Život s dvojičkami
O dvojičkách som ani nesnívala a zrazu prišli. Dve bábätká, dva rovnaké plače, dvojo plienok, dvojo radostí aj starostí. Boli chvíle, keď som nevedela, či je deň alebo noc. Ale aj také, keď som len ticho pozerala, ako sa na seba usmievajú. A zrazu sú na strednej. Dvaja chalani, každý iný, každý po svojom tvrdohlavý, zábavný, protivný aj zlatý. Su dvojvaječní, neobliekajú sa rovnoka. Každý je iný. Aj tak sú spojený pupočou šnúrou....
Máte aj vy dvojičky? Ako to zvládate? Čo puberta? ROzdelujú sa?
Mám dvojvaječné, chlapcov - už takmer 18 ročných. Sú to zlatíčka, dobre sa učia, úspešní v športe, puberta netrieska vôbec, povaha každý iná, ale sú 👍. Nič lepšie sa nám nemohlo stať, kebyže som mladá žaba a mám rodiť opäť, tak opäť chcem dvojčatá. Tehu bolo hrozné, len som spala a zvracala do 38. týždňa, ale sú to deti za odmenu. Len nech takí zostanú a sme všetci zdraví.
A vychovali sme ich bez pomoci starých rodičov, nakoľko bývajú na druhom konci republiky.

Ahoj, mam dvojicky - babu a chalana. A v 12tich si uz buduju kazdy svoj vlastny svet. Puberta zacina byt zahul, ale zatial sa da zvladnut. 🙂