Mám kupiť jedno či dve chodítka pre dvojičky?
a kedy sa davaju deticky do toho??? dik za odpoved 🙄
ziadne 🙂
ziadne, napriklad tu v Kanade je ich predaj zakazany 🙂
jaaaaaaaaaj baby...... 🙂))) skoda ze neveite citat spravne.....
otazka bola KUPOVAT 2 alebo 1 a nie ze ano alebo nie....
hruza !!!
2 🙂)) a je to dobra vec.......
p.s. v kanade je zakazany lebo JUmpers... co je MAXIMALNA hovadina stoji a150$ a behatko bolo len 45$ tak co lepsie oplati ;);)
ja som mala 2 choditka a pouzivali sme to len ked jedli na hornom poschodi alebo pozerali tv par minut kym som bola na wc ale bolo to na koberci a nedalo sa s tym pohybovat. Ked este nechodili v 15 mes. resp. len po kolenach skusala som uz vsetko mozne, tak som stiahla v obyacke koberec, odtiahla stol a do 2 dni nabrali odvahu a chodili. Najprv syn a ked to videla dcera tak potom aj ona sa pustila sama. Ked som ich ucila za ruku tak nebol problem ale bez mojej pomoci len na kolenach. Ja myslim ze staci jedno a mozu sa v tom striedat.
to ešte aj teraz v 21. storocí sa niekto zaujima o tu blbost, ako je choditko??? omg... som myslela, že tento vynalez pre lenive mamy je už davno na smetisku dejín...
uz za nasich cias v 70 a 80 rokoch sa hovorilo ze su choditka nebezpecne a teraz sa to hovori dvojnasobne,nam to preventivne dopredu zakazal aj ortoped. Mala zacala chodit sama uz v 10 mesiacoch uplne sama ani ma nepotrebovala pri tom..
ja pri mojich dvojičkách som nepoužívala žiadne chodítka. Chlapci začali v siedmich mesiacoch štvornožkovat. Behali za mnou aj do kupelne. A ked som chcela ist na WC, šuch do ohrádky. Tá sa im vôbec nepáčila, ale chvílu tam museli vydržat 🙂 Museli mat volní priestor. Potom sa začali stavat popri nábytku a v desiatich mesiacoch začali skúšat prvé kroky .Chodítko je len vec pohodlia. Teraz budú mat 11mesiacov a pekne chodia. Skôr utekajú, velmi sa z toho tešia 🙂 . Od malička boli velmi pevní. Tri kilá mal každí pri narodení 🙂 A nemala som nijakú pomoc od narodenia iba pracujúceho manžela. A zvládla som. Mat jedno dieta to je nič 🙂
žiadne 😝

ziadne...netreba..chalani sa plazili potom sa stavali a zvladla som aj bez svokier..a atd...mali ohraniceny priestor sufliky zaistenme..no zlate casy..ked si predstavim aky uragan mam teraz doma... 😝 deti musia presjt postupnym psychomotorickym vyvojom,..neurologicka mi to vysvetlila a som rada ze som ju pocuvla lebo moji troska meskali a prekonavnie prekazok ich stimulovalo hlavne slaby chrbatik sa tak cvici...