Prvorodička a dvojičky
Ahojte. tak vcera som sa dozvedela ze cakam dvojicky .. skoro som tam odkvecla .. mala som obavy o vychove jedneho dietata a naraz ich mam mat 2 ??? Neviem ci to zvladnem .. ak je tu mamicka ktora bola prvorodicka a narodili sa jej dvojicky skuste mi opisat ako ste to zvladali ci to bolo velmi tazke a podobne .. proste skusenosti .. ja koli tomu neviem poriadne ani spat lebo sa toho obavam a to mam do konca tehu. este mooooc daleko.
Ahojte dvojmaminky 🙂 pridavam sa aj ja s nasimi dvojkami 🙂 mame 15tt+2 a termin porodu 1.1.2017,ale teda zrejme to bude skor, nechame sa prekvapit, citime sa dobre az na krize a to, ze kym vyleziem na druhe.poschodie sa ledva viem nadychnut 😀 od zaciatku sme doma na PN...vo stvrtok mam krv a v pondelok sa konecne po mesiaci.opat uvidime a prvykrat ich uvidi aj tatino, tak sa uz velmi nevieme dockat a ak sa zadari a pekne sa nam ukazu, pani doktorka uz.povie, ci to budu chlapci, dievcatka alebo parik 🙂 babulky a vy sa citite ako? Uz mate aj nejaku vybavu zaobstaranu?
@rrianna ahoj tak gratulujem vitaj medzi nami 🙂 pekny termin vyratany 🙂 ja cakam dve dievcatka vybavicku pomalinky kupujeme a o tom poschodi viem co vravis ja byvam na 5 bez vytahu 🙂
@kozicka139 fuuha no na piate by som ja asi nevyslapala 🙂 a gratulujem aj ja 🙂
@eni1990 aj ja gratulujem 🙂
Baby a po akych kocarikoch pozerate? My by sme chceli vanicky vedla seba, ale vobec neviem do coho ist
@rrianna no my v martine by sme mali problem do par obchodov tak som vybrala kocik za sebou vanicky baby active twinny muz chcel vedla seba ale dohodli sme sa za sebou
Ahojte,chcem vas len povzbudit,vsetky obavy a strachy zahodte,mat dvojky je to najlepsie,co sa vam mohlo stat 🙂 nase baby maju 10 mesiacov prec (v auguste rok 🙂..) a je to mesiac od mesiaca lepsie 🙂.. Vydrzat treba prve 3 a potom je to super 🙂.. Samozrejme alfou a omegou je REZIM, bez neho to pri 2 a viac detoch nejde,lebo budete v jednom kole.. Drzim palce nech vam vsetkym vsetko dobre dopadne a ak s cimsi budete potrebovat poradit,napiste 🙂
Myslim, ze sme vsetky potrebovali pocut presne to, co si napisala a teda, ze sa to da zvladnut. Da sa to zvladnut aj bez pomoci? Myslim, ze ak nik ku mne nepride (mama, svokra..) len manzel vecer po praci?
Na otazku, ci uz daco zhaname - tak zatial nie, podla mna je to este skoro (15t). Chcela som vybrat kocik, ale neviem aky, tak som to vzdala 🙂
ahojte, som s vami na 1 lodi, teraz v 24 tt. nemáte problém s tvrdnutím bruška? ja veľký, nejak neodtvŕda už 3 dni a to len ležím a berem magnezium...
Babulky vy s akym vysledkom mate za sebou tie afp testy? Ja som dnes bola na krvi a vraj sa nemam bat ak vysledky budu trosku vyskakovat od normalu, lebo, ze pri dvojkach mozu byt vysledky trochu skreslene
@rrianna toto iste mi vravela doktorka a vysli mi normalne triple negativne a dobre hodnoty
@kozicka139 tak som zvedava uz, snad aj nam vsetko dopadne dobre, nech zbytocne nestresujem
Ahojte tehulky 🙂 v ktorom tyzdni ste zacali citit kopanceky vasich drobcov ? Ja citim pohyby ale kopanceky este nie :(
@kozicka139 ahoooj 🙂 ja asi teraz tento tyzden ale len obcas a este je to take slabe 🙂
Ahojte, tak ja ich citim kopkať uz celkom dlho, od 18.tt asi, a teraz ako začínam 25 tt je to uz poriadne, az ma občas mykne. hlavne vecer sa u nas kope ostošesť.. a niekedy ked sa mi v noci neda spať kvôli boľavej chrbtici ci polohe, tak kopu tak velmi, ze mám o dôvod naviac nedokázať zaspať 🙂 je to s nimi veru sranda, uz su to obaja siláci a uz asi aj bojujú o priestor ;)
Užívajte si kopkania, búchania, vrtenie, štikútky, je to krása že sa nám už takto ozajstne prejavujú 🙂
@kozicka139 ahoj, si z mt? Ja tiez cakam 2 dievcatka, termin 7.11.mozno sa stretneme v porodnici 🙂 z ktorej casti mt si?
Ahojte prosim o radu dokedy mozem podat ziadost o predlzeny rodicak od 3 rokov diatata so zdrav.dovodou? Do dna dovrsenia 3. Roka? Co pomoze aby to schvalili? Posudzuju stav max6 mesiacov dozadu. Dcerka ma tazku diagnozu ale posledny rok je vdaka bohu v poriadku. Odpor.od vseob.lekara a koznej .budem mat.

@kozicka139 len ty si uz troska dalej ti tiskoo zavidiim dve dievcatka cakate?