icon

Sušička - za a proti

jjanulienka
22. okt 2021

Ahojte, muž ma prekvapil a doniesol domov sušičku. Čítala som, že by sa nemalo prat pradlo s avivazou keď pôjde následne do susicky. Dávate potom nejakú náhradu priamo do susicky alebo ako? Ja milujem vôňu pradla a som veľmi zvyknutá na našu avivaz je to taká naša vôňa takže mám chut sušičku naložiť do auta a odniest odkiaľ prišla 😅
Vopred ďakujem za každú radu😉

Strana
z3
viera27
18. jan 2022

Ja len podotknem k tej avivazi. Samozrejme som pouzivala a bola som aka rada,ked mi oblecenie krasne vobalo. Kym mi kamoska nepovedala,ze naco preboha si este davam parfum,ked som aj tak citit po Lenore (ci Kuschelweich ci co som to naposledy pouzivala,uz ani neviem)😀. Tak som sa zasmiala,zamyslela a fakt ma pravdu. Odvtedy uz roky avivaz nepouzivam,predsa len Gucci vonia lepsie,aspon pre mna teda. Ale postelne pradlo mam stale rada vonave,tak pouzivam do skrine tie vonave vrecka a to je pecka.

frantisska
20. sep 2022

Ahojte, nechce sa mi zakladat novu temu, snad si to tu niekto vsimne a poradi, lebo internet mi neporadil. Kupila som na pranie pracie pasiky Cleanly z dm, idem to skusat namiesto pracieho gelu. A na tom obale je napisane, ze sa to nema pouzivat do susicky. Samozrejme to nejdem davat do susicky, ale neviem ci sa to nemysli tak, ze sa v tom nesmie prat pradlo, ktore sa nasledne bude susit v susicke, ako napriklad pri avivazi. Dakujem za radu.

h2
20. sep 2022

@frantisska Ahoj, nemám s nimi síce skúsenosť, ale myslím, že to bude ten prvý prípad, čiže nedávať ich do sušičky, ale nimi vyprané prádlo môžeš. Asi aby si ich niekto nepomýlil s tými obrúskami do sušičky.

frantisska
20. sep 2022

@h2 dakujem, lebo ja vlastne este ani nemam susicku ... az ked sa prestahujeme budem mat ... cize celkovo periete v comkolvek aj ked to potom ide do susicky len avivaz by sa nemala, tak?

h2
20. sep 2022

@frantisska Áno, presne tak, ak idem sušiť v sušičke, aviváž nedávam. Baby tu písali, že majú sušičku rok, či dva, aviváž dávajú a všetko je v poriadku. No ale ja si myslím, že po čase sa to prejaví. Aviváž sa v sušičke z toho prádla odparí a upcháva filtre. Možno po dvoch-troch rokoch to ešte nebude nič robiť, ale znižuje to určite životnosť sušičky.

kacenocka2
18. nov 2023

@zuzuliennka1
Používaš smart aplikáciu?

zuzuliennka1
19. nov 2023
kacenocka2
19. nov 2023

@zuzuliennka1 da sa zapnúť a spustiť program na diaľku keď je vypnutá sušička,ci je potrebné ju manuálne zapnúť a až potom cez aplikáciu?

zuzuliennka1
19. nov 2023

@kacenocka2 treba ju najskor zapnut, resp. stlacit take tlacidlo, ze ona sa da do takeho stand-by rezimu a potom ju vies cez mobil zapnut aj vonku, aj 30km daleko😁

kacenocka2
19. nov 2023

@zuzuliennka1 ok,skusim.. aplikáciu už mám stiahnutu,aj sušičku spárovanu🙂🙂

zuzuliennka1
19. nov 2023

@kacenocka2 a aku mas znacku? 🙂

kacenocka2
19. nov 2023

@zuzuliennka1 LG RC81V5AV7Q

zuzuliennka1
19. nov 2023

@kacenocka2 🙂 tiez mam lg, appka funguje spolahlivo, keby si chcela blizsie poradit, napis sukromne kludne

kacenocka2
19. nov 2023

@zuzuliennka1 fajn, vďaka..🙂

Strana
z3