no nam sa polepsilo, krcok sa trosku zvacsil uz ma 2,2cm tak aspon nejake dobre spravy. O tyzden mame zase kontrolu. Domov sa zatial nechystam, chcu si ma tu nechat aspon do 34 tt. Tak uz dufam nejako vydrzime. Ved dvojicky si treba zasluzit😊
@sandra000 ahojky 😊ako sa darí? Ešte si v nemocnici alebo ťa už pustili? Ja som bola včera na prvej poradni pred pôrodom, dohodli sme sa na termíne sekcie, presne o 2 týždne nás to čaká, uf. Bola som len na pásoch, doktor nepozrel ani krcok, vraj to nebudeme dráždiť, keď som už tak pekne vydržala a ani ultrazvuk, vraj nie je jeho zástancom, a mala som ich už dosť. Takže vlastne nič neviem, ani ich váhu.. nic. Dúfam že je všetko ok. Ostatné dvojnásobnè maminky, ako sa máte? Detičky posluchaju? Máte dosť mliečka?
@any05 ahoooj,tak to mas super tehotenstvo s dvojickami. Ale asi aj mas super gynekologa 😉 ja som stale v nemocnici, vyskocili mi pecenove aj zlcove kyseliny.. ale krcok krasne drzi.. tak ze uvidime no vYzera to ze tu budem dlhsie 😊inak vy ste sa dohodli na sekcii? No so mnou tu o tom nechcu komunikovat chcu aby som rodila spontanne.. su tu taky kazolicky zalozeni doktori

@luculik86 ahojte dievčatá 🙂 čo máte nového? luculik86 ešte stále máš Bambuľky v brušku? Supeeeeeer 🙂 si už v nemocnici? Ozaj a ivkahlavnova ako sa majú detičky? Ešte sú v nemocke? Myslím na vás, držte sa 🙂 mne už tiež naordinovali magnézium a železo..Min.tyz. mali chalani 1450 g a 1245 g, vyskočil mi cukor ☹ tak mi doktor povedal, že medzi 35-37 TT urobíme cisársky.