icon

Koľko pýtať za kilo domácich čerešní?

Dnes o 10:48

ahojte kolko si pytate za kilo čeresný ?

katica06
Dnes o 10:50

@anonym_autor nič, som rada že ich niekto vôbec chce

anonym_6f203e
Dnes o 10:51

Ked das do gugla, tak samozber je 2 eur za 1 kg. Je na tebe, ako si cenis svoju pracu pri oberani. Skus 4 eur za 1 kg a uvidis, ci to niekto kupi.
Druha vec je, ze popri ceste,v opustenych zahradach je ceresni dost, kto by to kupoval.

anonym_4076ad
Dnes o 10:52

Rozdávali sme zadarmo rodine, priateľom, susedom a aj to sme museli nejaké už povyhadzovať, lebo ich nemal kto zobrať

autor
Dnes o 10:53
@anonym_4076ad

Rozdávali sme zadarmo rodine, priateľom, susedom a aj to sme museli nejaké už povyhadzovať, lebo ich nemal kto zobrať

@anonym_4076ad a to mi má ako pomocť ? rozdala som čo som mohla ale peniaze mi treba takže ked sa ludia ozvú že kupia tak to nebudem dávať zadarmo

lulana79
Dnes o 10:54

u nás v sade; samozber 3eur, hotove 3,5eur/kg

autor
Dnes o 10:55
@lulana79

u nás v sade; samozber 3eur, hotove 3,5eur/kg

@lulana79 dakujem pekne toto mi pomohlo

anonym_3b9294
Dnes o 11:15

V Lidli sú teraz po 10e/kg 🤦‍♀️🤦‍♀️

anonym_4953f7
Dnes o 11:15

5€ ludia zobrali ale sme z velkomesta, na dedine alebo chudobnejsich castiach SK by som dala mozno 3-4€

anonym_be66d7
Dnes o 11:28

@anonym_autor Max 5€ . Ideálne 3€-4€

ankare
Dnes o 11:34

@anonym_autor 5€ za kilo

anonym_894e0a
Dnes o 11:35

U nas su 3e/kg

maca1984
Dnes o 11:53

U nás v obci boli buď inzeráty - naoberajte si zadarmo koľko chcete, alebo za 2 €/kg

anonym_7144cd
Dnes o 12:58

@anonym_autor zadarmo aby si ich nemusela vyhadzovať

lucik194
Dnes o 13:15

Bratislava boli u nas teraz v mestskej casti 5€/kilo

sulavikova
Dnes o 13:34

Zadarmo

mogaa
Dnes o 13:59

tento rok je veľa čerešní a sú všade.....takže záleží odkiaľ si, iná cena bude niekde v meste a iná na dedine

ankare
Dnes o 15:14
@mogaa

tento rok je veľa čerešní a sú všade.....takže záleží odkiaľ si, iná cena bude niekde v meste a iná na dedine

@mogaa To je blud, čo si napísala. Svokor nemá žiadnu úrodu čerešní.

bg92
Dnes o 15:34

Bratislava 5€ za kilo

lulana79
Dnes o 16:39
@ankare

@mogaa To je blud, čo si napísala. Svokor nemá žiadnu úrodu čerešní.

@ankare A to len preto, že svokor ich nemá je blud? Ja tiež počúvam z každej strany, že čerešní je tento rok veľa a aj pár reportáží v TV už bolo o tom, ako ich ľudia darujú, čo ich toľko majú. A aj my máme strom obsypaný.

ankare
Dnes o 16:56
@lulana79

@ankare A to len preto, že svokor ich nemá je blud? Ja tiež počúvam z každej strany, že čerešní je tento rok veľa a aj pár reportáží v TV už bolo o tom, ako ich ľudia darujú, čo ich toľko majú. A aj my máme strom obsypaný.

@lulana79 Píšem na margo toho, čo si napísala Ty- je ich VEĽA a sú VSADE. No určite nie.

barbie79
Dnes o 17:10
@anonym_autor

@anonym_4076ad a to mi má ako pomocť ? rozdala som čo som mohla ale peniaze mi treba takže ked sa ludia ozvú že kupia tak to nebudem dávať zadarmo

@anonym_autor ja som dostala 5 kg zadara

autor
Dnes o 17:14
@barbie79

@anonym_autor ja som dostala 5 kg zadara

@barbie79 dobre pre teba