icon

Beyoncé bez servítky: Je preoperovaný chlap?

15. máj 2026

to je chlap?
nevidela som 1 diel ale stale mam pocit ze to nie je zena

Strana
z2
anonym_f0d50e
16. máj 2026
@parvinka0001

@anonym_f0d50e typický cigán

@parvinka0001 to som nejako neriešila. Keď som však čítala komentáre na FB, tak mi to došlo. Jedna cigánka si ho veľmi zastávala.

anonym_bd65a2
Autor odpoveď zmazal
anonym_5adbfd
16. máj 2026
@anonym_f0d50e

Stačí pozrieť upútavky a je jasné,že je to chlap. Kukla som si to vo štvrtok a v piatok. Veď to čudo ani nevie, či je ona alebo on. Raz išlo muzskom rode, raz v ženskom. Raz akože po česky,potom po slovensky,.potom tam bola nejaká hatlanina. To strnisko na tvári bolo neprehliadnuteľné. Za mňa,.možno má spravene prsia,aj to pochybujem,či si tam náhodou nedal ponožky, ale pindura si odrezať určite nedal. Je to celé pomýlené stvorenie. Neverím,že prešiel zmenou pohlavia

@anonym_f0d50e v 2019 prešiel operáciou a odvtedy berie hormóny čítajte a nefabulujte

anonym_6854f8
16. máj 2026
@anonym_5adbfd

@anonym_f0d50e v 2019 prešiel operáciou a odvtedy berie hormóny čítajte a nefabulujte

@anonym_5adbfd nejako mu tie hormóny nepomáhajú

anonym_f0d50e
16. máj 2026
@anonym_5adbfd

@anonym_5adbfd nečítala som, videla som to. Nemyslím si,že prešiel operáciou hlavne tam dole. Možno do seba trieska hormóny,očividne mu to nepomáha. Je to len škaredý chlap v ženských šatách. Pozri si Liberty Simon, to je krásna žena. Nie toto čudo.

anonym_6854f8
16. máj 2026

to kolko je tých Beyoncé v Bez servítke😂
https://www.joj.sk/clanok/1071525-ma-bez-servit...

anonym_bd65a2
16. máj 2026
@anonym_f0d50e

@anonym_5adbfd nečítala som, videla som to. Nemyslím si,že prešiel operáciou hlavne tam dole. Možno do seba trieska hormóny,očividne mu to nepomáha. Je to len škaredý chlap v ženských šatách. Pozri si Liberty Simon, to je krásna žena. Nie toto čudo.

@anonym_f0d50e presne ako hovoríš. Akurát pozerám opakovanie. Podľa mňa není preoperovany, len sa oblieka do ženských šiat. A z čoho by to aj zaplatil? Povedal ze bývajú v Prahe na slobodarke ci kde. Ved nemá ani bývanie, z čoho by zaplatil operáciu? Fuj, je strašne hnusný. Presne ako cigán z osady.

anonym_bd65a2
Autor odpoveď zmazal
anonym_00617f
16. máj 2026

Je mi na grc z tohto silného pretláčania psychicky narušených indivíduí súkromnými TV, ako vzor pre manipuláciu mladých ľudí a deti, vážne nechutné.

anonym_c21336
16. máj 2026
@anonym_00617f

Je mi na grc z tohto silného pretláčania psychicky narušených indivíduí súkromnými TV, ako vzor pre manipuláciu mladých ľudí a deti, vážne nechutné.

@anonym_00617f dospely clovek to vie filtrovat, a u dietata rozhodujes ty, co si moze pozriet v tv a co nie. To iste s internetom- tam je to ale nebezpecnejsie a tazsie pre rodicov ustriehnut. Ja osobne to nevnimam ako pretlacanie, len poukazanie na to, ze je v poriadku byt iny, ze aj ini ludia maju svoje potreby, city, a ze tuzia normalne zit, bez odsudzovania.

anonym_f0d50e
16. máj 2026
@anonym_c21336

@anonym_00617f dospely clovek to vie filtrovat, a u dietata rozhodujes ty, co si moze pozriet v tv a co nie. To iste s internetom- tam je to ale nebezpecnejsie a tazsie pre rodicov ustriehnut. Ja osobne to nevnimam ako pretlacanie, len poukazanie na to, ze je v poriadku byt iny, ze aj ini ludia maju svoje potreby, city, a ze tuzia normalne zit, bez odsudzovania.

@anonym_c21336 osobne nemám nič proti gayom, trans ľuďom, ale toto nie je trans. Toto je omyl. Ako som už písala taka Liberty, to krásny človek. Avšak, toto je nepodarok.

anonym_93b337
17. máj 2026

ja sa vzdy zamyslam, ci ich partneri su potom gayovia, alebo maju nejaku psychicku poruchu, traumu... charlotte srncik(urban) ma uz aj manzela. mne v zasade trans ludia nevadia, ja len nechapem, kto s nimi moze zit v partnerskom zvazku...

Strana
z2