icon

Kde nájsť kvalitné záhradné sedenie a domčeky?

haggard_222
Dnes o 18:08

Ahojte. S akym zahradnym sedenim ste spokojne, alebo naopak nespokojne? Zaujimalo by ma aj jedalenske sedenie, aj take to "gaucove" resp. pohodlnejsie na kavicku. K tym jedalenskym pozeram ze Livarno z Lidla ma dobre recenzie, polohovatelne kresla Houston, aj stol, a aj cena je dobra.
Potesia ma pripadne aj skusenosti so zahradnymi domcekmi, pripadne nejake tipy kde sa vam podarilo kupit nieco kvalitne za dobru cenu do zahrady 🙂 Dakujem.

anonym_29f041
Dnes o 18:12

Spokojná som bola so sedeniami z Mobelixu. Pokiaľ pozeráš v cenovej kategorií Lidl, tak tie drahšie ti nebudem posielať.. ale tie Mobelix na tú cenu super, pekné dizajny. 🙂

vikusjk
Dnes o 18:16

@haggard_222 ja mam na chalupe v altanku z mountfieldu, ale uz veru neviem nazov 🙈 Kazdopadne nie su polohovatelne, su to klasicke stolicky (pevne) a stol sa da zvacsit v pripade potreby (zatial sme nikdy nevyuzili). Mne sa hlavne velmi pacil a nie je tazky, co nam vyhovuje.

anonym_e14e1e
Dnes o 18:19

Ja som kupovala v kondele,stôl je na rozťahovanie.Super za tie peniaze.Inak som tiež pozerala z lidlu len stôl sa nedal rozložiť

anonym_8467f8
Dnes o 18:51

Po zlých skúsenostiach s umelým ratanom čiernym, aj sivým z Mobelix, aj z Jysku už len kovove.