icon

Je možné nájsť partnerku po štyridsiatke?

rasto1978
Včera o 12:58

Zdravím, mám 48, je možné nájsť niekoho v takomto veku ? Vždy som sa zoznamoval cez online priestor (aj cca 20 rokov dozadu pred manželstvom) kôli nedostatku príležitostí iným spôsobom. Len teraz mi to príde nejaké "iné" ako predtým. Nehľadám sex na jednu noc. Hľadám kamarátku/partnerku, čiže niekoho s kým by som si rozumel s perspektívou vzťahu. Vyskúšal som dostupné zoznamky, ale väčšinou je to len o písaní, alebo akoby som mal pocit každá chce len kamarátstvo. Či je to už vek v ktorom sa do vzťahu už nikomu veľmi nechce, neviem.

Strana
z3
anonym_aabd3f
Včera o 13:06

Dá, čo by sa nedalo. Kamarátka (45 r) 2 roky po rozvode si našla priateľa 51 r., rozvedeného. Ona má ešte pomerne malé deti ( 6 a 9 r) , on už dvoch dospelákov a jednu pubertiačku.

anonym_26a9ce
Včera o 13:09

Dá, môj partner má 48 a ja 39. Deti spoločné neplánujeme, ani svadbu, proste si užívame život a všetko s tým spoločné. Sme spolu niečo cez rok.

anonym_e84015
Včera o 13:13

Záleží od veľa faktorov, ak máš napr 3 deti a žena má tiež svoje tak to ani riskovať nebude, lebo nielen že si musíš rozumieť s jej deťmi, deti medzi sebou, ona s tvojimi deťmi.. aj finančný rozpočet je tým pádom obmedzený na výživné a potreby detí..
Moj kamarát veľký fešák, rozvedený, po odrátaní výživného, hypo mu zostane 120€ tak tým moc vody nenamúti, ani kávu nevie babe zaplatiť

rasto1978
autor
Včera o 13:20

Áno jasné, deti sú jedna stránka veci. Samozrejme je lepšie keď sú deti už staršie. Ja mám dcéru 18r. a spoznal som aj osobne s jednou ktorá má deti 16 a 19 takže sa jedná o decká ktoré sú už takmer samostatné. Ja len neviem prečo spoznám len také čo chcú len kamarátstvo (či len zatiaľ mám také "šťastie") preto sa pýtam ako sa spoznávajú tí v mojom veku a ako potom fungujú. Samozrejme po nikom nežiadam manželstvo, proste len mať niekoho pri sebe (nemusí to byť nonstop) a mať ten pocit že sa máme vzájomne radi.

anonym_ca6695
Včera o 13:34

Zeny hladaju dnes mladsich, ak by ti nevadila zena 58 rokov. Duchom este stale mlada a vyzera mladsie najmenej o 15 rokov.

rasto1978
autor
Včera o 13:36
@anonym_ca6695

Zeny hladaju dnes mladsich, ak by ti nevadila zena 58 rokov. Duchom este stale mlada a vyzera mladsie najmenej o 15 rokov.

@anonym_ca6695 áno všimol som si, nevadila by tak do 55, ale o ten vek až tak nejde.

rasto1978
autor
Včera o 13:40
@anonym_ca6695

@anonym_ca6695 "VDuchom este stale mlada a vyzera mladsie najmenej o 15 rokov." - áno sú aj také, ale býva to aj opačne 🙂

anonym_ca6695
Včera o 13:42
@rasto1978

@anonym_ca6695 áno všimol som si, nevadila by tak do 55, ale o ten vek až tak nejde.

@rasto1978 no tie 3 roky hore dole. Ako sa hovori, stara stodola hori najlepsie.

rasto1978
autor
Včera o 13:47
@anonym_ca6695

@rasto1978 no tie 3 roky hore dole. Ako sa hovori, stara stodola hori najlepsie.

@anonym_ca6695 🙂

anonym_b1dea1
Včera o 14:17

Mám 23 a každá sa na mňa vykašle. Pritom mam nadpriemernú IT prácu, vzdelanie, inteligenciu, viem 3 cudzie jazyky, starám sa o seba, rešpektujem ľudí a cvičím. Absolútne nechápem, koho tie dievčatá hľadajú... Byt introvertom je peklo na zemi.

rasto1978
autor
Včera o 14:20
@anonym_b1dea1

Mám 23 a každá sa na mňa vykašle. Pritom mam nadpriemernú IT prácu, vzdelanie, inteligenciu, viem 3 cudzie jazyky, starám sa o seba, rešpektujem ľudí a cvičím. Absolútne nechápem, koho tie dievčatá hľadajú... Byt introvertom je peklo na zemi.

