Máte skúsenosti s vírivkou s ohrevom na drevo?
@anonym_autor bola som v jednej 😁 ručne vyrobená z kovov a v strede vírivky /bazenika bola piecka a mala otvor zhora na nakladanie dreva 🙂 bola to paráda ale nebezpečná a zle sa regulovala teplota vody
@mullerova46 tak my zvažujeme normálne od firmy, nie od žiadneho domáceho kutila.
@anonym_autor kamoška tak ma vírivku s integrovanou priečkou...je to super, oveľa rýchlejšie sa ohreje voda, a neberie to toľko energie
@anonym_autor kamoška tak ma vírivku s integrovanou priečkou...je to super, oveľa rýchlejšie sa ohreje voda, a neberie to toľko energie
@rachel36a presne o toto nám ide. Nezohrievať vodu 2 dni elektrinou. Trysky na elektrinu ok. A spokojní sú ? Moc ďakujem.
@mullerova46 tak my zvažujeme normálne od firmy, nie od žiadneho domáceho kutila.
@anonym_autor vo finsku bezne skoro v kazdej chatke. Je to skvele, rychlo sa zohreje, v zime aj ked nechas napustene ľahko sa rozmrazi a zohreje. Ak ju ale prejrejes, tak musis dlhsie cakat kym vychladne.
@anonym_autor ano, veľmi spokojni su... včera sme sa tam s kamoškami hriali do druhej v noci na babskej jazde
@kikush182329
@rachel36a moc ďakujem.
My mame vírivku , ale normálnu a veka energie to neberie iba pri ohreje , aké doporučila nám ju nech mame vudu na stálej teplote a vtedy míňa minimum a my ju využívame stále počas roka
My mame vírivku , ale normálnu a veka energie to neberie iba pri ohreje , aké doporučila nám ju nech mame vudu na stálej teplote a vtedy míňa minimum a my ju využívame stále počas roka
@andrejka1974 keď sme pozerali normálnu vírivku tak aby to v zime napr.ohrialo na 40 stupňov tak to bolo že 12 + hodín. Nejde nám o to aby to nežralo veľa elektriny, máme solárne panely aj baterku. Ale nechcem si plánovať 2 dni vopred že sa chcem ísť čvachtať v zime.

@anonym_autor bola som v jednej 😁 ručne vyrobená z kovov a v strede vírivky /bazenika bola piecka a mala otvor zhora na nakladanie dreva 🙂 bola to paráda ale nebezpečná a zle sa regulovala teplota vody