icon

Beyoncé bez servítky: Je preoperovaný chlap?

Včera o 16:48

to je chlap?
nevidela som 1 diel ale stale mam pocit ze to nie je zena

anonym_0caf92
Včera o 16:50

@anonym_autor áno, muž

anonym_a0be95
Včera o 17:06

@anonym_autor Je to muž, ktorý prešiel zmenou pohlavia

biba_18
Včera o 17:32

😂
ja rozmýšľam že či fakt … musela som googliť…

parvinka0001
Včera o 17:33

Veď to bolo jasné a dnes to mal aj povedať a pochybujem že oni sú stoho prekvapení lebo si to isto mysleli. Ten hlas....

anonym_3a1e38
Včera o 17:52
@parvinka0001

Veď to bolo jasné a dnes to mal aj povedať a pochybujem že oni sú stoho prekvapení lebo si to isto mysleli. Ten hlas....

@parvinka0001 však?ja si tiež myslím,že to je len scenár ,že sú prekvapení.ved to je vidieť,že je to čistý chlap

anonym_4e9b71
Včera o 17:57

ja na to mám nos. Vždy spoznám na prvý šup, manžel na mňa pozerá, že ako to vidíš, vieš. Pre pána jana , čo si slepý? Tak ma s tým rozčuli 😀

parvinka0001
Včera o 17:59
@anonym_3a1e38

@parvinka0001 však?ja si tiež myslím,že to je len scenár ,že sú prekvapení.ved to je vidieť,že je to čistý chlap

@anonym_3a1e38 hneď prvá ukážka a je jasný . Toto bola čistá hra že nevedia a sú prekvapení

anonym_3a1e38
Včera o 18:12
@anonym_4e9b71

ja na to mám nos. Vždy spoznám na prvý šup, manžel na mňa pozerá, že ako to vidíš, vieš. Pre pána jana , čo si slepý? Tak ma s tým rozčuli 😀

@anonym_4e9b71 pošli muža na ušné a očné

anonym_4e9b71
Včera o 18:17
@anonym_3a1e38

@anonym_4e9b71 pošli muža na ušné a očné

@anonym_3a1e38 👊😎

elenajezova
Včera o 18:20

Že vraj je...

rozculena
Včera o 18:30

ježiši,ako si niekto môže myslieť,že to je žena,to vidím aj s tými mojimi dioptriami

autor
Včera o 18:34

akurat sa priznal...

rozculena
Včera o 18:36
@anonym_autor

akurat sa priznal...

@anonym_autor ani nemusel,je jasný okamžite

autor
Včera o 18:37
@rozculena

@anonym_autor ani nemusel,je jasný okamžite

@rozculena nevedela som istotne, ale ved OK
skor ma sokovalo ze to ostatni nevideli...........................................

anonym_5adbfd
Včera o 18:37
@anonym_autor

akurat sa priznal...

@anonym_autor otrasný zjav hystericky asi jej dobre fungujú ženské hormóny🙂mna viac prekvapilo, že žije s mužom 15 r takže najprv žili ako dvaja chlapi a teraz má ženu.Vyzerala o 10 r starsie

autor
Včera o 18:38
@parvinka0001

@anonym_3a1e38 hneď prvá ukážka a je jasný . Toto bola čistá hra že nevedia a sú prekvapení

@parvinka0001 cela bez servitky je nadiktovana show

rozculena
Včera o 18:39
@anonym_autor

@rozculena nevedela som istotne, ale ved OK
skor ma sokovalo ze to ostatni nevideli...........................................

@anonym_autor neverím,že to nevedeli,idú podľa scenára

rozculena
Včera o 18:41
@anonym_5adbfd

@anonym_autor otrasný zjav hystericky asi jej dobre fungujú ženské hormóny🙂mna viac prekvapilo, že žije s mužom 15 r takže najprv žili ako dvaja chlapi a teraz má ženu.Vyzerala o 10 r starsie

@anonym_5adbfd neverím,že berie alebo bral hormóny.Hento etnikum sa často len prezlieka a štylizuje do ženy bez toho,že by podstupovali reálne tranzíciu.Hysterickí a afektovaní sú viac než reálne ženy.To je totiž črta veľmi veľa gayov,reálne sú gayovia,len sa za ženy prezliekajú.

autor
Včera o 18:56
@rozculena

@anonym_autor neverím,že to nevedeli,idú podľa scenára

@rozculena suhlasim

eeffka
Včera o 19:14
@anonym_autor

akurat sa priznal...

@anonym_autor ze priznal 🤣🤣🤣ja som videla len uputqvku a rivno aom muzovi hovorila ze ten chlap sa co hra na zenu, a aj to bolo bez zvuku

anonym_bd65a2
Včera o 19:46

A v ktorej bez servítke to dávali, na jojke?

anonym_bf1aa0
Včera o 19:54

Nechutný, hnusný chlap, fuj 🤮

anonym_cef955
Včera o 20:47

@anonym_autor a neviete koľko má vlastne rokov?

anonym_1b569b
Včera o 20:58

na kazdom kto je takto preoperovany na zenu je to vidno.Aj ked si oni myslia ze nie.Pozornemu oku to neunikne tie crty.Mozu robit co len chcu.Tiez jedneho takeho osobne poznam co toto podstupuje ale stale vidno ze je to chlap a aj to vzdy bude vidno.Nikdy nebudu ako zeny vzhladovo aj keby co bolo

anonym_bd65a2
Včera o 21:16

@anonym_autor kde sa to dá pozrieť?

guliver19
Dnes o 01:11

@anonym_autor ke to chlap , a ty tiez my vsetky sme chlapi vlastne. To je spiknutie sveta prosti nam zial. Treba sa s tym zmierit

dorizzz
Dnes o 04:52

Ja som to v pondelok nevidela, vsimla som si romsky povod, ale nijak som si nevsimla, ze je muz. Zarazilo ma, ze ma 32 rokov ale dalej som neriesila. Az ked povedal/a sam/a, v utorok, ze je po zmene pohlavia, tak mi to doslo. Mne osobne to nijako nevadilo ani nevadi, nepovazujem ho/ju za nechutneho/nechutnu, ale velmi mi vadilo jeho/jej spravanie. Na druhej strane viem, ze vzdy tam vyberu nejakych exotov a ide to podla scenara, vzdy tam musi niekto byt, co robi zle a rype, je to sou a ludia by to nepozerali, keby sa nemali nad cim rozculovat. Vsak aj predminuly tyzden ta Zita, no ta bola tiez pacient. Som zvedava, co to zase bude od pondelka 😂.

anonym_f0d50e
Dnes o 05:46

Stačí pozrieť upútavky a je jasné,že je to chlap. Kukla som si to vo štvrtok a v piatok. Veď to čudo ani nevie, či je ona alebo on. Raz išlo muzskom rode, raz v ženskom. Raz akože po česky,potom po slovensky,.potom tam bola nejaká hatlanina. To strnisko na tvári bolo neprehliadnuteľné. Za mňa,.možno má spravene prsia,aj to pochybujem,či si tam náhodou nedal ponožky, ale pindura si odrezať určite nedal. Je to celé pomýlené stvorenie. Neverím,že prešiel zmenou pohlavia