Rozmery záhradného domčeka. Aké sú ideálne?
Ahojte, len som sa chcela poradiť, že aké máte veľké záhradné domčeky? Chceme kúpiť drevenný a rozmýšľam nad rozmerom 2,5 x 4m. Či to bude akurát. Potrebujem tam dať 3 bicykle, kosačku, kolesá z aut a take bežne náradie do záhrady. Alebo kúpiť väčší. Ďakujem
podla mna je takyto malicky uplne zbytocny, ak len na bicykle ok, ale kosacka a kolesa no neviem snad ak spravis hore policu a kolesa budes vykladat. kupila by som vacsi
My mame 15m2, a je nam maly. Mame 3 biky, dva su na stene. Muz je kutil, ma vela naradia, chce mat aj priestor ked nieco treba odpilit, pomerat atd., Je tam vsetko do zahrady, nieco z nasich hobby je tam odlozene. Nemame garaz, vsetko sa odklada tam. Kolesa ale nemame 🙂 Zato som dufala, ze sa tam na zimu zmesti aj gril 😆
Kľudne kúpime aj väčší s tým nemáme problém, len som chcela vedieť vaše názory, skúsim si to na zemi asi pomerat veru 😆

@nataly246 poviem ti, ze problem so zahradnym domcekom je, ze ty vies hlavne vyuzit iba tie steny... ze asi do stredu si vela veci nedas, lebo by si to stale musela vytahovat a tak... tak si to skus zmerat (na papieri)... ze na tuto stenu das bicykle, sem kosacku ... vzdy ti asi zostane stred volny, ale to ostatne aby sa ti zmestilo na steny / ku stenam... volakedy sme mali 3x5 a bolo to malo... teraz mame 6x5 a stale sa to da zaplnit... 🙂 🙂