Akú vírivku máte na terase? Skúsenosti a odporúčania
Máte niekto na terase vírivku? Ak áno tak akú konkrétne?
@puppania môžem sa ťa spýtať, ktorú presne máte? tiež rozmýšľame nad kúpou a chceli by sme nafukovaciu, tak si už robím menší prieskum🙂
@outami posielam ti fotku z internetovej stránky, nakoľko ju ešte nemáme nafúkanú a z minulého roka neviem či mám fotku. Túto konkrétne máme, ešte aj v tejto farbe🙂
@outami posielam ti fotku z internetovej stránky, nakoľko ju ešte nemáme nafúkanú a z minulého roka neviem či mám fotku. Túto konkrétne máme, ešte aj v tejto farbe🙂
@puppania ďakujem, túto presne istú som už aj ja pozerala, páči sa mi farba a aj to, že nie je okrúhla ale štvorcová. ako dlho ju už máte? nemali ste s ňou žiadny problém, že by sa prepichla alebo niečo také?
@puppania ďakujem, túto presne istú som už aj ja pozerala, páči sa mi farba a aj to, že nie je okrúhla ale štvorcová. ako dlho ju už máte? nemali ste s ňou žiadny problém, že by sa prepichla alebo niečo také?
@outami dva roky ju máme a nie, zatiaľ sme nič také nemuseli riešiť a verím, že ani nebudeme musieť 🙂

@evakadlec my máme taktiež nafukovaciu, používame ju len v lete, v zime je upratujeme na vrchné poschodie a úplne nám to vyhovuje a stačí. kupovali sme ju v kondele. a nechodia nám nedoplatky, asi máme dobre splátky nastavené😂 takže ja odporúčam, ak sa rada bublinkuješ, ja som v nej v lete každý večer ako taký relax po celom dni😉🙂
@puppania môžem sa ťa spýtať, ktorú presne máte? tiež rozmýšľame nad kúpou a chceli by sme nafukovaciu, tak si už robím menší prieskum🙂