icon

Ako vnimaju deti - teraz dospeli ludia, zo Zámeny manželiek ich nutnu ucast?

Dnes o 05:37

Ahojte. Ako to vnimaju ludia, ktori ako deti boli v podstate nevedomky ucastnikmi tejto relacie a nedopadlo to prave najlepsie? O co vlastne v ramci sledovanosti, co nechapem, asi ide - cim pochybnejsi tym lepsie. Lenze tie deti za to nemohli... Poznate niekoho? Par krat som tuto relaciu zahliadla v tv, vysielaju to stale, aj 20 rocne casti.

anonym_38f119
Dnes o 09:11

Ako ja môžem vedieť,že ako vníma iný človek niečo? Choď za nimi a opýtaj sa

marsmykkok
Dnes o 09:18
@anonym_38f119

Ako ja môžem vedieť,že ako vníma iný človek niečo? Choď za nimi a opýtaj sa

@anonym_38f119 asi čaká že sa niekto nájde tu, napríklad aj ja som sa nad tým zamýšľaľa, ako malým deťom to môže byť jedno, ale ten citlivý pubertiacky vek 10-15 kedy tú zámenu vidia aj spolužiaci a teda dieťa sa stane nechcene stredobodom pozornosti a vidia že majú napríklad v rohu kúpeľne špinu alebo matka dieťaťa sa neumýva každý deň alebo otec dieťaťa sa pripije večer je to také že ťažko to obhájiť medzi spolužiakmi a kamarátmi potom s tým že aj spolužiaci sú ešte deti a majú obmedzenú kapacitu a to že napríklad našli špinu v kúpeľni je len o tom aby bola relácia zaujímavejšia, ale oni to nevedia tak ešte vyhodnotiť a teda to dieťa sa môže ľahko stať terčom...

autor
Dnes o 09:23
@marsmykkok

@anonym_38f119 asi čaká že sa niekto nájde tu, napríklad aj ja som sa nad tým zamýšľaľa, ako malým deťom to môže byť jedno, ale ten citlivý pubertiacky vek 10-15 kedy tú zámenu vidia aj spolužiaci a teda dieťa sa stane nechcene stredobodom pozornosti a vidia že majú napríklad v rohu kúpeľne špinu alebo matka dieťaťa sa neumýva každý deň alebo otec dieťaťa sa pripije večer je to také že ťažko to obhájiť medzi spolužiakmi a kamarátmi potom s tým že aj spolužiaci sú ešte deti a majú obmedzenú kapacitu a to že napríklad našli špinu v kúpeľni je len o tom aby bola relácia zaujímavejšia, ale oni to nevedia tak ešte vyhodnotiť a teda to dieťa sa môže ľahko stať terčom...

@marsmykkok ano, presne tak, dakujem za odpoved. Myslim si,ze je to voci tym detom nezodpovedne a preto ma zaujima realna skusenost dopadu na tie deti aj postupom casu. 😉

ketrin1984
Dnes o 09:26
@anonym_autor

@marsmykkok ano, presne tak, dakujem za odpoved. Myslim si,ze je to voci tym detom nezodpovedne a preto ma zaujima realna skusenost dopadu na tie deti aj postupom casu. 😉

@anonym_autor
Tak takí čo žijú v špine,hnilé zuby,cigaretka v ústach hoc není ani na rožky tak im je šuma fuk čo ich deti zažívajú.Ide im o honorár.

anonym_38f119
Dnes o 09:36
@anonym_autor

@anonym_autor reálnu skúsenosť majú iba tie deti.

slavomira236
Dnes o 09:46

Minule som videla jednu ktora hovorila ze ako dieta bola v zamene teda jej rodicia a pomohlo im to a teraz sa prihlasila ona..ceska zamena.

anonym_2a47d9
Dnes o 10:32

ja som videla jednu slečnu ale asi z inej relácie , no tiež si zažila svoje v detstve.
Manž. pozná ich celú rodinu - soc. slabší. Ju aj vysmiali v tej relácii že má zuby zhnité a ešte polovica ich chýbala.
Na môj podiv sa vydala, založila si rodinu, zuby ako tak opravené, žije si svoj život, pracuje v automobilke kde pomerne dobre zarobí.

anonym_85bedb
Dnes o 11:04

Syn nastúpil v septembri na strednú školu, už počas prijímačiek som si všimla jeden manželský pár, ktorý účinkoval v slovenskej zámerne manželiek (v tom čase mali ich deti 2 a 4 roky). Už počas účinkovania pôsobili rodičia detí čudácky, neboli ani chudobní, ani bezzubí, na pohľad normálni, ale správanie mali zvláštne. Ešte som si tak pomyslela, že to mohlo byť aj scenárom, že vyvolávali nezmyselné hádky, keďže teraz po rokoch vychádzajú na povrch také informácie, že mnohé tieto reality show natáčali podľa scenára a účinkujúci nemali vždy na výber. No nanešťastie nebolo to tak. Z rodičov sú ešte väčší čudáci a staršieho syna pravdepodobne vylúčia z internátu z dôvodu kradeží a nevhodného chovania. Či malo na chlapca zlý vplyv účinkovanie v zámene manželiek alebo jeho rodičia, to vedia iba oni...

ketrin1984
Dnes o 11:29

Tie rodiny si ani neuvedomujú ako žijú.Pre nich je to takto normálne,podľa nich nemajú bordel.Zuby im rodičia nečistili tak ani oni nebudú svojim deťom.Sú to jednoduchší ľudia,často leniví a pohodlní.Neuvedomujú si dôsledky do budúcna.
A ďalšia vec ako bolo spomenuté je produkcia a režisér.
Ale zas keď je tam raz bordel,špina a plesne tak ako to režisér postrihá na záver aby to tak nevyzeralo?

anonym_77e16d
Dnes o 11:43

@anonym_autor aj tak tam chodia len socky a zúfalci ktoré neriešia pocity detí. Už len žiť v takej rodine poznačí dieťa na celý život. Kamera je asi tá najmenšia trauma v ich živote