icon

Ako správne udržiavať nový bazén?

Včera o 16:31

Ahojte kupili sme tento bazen. Je nas prvy takyto viete dat nejake rady? 😁 mame ho aj napusteny nie celkom kvoli tomu ze nie je na rovnom povrchu a kedze aj cerpadlo mame "hore" tak planujeme vodu o par dni vypustit, a bazen otocit aby cerpadlo neslo nasucho. Pozerala som ze treba aj tablety do neho davat ale netusim co a jak s tym 😁😁😁
Citala som ze filtracia je lepsia pieskova uz som pozerala aj na plachru pod bazen 🫣😁

autor
Včera o 16:33

A sakra nejde pridat fotku kurnik ... 😁😁😁
Tak aspon nazov je BESTWAY STEEL PRO 😇

anonym_c54041
Včera o 19:53
@anonym_autor

A sakra nejde pridat fotku kurnik ... 😁😁😁
Tak aspon nazov je BESTWAY STEEL PRO 😇

@anonym_autor neviem, tych bazenov je viac... ale ak su to take vacsie, tak podla mna potrebujete normalnu technologiu / filtraciu a pustat aspon na par hodin denne...
Tak isto ak tam date pitnu vodu (obecnu) tak udrziavat ph, ak studnovu, tak kopec chemie, aby to najprv bolo "pitne" a potom udrziavat tabletami...

autor
Včera o 20:51
@anonym_c54041

@anonym_autor neviem, tych bazenov je viac... ale ak su to take vacsie, tak podla mna potrebujete normalnu technologiu / filtraciu a pustat aspon na par hodin denne...
Tak isto ak tam date pitnu vodu (obecnu) tak udrziavat ph, ak studnovu, tak kopec chemie, aby to najprv bolo "pitne" a potom udrziavat tabletami...

@anonym_c54041 dávame pitnú ale pozerala som na FB v skupine kde riešia bazény že niekto dáva Marimex 5v1 a púšťa filtráciu a že bohato stačí.
Máme ten okrúhly