@anonym_b1dea1 Tiež som introvert, to nie je len o tom.

anonym_1708c1
Včera o 15:12

Nie nedá sa nájsť

anonym_a0fe24
Včera o 15:19
@anonym_ca6695

@anonym_ca6695 no to si kazda teta o sebe mysli, ze je duchom mlada a vyzera o 15 rokov mladsie, moc by som tomu neverila.

anonym_0f05bb
Včera o 15:36

@rasto1978 Ty hladas kamaratku, nasiel si zopar zien, ktore tiez hladaju kamarata, tak nejako som nepochopila kde je problem. "Len" kamaratstvo sa moze casom prehupnut do vztahu, len treba trochu trpezlivosti.

anonym_c763cc
Včera o 15:44
@anonym_b1dea1

@anonym_b1dea1 ty si tu už asi zakladal minule tému sa mi zdá... Pochop že nejde o to že si introvert. Stačí ak si raz nájdeš babu ktorá je tiež introvert. Ja s mužom sme takýto a rozumieme si .
Máš ešte len 23 rokov pre pána jána... Užívaj si, makaj na sebe. Či čo chceš? Mať zbytočne zlomené srdce teraz ? Lepšie urobíš keď si nájdeš vzťah neskôr lebo baby v tvojom veku alebo mladšie od teba si chcú užívať slobodu. Potom po 30tke sa ti budú tieto baby vešať na krk lebo budú chcieť nájsť konečne niekoho normálneho s dobrou prácou a zárobkom. Poprípade si nájdeš aj lepšíu, kľudnú, takú čo sa bude chcieť usadiť. Ale v tomto veku v akom si teraz ešte asi veľmi nie...

rasto1978
autor
Včera o 15:51
@anonym_0f05bb

@rasto1978 Ty hladas kamaratku, nasiel si zopar zien, ktore tiez hladaju kamarata, tak nejako som nepochopila kde je problem. "Len" kamaratstvo sa moze casom prehupnut do vztahu, len treba trochu trpezlivosti.

@anonym_0f05bb Áno, máš pravdu, tak si to aj predstavujem, len osoba ktorú poznám 4 mesiace, s ktorou som sa zopárkrát stretol by už za ten čas mohla vôbec vedieť čo vlastne chce a nie aby som mal pri nej pocit že je emočne nedostupná. Tvrdí stále dokola že má srdce z kameňa (kôli predošlému vzťahu) a má záujem len kamarátstvo, čo dáva na javo aj tým že mi káže aby som si našiel "nejakú inú" v čom ma dokonca aj podporuje. Takže tadiaľto cesta nevedie. A aj keď si píšem s nejakou inou tak sa znova spomína kamarátstvo ako keby boli všetky jednako nastavené... Ale asi to chce všetko čas, nehádžem flintu do žita.

domkakvet
Včera o 15:57

@rasto1978 da sa, vo veku 40 rokov je velka rozvodovost.

rasto1978
autor
Včera o 15:59
@domkakvet

@rasto1978 da sa, vo veku 40 rokov je velka rozvodovost.

@domkakvet Som si všimol 🙂 Mňa by nenapadlo že sa budem niekedy rozvádzať.

anonym_ca6695
Včera o 16:26
@anonym_b1dea1

@anonym_b1dea1 Proste si vo veku, kde hladaju zeny este motorkara, potetovaneho, zazobaneho, co zaplati dovolenky, kupi drahe handry, niekoho, co je iny ako ostatni. Staci aj piercing v nose, futbalista,...Az ked spadnu na hubu, pridu na radu taki ako ty. Tichi, spolahlivi a nudni.

anonym_f676ee
Včera o 16:39

Partner 49 a ja zena 47 rokov, sme spolu 6 rokov, z toho 4 aj byvame. Deti som uz mala dospele. Cize da sa..

rasto1978
autor
Včera o 16:54
@anonym_f676ee

Partner 49 a ja zena 47 rokov, sme spolu 6 rokov, z toho 4 aj byvame. Deti som uz mala dospele. Cize da sa..

