icon

Stojace bazény na záhradu. Aké sú vaše skúsenosti?

evickuska
Dnes o 07:31

Ahojte dievcence mate skusenosti so stojacimi bazenmi na zahradu s pridavnou filtraciou?
Vela zien pisalo, ze sa to lahko sklada.
A su super niektore nechaju na zajrade aj v zime. Viete poradit konkretny typ?

maca1984
Dnes o 07:46

Mali sme na chalupe takýto. Odkladali sne ho na zimu.

evickuska
autor
Dnes o 08:00

Toto podla mna nie je ten z Mountfield, ci?

maca1984
Dnes o 08:02
@evickuska

Toto podla mna nie je ten z Mountfield, ci?

@evickuska nebol z Mountfieldu.

evickuska
autor
Dnes o 08:04
@maca1984

@evickuska nebol z Mountfieldu.

@maca1984 ja som chcela nieco s cim nebude praca 🙈

anonym_df8e9a
Dnes o 08:04

@evickuska mali sme no neviem.. za mňa nie. V zemi je lepší

maca1984
Dnes o 08:07
@evickuska

@evickuska tak pýtaš sa na bazén čo sa ľahko skladá. Neskladal sa ťažko. Mali sme ho niekoľko rokov. Len nás to skladanie prestalo baviť a investovali sme do čiastočne zapusteného.

gabrielabydzo
Dnes o 08:27
@evickuska

@evickuska Bazén s ktorým nie je práca? To je vtip na piatok? Už len zložiť a napustiiť takýto veľký bazén chce trpezlivosť. Na zimu zložiť, umyť, prípadne vydezinfikovsť. V Dráčoku si kúp bazén pre malé deti. S tým nebudeš mať prácu.

13uzivatelka11
Dnes o 08:27
@evickuska

@evickuska a iba s bazénmi s Mountfield nie je robota? Veď tak si kúp odtiaľ. Ale asi žiadny trocha väčší bázen nezlozi sama jedna osoba.. a ak hej, asi nebude veľmi pevný..

rachel36a
Dnes o 08:35

Mame nadzemný s konštrukciou, bestway steel pro max, 3m, jd na chate....na zimu lrn odpojime hadice, odpustím vodu pod trisky, zakryjem a hotovo...neskladame ho...

jaja1979
Dnes o 08:56

My máme skladací nadzemny 5,5 m X3,5 m. Musíme to skladať traja, lebo je ťažký. Rozloženie trvá asi dve hodiny plus napustanie asi 8 hodín. A skladanie po sezóne neznášame, treba to vypustiť, vyčistiť, vysušiť. A to nám trvá celý deň. A musíš mať priestor na zimné uskladnenie. Ale bez roboty nemáš žiadny bazén.

doriiis
Dnes o 08:57

V živote by som bazén neskladala. Máme kruhový z Mountfieldu, čiastočne zapustený. Len napustame, vypúšťame vodu a odpájame hadice. Stojí na mieste už tretí rok

btus
Dnes o 09:03

každý rok máme na terase bazén s nafukovacím kruhom, priemer 2,4m výška cca 70cm. https://www.odkarla.sk/kruhovy-bazen-intex-easy... Na jeseň vypustím vodu. polejem záhradu a odložím do garáže. Nám to stačí. Také osvieženie. Ak si chcem zaplávať, idem do jazera a lebo na kupko. nepoužívam chémiu, na začiatok len dám ten bazén štart, či tak nejak sa to volá a potom už iba chlorové tablety raz za 5 dní. Na jeseň potom už nedám, aby chlór vyprchala mohla som polievať.

anonym_279390
Dnes o 09:05

Mame 6r v zemi,vzdy sa vypusti,lebo aj dazd ho naplni,vydenzifikuje,vydrhne a napusti sa.Ale ak raz nepojdeme na dovolenku,rozmyslam,ze by sme ho zväcsili a dali uz aj krytie na vrch.

evickuska
autor
Dnes o 09:31
@rachel36a

Mame nadzemný s konštrukciou, bestway steel pro max, 3m, jd na chate....na zimu lrn odpojime hadice, odpustím vodu pod trisky, zakryjem a hotovo...neskladame ho...

@rachel36a mas fotky?

evickuska
autor
Dnes o 09:32
@anonym_279390

Mame 6r v zemi,vzdy sa vypusti,lebo aj dazd ho naplni,vydenzifikuje,vydrhne a napusti sa.Ale ak raz nepojdeme na dovolenku,rozmyslam,ze by sme ho zväcsili a dali uz aj krytie na vrch.

@anonym_279390 mas fotky?

anonym_279390
Dnes o 09:39

Paci sa.

rachel36a
Dnes o 09:48
@evickuska

@rachel36a mas fotky?

@evickuska tento je 3x0,90...ked dosluzi chceme 3,60x1.20

anonym_279390
Dnes o 09:56
@evickuska

@anonym_279390 mas fotky?

@evickuska inac sme rozmyslali nad murovanym a väcsim,ze by mal muz opät zabavku na dlhsie,on sa rad hra okolo domu aj s detmi.

evickuska
autor
Dnes o 10:00
@anonym_279390

@evickuska inac sme rozmyslali nad murovanym a väcsim,ze by mal muz opät zabavku na dlhsie,on sa rad hra okolo domu aj s detmi.

@anonym_279390 kokos ja sa na toto nrcitim, moc trvale riesenie

evickuska
autor
Dnes o 10:02
@rachel36a

@evickuska tento je 3x0,90...ked dosluzi chceme 3,60x1.20

@rachel36a wau superko a montaz bola zlozita?

anonym_279390
Dnes o 10:16
@evickuska

@anonym_279390 kokos ja sa na toto nrcitim, moc trvale riesenie

@evickuska tak tento bazen sa da vybrat a este predat,murovany ano by bol uz na dlhe roky.

rachel36a
Dnes o 11:29
@evickuska

@rachel36a wau superko a montaz bola zlozita?

@evickuska nie, to by zvládlo aj šikovné dieta...konštrukcia sa len zakliava, navlecies fóliu a napustis...muž to poskladal hádam za pol hodiny

lusilla
Dnes o 15:24

My mame Marimex Orlando, je to plechovy obvod, ostava v zime vonku, cize bez nutnosti skladst, mame ho uz 7 rokov, vypustime pod hadice, odpojime filter a ohrev a na jar zasa nastartujeme. Da za polo alebo uplne zapustit do zeme, ale my ho mame kvoli bezpecnosti len polozeny. Za nas parada, susedia co mali skladaci po prvom roku to vzdali, ini co mali ten s nafukovacou obrucou kazdy rok kupovali novy co sa praskol po troch rokoch to tiez vzdali, nas prezil vsetko.