Výber ideálneho sedenia na balkón. Ktoré je lepšie?
Poraďte prosím, ktoré z týchto 2 kupit. Stolik mam drevený 50x50, neviem sa rozhodnúť na ktorých sa bude lepšie sedieť. Na tie drevené bude treba podsedak, teda taký väčší aj na chrbát.
Balkon v byte.
Mne sa páčia drevené, ako radí kočka, ideálne je vyskúšať. Mne sa napr. lepšie sedí na stoličkách bez madla. Ale niekto sa napr. rád pri vstávaní o ne oprie.
zalezi co na tom balkone chces robit, ci len vypit kavu a ist dnu... to drevene mi je tvrde na sedenie, neda sa nan vylozit nohy tlacia boky, to ratanove (ci co to je) zasa nizka oprierka a nepolohovatelne. my sme kupili toto https://www.4home.sk/4home-zahradne-plazove-pol... da sa polohovat a zmesti sa aj do malych balkonov. vyuzivaju ho deti od lezania po ucenie sa (tiez mame byt)
No na balkonovom byte je hlavne malo miesta, kedbtam das 2 tie cierne co su lepsie na sesenie budas sa vediet pohnut?
Tak záleží koľko času tam tráviš. Ja by som šla do drevených pokiaľ máš viacej miesta. Len treba im dobré podsedáky. Ale tak ja zas ten ratan moc nemusím.
V podstate mne ani jedno nepríde nejak moc pohodlné.
@anonym_autor mne sa viac páčia tie drevené, tie ratanové pri prídu strašne mohutné aj keď isto budú pohodlnejšie. čítala som, že baby ti tu radia vyskúšať a tiež si myslím, že to je najlepšie aby si vyskúšala a podľa toho vyberala. ak ti môžem poradiť, tak v kondele majú tiež fajn výber takýchto stoličiek, treba ísť poskúšať😉🙂

To si musíš sama vyskúšať niekde v obchode