Aká pekná rozprávka o autách pre deti?
Ahojte, prosim, poradite nejaku peknu rozpravku o autach pre 3rocne dieta, ktore ma rado najma bagre, kombajny a traktory, ale aj policajne auta, sanitky ci smetiarske auta. Vdaka ❤
@nikha2809
@zorkahorka dakujem a je to vhodne aj pre 3-rocne dieta? Lebo ona zatial nie je zvyknuta pozerat dlhsie veci, skor take jednoduche.
Áno vhodné aj nás má 3, veď keď už ju to nebude baviť vypnes.Nasho to baví celé stále miliónkrát za sebou 🙄😂
@autorka ja mam pocit, ze moj syn mcqueena objavil prave ako 3rocny. Teraz ma vyse 6 a stale nanom fici. Dokonca je tyzden zamilovany do obdobnej rozpravky Lietadla - ma 2 casti, stiahnes z ulozto
@dagmaraspi presne ,to je krásna a poučná rozprávka .Až som sa presunula v čase pár rokov späť,ako to sledovali moje staršie deti 😊
@mamkalentedkova áno, aj u nás tak, tiež mám už staršie deti...ale hneď ma napadla ta rozpravka, ešte u nás fical Bořek- staviteľ a Červený traktor 😁
Moje deti maju rady Bustera, kukame to po polsky, nespada to uplne do horevymenovanych, lebo ide o autobusy
Mame 4 rocneho a uz viac ako 2 roky nepozera nic ine iba videa o nakladiakoch. Ale jeho nebavia rozpravky s dejom skor pesnicky. Su v anglictine ak by to nevadilo.
Gecko Garage
Blippi ma celu kopu piesni a naucne videa
Twent truck - tiez maju asi 20 videi na rozne nakladiaky.
Pozri Hanicka a Murko na youtube alebo v tv na jojko, rik a pod. Moja onedlho 4rocna to ma rada...
https://www.google.com/search?q=Hanicka+a+murko...
@andreatytler tak to som rada, ze to pozera este niekto iny, lebo praveze nam to prislo tak, ze asi by bolo fajn, aby pozerala aj nieco s dejom 😊
Aj ja som rada ze je niekto taky. 😀 Tiez mi to prislo trochu cudne, lebo som myslela ze vsetky deti miluju rozpravky s dejom. Ja mu priebezne nukam rozpravky s dejom ale uplny nezaujem. On nepozna ani labkovu patrolu ani nic co poznaju jeho rovesnici zo skolky.
Ale knihy alebo prerozpravane pribehy z dejom ho zaujimaju.
Inac zaujimave ze u vas je takyto nadsenec nakladiakov dievcatko.🙂
@andreatytler Náš pozerá z youtube spanilé jazdy hasičov, záchraniek, policajtov, kolóny veteránov 🙈 dnes sme boli v dopravnom múzeu, musela som mu natočiť video z prehliadky 😂 minule z iného múzea 200 fotiek - každé auto odfotené osobitne.
@nekonecna_katastrofa Sranda tieto deti. Fandovia od uplneho zaciatku.😀
Teraz neviem ci mam tie spanile jazdy a muzea ukazat aj nasmu, alebo radsej nie, lebo potom nebudeme chodit nikam inam len tam.
@andreatytler ano, nas to tiez prekvapilo, lebo jej dve starsie sestry nic take nikdy nezaujilo a tympadom mame doma vsetko len dievcenske hracky....ale mozno je to tym, ze sme sa v case, ked sa narodila, prestahovali na dedinu a este sme prve 2 roky jej zivota dokoncovali dom a stale sa tu nieco dialo a ona bola stale pri tom, same bagre a nakladne auta atd, plus zaroven za nami na poli vidavala kombajny....takze sme museli hracky doplnit o vsetky tieto "vozidla" a stroje 🤣🙈 ale manzel sa s dedkom vytesuju 🤣
@andreatytler u nas jedine, co chvilku pozerala - predtym, nez nam nahodou vyskocili na youtube tieto "auta" a stroje - bola Peppa, tie mini serialy plus sem tam Chalupku na vrsku/Zahradku pod hviezdami, ale odkedy objavila toto, nechce nic ine 🤣🙈 a trebars miluje aj rychlu jazdu - na bicykli mi vzdy hovori: ,,Maminka, chod rychlo, mne sa to paci" 🤣 takze je to pre mna taka vyzva po dvoch totalnych dievcatach-"princeznickach" 😊
Ha ha. Zabavam sa na tej vete ako sa manzel s dedkom vytesuju.😀
Super ze jej to vsetko doprajete.

Stavitel Bob?