Akými farbami doladiť byt?

3. mar 2021

Potrebujem radu, pripadne inspirovat. Mame novy 3i byt, byvame necele 2 mesiace. Nabytky mame svetle v kombinacii s tmavym drevom, svetle podlahy a sivu velku sedacku. Konferencny stolik a police na stene sú z rovnakej serie ako nabytky. Je to tu vsak velmi mdle, neutulne. Stale sa este cely byt doladuje ale neviem sa rozhodnut do akych doplnkov ist co sa tyka farby. Najviac mi pasuje do obyvacky k tejto kombinacii zlta/horcicova ci uz koberec, dekorativne vankuse,... ale nie som uplne stotoznena s touto farbou. Nemate niektora nieco podobne mne? Ďakujem 🙂

asia83
3. mar 2021

Zelená, ružová. Vhodné odtiene, samozrejme.

simca06022011
3. mar 2021

K tejto kombinacii? K sivej sedacke a svetlemu/tmavemu drevu sa hodi hocijaka farba aka sa ti paci. Mne priestor najviac ozivia vzdy zavesy, tie si vyber krasne, kvalitne a mas po mdlom priestore, doplnky si dohadz do izby podla toho. ja mam sivy gauc, vankuse mame fuchsiove :D Aj modre, aj vianocne.. hocijake podla nalady. To su drobnosti, vymenis ked sa ti nepaci... Aj obrazy vyrazne na stenu mozes dat, v podobnom rame ako nabytok.

veronikap91
3. mar 2021

Asi by bolo lepšie, keby si pridala fotku🙃 mňa teda celkom otriasa z tých generických zariadení typu všetko sivé a boom dám tam niečo krikľavé zelené alebo ružové na oživenie.

jaja20
3. mar 2021

Tyrkysová, smaragdová.

katkamatka7
3. mar 2021

Zrkadlá. Sú aj nalepovacie. Doplnky ako vankúše, koberčeky, závesy vo farbe cappuccino, káva, ťavia srsť, béžová, bielo sivá, na dekorácie vzor ako ozdobné lesklé prúžky alebo etnické vzory. Bez vzorov tmavá modrá s bielou alebo béžovou jemne do žlta.

jana_eyre_2
3. mar 2021

Ja nie som moc moderne naladená a podľa opisu sa mi zdá že ide o moderny nábytok - z môjjo pohľadu je najkrajšia tyrkysová alebo Smaragdová farba čo sa hodí k tejto kombinácii..

Mne horcicova príde príliš retro, hoci viem že teraz je in..

hettinka
3. mar 2021

My mame drevený nábytok, steny sivé a béžové, sivý koberec a sedačku a tiež sim hľadala niečo k tomu. Vybrali sme pudrovo ružovú a môže byt.

autor
3. mar 2021

@hettinka pudrovo ruzovu farbu milujem aj ja, kludne by som si najradsej zvolila tu ale nie je to na obyvacku moc “cukrikove”, “duevcenske”? 😃😃

hettinka
3. mar 2021

Ani nie, mám v tej farbe vankúše a závesy. Keď otvoria obchody, dokúpim ešte nejaké doplnky, vazu, sviečky. Zatiaľ som riesila veci online, ale treba radšej vidieť, aby bol správny odtieň.

kvecinka321
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nelca84
3. mar 2021

Horcicova je topka u mna 👌

sona96
3. mar 2021

Ja mám obývačku v rovnakých farbách. Nad gaucom mam repliku van Goghovych slnecnic a doplnky vo farbách obrazu

andreatytler
4. mar 2021

Akej farby je ten nabytok a podlahy? Vravis ze svetle ale to moze byt svetlo siva, alebo svetla bezova alebo svetle drevo... ak je to skor to svetle drevo co je do zlta/oranzova, tak horcicova v doplnkoch by podla mna bolo prilis vela zltej farby. K takej je najkrajsia modra/fialova.
Ja mam rada klasiku kedy k sebe pasuju farby z opacneho polu.

autor
4. mar 2021

@andreatytler áno nabytky su drevene ale je to skor biele drevo v kombinácii s tmavou. Fialova ci modra by sa nehodili