Kde nájsť odborníkov na strihanie orecha Mars?
Ahojte, svokra mi vždy prízvukuje, že strihať a upravovať orech je možné len "jeden deň v roku" 🙂
Sadili sme ho len pred 3 rokmi, je to mladý strom - ale potrebovali by sme sa poradiť ohľadne rastu, možno ho bude treba pristrihnúť. Dá sa niekde nájsť človek, ktorý sa tomu venuje? Alebo by vedel poradiť normálny záhradkár/alebo kde hľadať niekoho, kto tomu rozumie? Ak je to teda taká veda 🙂
prof. Hricovsky ma na tu temu viacero videii, dostupnych na youtube
Ked ste to nestihli v aprili, uz je neskoro. Veda to nie je, len treba pochopit princip
@anonym_f0a1a4 Ono máme aj problém, že ho "ťahá" ako keby do jednej strany. Má ešte oporu, ktorá ho ako keby ťahá do jednej strany, ale keď ju dáme preč, prirodzene ide do druhej. By sme ho potrebovali nejako narovnať :-/
Idem pozrieť videá. Ďakujem.
@anonym_f0a1a4 Ono máme aj problém, že ho "ťahá" ako keby do jednej strany. Má ešte oporu, ktorá ho ako keby ťahá do jednej strany, ale keď ju dáme preč, prirodzene ide do druhej. By sme ho potrebovali nejako narovnať :-/
Idem pozrieť videá. Ďakujem.
@zuzulienocka78 to, ze rastie krivo ziaden rez nevyriesi. Mozes len upravit korunu aby nebola privelka a mala dost rodiveho obrastu.

prof. Hricovsky ma na tu temu viacero videii, dostupnych na youtube
Ked ste to nestihli v aprili, uz je neskoro. Veda to nie je, len treba pochopit princip