@anonym_f676ee Super 🙂 A bývate u teba či u neho ?

anonym_9e07a7
Včera o 18:06

@rasto1978 dá sa. Ale neočakávaj od začiatku priveľa. My sme začali ako kamaráti (cez pokec) a zaľúbili sme sa. A to bol môj ten typ-nikdy som nebol zaľúbený, asi to ani neviem. A ja som v tej dobe tiež nehľadala vážny vzťah. Ale ono sa to raz pri tom správnom človeku zlomí 😉

anonym_1fd62f
Včera o 18:28

@rasto1978 zvlastne mnohe zeny tu pisu ze na zoznamke su iba uchylaci co chcu iba sex, podla popisu su muzi ako ty "vzacny nedostatkovy tovar"....teraz ze zeny chcu byt len kamaratky. Ja mam 47r. 2 roky po rozvode a panicky strach z toho ze by som si niekoho pustila blizsie ako na 5 metrov. Urcite treba iba najst tu spravnu osobu. Raz sa ti to podari..

rasto1978
autor
Včera o 18:31
@anonym_1fd62f

@rasto1978 zvlastne mnohe zeny tu pisu ze na zoznamke su iba uchylaci co chcu iba sex, podla popisu su muzi ako ty "vzacny nedostatkovy tovar"....teraz ze zeny chcu byt len kamaratky. Ja mam 47r. 2 roky po rozvode a panicky strach z toho ze by som si niekoho pustila blizsie ako na 5 metrov. Urcite treba iba najst tu spravnu osobu. Raz sa ti to podari..

@anonym_1fd62f Ďakujem 🙂

anonym_0f05bb
Včera o 18:52
@rasto1978

@anonym_0f05bb Áno, máš pravdu, tak si to aj predstavujem, len osoba ktorú poznám 4 mesiace, s ktorou som sa zopárkrát stretol by už za ten čas mohla vôbec vedieť čo vlastne chce a nie aby som mal pri nej pocit že je emočne nedostupná. Tvrdí stále dokola že má srdce z kameňa (kôli predošlému vzťahu) a má záujem len kamarátstvo, čo dáva na javo aj tým že mi káže aby som si našiel "nejakú inú" v čom ma dokonca aj podporuje. Takže tadiaľto cesta nevedie. A aj keď si píšem s nejakou inou tak sa znova spomína kamarátstvo ako keby boli všetky jednako nastavené... Ale asi to chce všetko čas, nehádžem flintu do žita.

@rasto1978 ak Ta posiela dalej, treba ist dalej.
Nuz a co Ti ma popravde napisat zena po 40-tke (plus minus) ze co ocakava? Vazny vztah, manzelstvo? Vsak tym by kazdeho odplasila. Co ma napisat, aby to sedelo Tvojej predstave?

rasto1978
autor
Včera o 19:11

"ak Ta posiela dalej, treba ist dalej" - už sa stalo. A neočakávam aby mi písala o vážnom vzťahu a manželstve. Len s ňou nechcem fungovať ako kamarát, lebo ona striktne odmieta niečo viac. A stačilo by prejaviť troška citov (ale to sa nedá lebo tam nie sú, keď mi sama povie "ja k tebe nič necítim").

morpheuss
Včera o 19:16
@rasto1978

@rasto1978 príliš tlačíš na pílu, tak ich to odpudzuje... žena zo zoznamky nehľadá "len kamarátstvo", takže chyba je v tebe... musíš zmeniť prístup.

anonym_f676ee
Včera o 19:22
@rasto1978

@rasto1978 kupili sme spolocnu nehnutelnost.

anonym_f676ee
Včera o 19:25
@rasto1978

@rasto1978 teraz uz sme 50tnici, ten udaj bol vek v case zoznamenia. Mam dost kamosiek okolo 50tky slobodnych a bezdetnych, uz to vzdali, hoci tuzia po laske.

rasto1978
autor
Včera o 19:29
@morpheuss

@rasto1978 príliš tlačíš na pílu, tak ich to odpudzuje... žena zo zoznamky nehľadá "len kamarátstvo", takže chyba je v tebe... musíš zmeniť prístup.

@morpheuss áno, možno zo začiatku, ale potom som zmenil prístup. A "žena zo zoznamky" mala jasne napísané že "hladá niekoho na písanie" tak to sme sa snažili si hneď vydiskutovať že ako to myslí, vravela že to má 50:50 že aj by ešte niekoho chcela aj nie... Je to ťažké takto vysvetlovať, proste je to uzavreté na teraz.

Strana
z3