Ako využiť staré oblečenie na natáčanie Sľubu?
Žienky, vy tu máte prehlad. Mam veľa oblecenia , ktoré by zapadlo do tejto doby v ktorej sa Sľub odohráva. Vypratávam poval. Neviete, či náhodou sa to nedá na takéto natáčanie posunúť? 😀
Napis do televizie. Nie kazde oblecenie je vhodne na to, aby bolo na televiznej obrazovke a tiez kazda postava ma svoje predpisane oblecenie. A ze sa niekomu zda, ze chodia v tom istom, ano chodia, lebo nemaju plne stendre handar pre kazdu postavu.
Napis do televizie. Nie kazde oblecenie je vhodne na to, aby bolo na televiznej obrazovke a tiez kazda postava ma svoje predpisane oblecenie. A ze sa niekomu zda, ze chodia v tom istom, ano chodia, lebo nemaju plne stendre handar pre kazdu postavu.
@muchotrafka298 stendre? Co je stendre?
@cecilia29 je aj tanečná skupina bswing kde by možno tento typ oblečenia ženy zaujal 🙂
@cecilia29 Určite Retro textil niekde zbierajú Retro veci sú zase veľmi vítané do Retro múzeí .
@muchotrafka298 stendre? Co je stendre?
@anonym_99ad62 díky, v živote som to slovo nepočula
@cecilia29 Keď dobre viem, tak oblečenie zbierali pred točením prvej série, skús im napísať, prípadne na facebooku MovieUP robí komparzy do Sľubu, napíš im komentár, podľa mňa to je najrýchlejšie keď ich oni kontaktujú, ale neviem no…

@cecilia29 no bolo by to aj dobre. Chodia temer v Tom istom