icon

Je zimná záhrada dobrá investícia?

Včera o 19:14

Už vyše roka sa neviem rozhodnúť, či do toho ísť, alebo či to nie sú len vyhodené peniaze. Problém je, že my musíme robiť aj terasu, pretože prízemie je asi 90 cm nad terénom. A keby som chcela zimnú záhradu, napríklad 4 × 3 m, aby bola využiteľná väčšinu roka, cena by bola veľmi vysoká. Obávam sa, že po roku či dvoch by sme ju už aj tak nevyužívali.
Máme peknú starú záhradu a neviem, či by sa nám taká investícia oplatila.
Máte niekto takú zimnú záhradu? Koľko vás približne stála a využívate ju?
Ďakujem.

anonym_9ccb6f
Včera o 19:22

@anonym_autor myslis taku presklenu na zahrade pri dome? Budes mat v lete z toho sklenik. Nehovoriac o tom,ze to bude vkuse zaprskane a zaspinene, lebo vela skla

minenkaa
Včera o 19:24

A máš rozmyslenie akú ,či teplu alebo studenú lebo tam sú veľké rozdiely vo využívaní a aj v cene

minenkaa
Včera o 19:25
@anonym_9ccb6f

@anonym_autor myslis taku presklenu na zahrade pri dome? Budes mat v lete z toho sklenik. Nehovoriac o tom,ze to bude vkuse zaprskane a zaspinene, lebo vela skla

@anonym_9ccb6f ale prosim ta aký skleník

sara07
Včera o 19:27

ked ju spravne navrhneš môžeš ju mat ako super oddychovu zonu , v lete otovorit taká letna obyvačka , oaza zelena
ja by som ju brala hned a ak by som nevedela ako tak architekta by som si zaplatila

martinmmartin
Včera o 19:33

@anonym_autor je to kuleha s cistenim okien a zatekanim. O 10 rokov ju budes asi preklinat

marca12
Včera o 19:36

Keby som mala zbytocne peniaze,tak si dam a najlepsie s posuvnymi oknami. Je to super vec. V lete otvoris,ked prsi,zavries. Mozes tam sediet na jesen,v zime. My terasu vyuzivame celorocne okrem tuhsej zimy. Robime tam vsetko. Nemyslim si,ze by ste ju nevyuzivali. Praveze zasklenim sa jej vyuzivanie zvysi.

anonym_b2627e
Včera o 19:42

mas rada kvety a staranie sa o ne? ci to chces ako posedenie? ake mas od nej ocakavanie... je to otazka na kt nedostanes odpoved- lebo kazda preferuje ine a ma aj ine hobby ... ja by som ju brala ..ale poriadne navrhnutu aby sa dala vyuzit pripadne aj inak ako len na kvety a nebolo tam ako v saune ..

autor
Včera o 20:33
@sara07

ked ju spravne navrhneš môžeš ju mat ako super oddychovu zonu , v lete otovorit taká letna obyvačka , oaza zelena
ja by som ju brala hned a ak by som nevedela ako tak architekta by som si zaplatila

@sara07
Ano skor ako obyvacku

anonym_34845f
Včera o 21:02

Na terase som tristvrte roka, od jari do jesene tam pracujem, ranajkujem, obedujem, veceriem. Preto viem, zeby som urcite prijala jej zasklenie a vytvorenie zimnej zahrady. Ale ako to mas ty, musis vediet ty sama. Ak by som si tam mala dat len 2 x do tyzdna pohar vinka, tak by som do toho asi nesla, zbytocne...

minenkaa
Včera o 21:29
@anonym_autor

@sara07
Ano skor ako obyvacku

@anonym_autor a už si si zistila cenu tej záhrady ?ved za to postavíš dom