icon

Stihnú ešte priesady rajčín vyrásť do polovice mája?

dominik2795
6. mar 2026

Zdravim nejak som zabudol vysiat semena rajcin na priesady. Stihnu este vyrast do polky maja?

fajnova
6. mar 2026

Veď rajčiny sa ešte nevysievaju, ešte je skoro. Máš ešte týždeň dva čas. Ja som ešte len dnes namočila papriku. Zabudla som na to vždy.

janettdamian
6. mar 2026

Rajčiny sa zvyknú vysievať po Jozefovi, aby neboli vyťahané slabé priesady.

fajnova
6. mar 2026

Keď som už tu, myslíte, že z tých mojich paprík niečo bude? Úplne som to zanedbala

janettdamian
6. mar 2026
@fajnova

Keď som už tu, myslíte, že z tých mojich paprík niečo bude? Úplne som to zanedbala

@fajnova ja tiež ešte nemám, a zajtra ich zasadím, chcem ich dať do skleníka potom. Pri najhoršom kúpim zopár priesad.

fajnova
6. mar 2026
@janettdamian

@fajnova ja tiež ešte nemám, a zajtra ich zasadím, chcem ich dať do skleníka potom. Pri najhoršom kúpim zopár priesad.

@janettdamian ďakujem

eva_176
6. mar 2026

aj my sme este len papriky vysievali na priesady, na rajciny je este skoro

viestta
6. mar 2026
@fajnova

@janettdamian ďakujem

@fajnova papriky este stihas, ale uz by som sla do skorych odrod, pretoze tie neskore maju az 120 dni od vysevu po kvitnutie

fajnova
6. mar 2026
@viestta

@fajnova papriky este stihas, ale uz by som sla do skorych odrod, pretoze tie neskore maju az 120 dni od vysevu po kvitnutie

@viestta ďakujem

anonym_0f93c7
Včera o 06:12
@fajnova

Veď rajčiny sa ešte nevysievaju, ešte je skoro. Máš ešte týždeň dva čas. Ja som ešte len dnes namočila papriku. Zabudla som na to vždy.

@fajnova paprika este uplne v pohode.do tyzdna mi vysli priesady. V januari sadene vysli za 2 -3 tyzdne,neoplati sa skoro.

anonym_0f93c7
Včera o 06:13

@dominik2795 akoze zabudol?vsak idealny cas do konca marca,ja budem az o tyzden,skor nestiham🙂