icon

Budete pozerať finále futbalu?

Včera o 17:48

Ja ho bežne veľmi nesledujem, ale finále si asi pozriem. Aspoň kvôli atmosfére.
Pozeráte aj vy? A komu držíte?

Strana
z2
anonym_db8c5b
Včera o 17:53

Vobec. Toto ide uplne mimo mna, nevidela som ani jeden zapas. Rovnako nesledujem ani hokej.

citronove_koliesko

To este neskoncilo?

minenkaa

Nie ,ale výsledok si pozriem alebo sa opýtam muza

maca1984
Včera o 17:55

Nie. Futbal ma nezaujíma ,ani keby Messi mi kopal loptu za plotom do bránky.

katica06
Včera o 17:55

Nie, ani ma to nenapadlo

anonym_68289d
Včera o 17:57

Nie v TV šport nesledujem, šport jedine hrať/pozerať naživo.

marca12
Včera o 18:03

Nie,nepozerali sme doteraz,nebudeme ani finale.

alenka58
Včera o 18:03

pozerám každý futbal na MS, fandím Španielom

januska12323
Včera o 18:11

Nie ale ty si uži.

mandarinka555
Včera o 18:13

@anonym_autor Videla som všetky zápasy. Včerajšie Fracúzsko s Anglickom nemalo chybu...10 gólov, zápas to bol Par excellence . A fandím Španielsku, lebo Messiho neznášam, mám o ňom svoju mienku. Ak Argentína prehrá, budem sa veľmi tešiť😝

futurizmus
Včera o 18:16

Kukneme so synom. Relaxujem pri tom. Argentína to dúfam dá. Španieli su tiež super, ale na týchto Majstrovstvách ma dosť nudili.....

euka210
Včera o 18:18

@anonym_autor nieee...vobec ma to nezaujima a ani manzela. Zajtra si precitam vysledok a to je tak vsetko.

anonym_f02184
Včera o 18:20
@mandarinka555

@anonym_autor Videla som všetky zápasy. Včerajšie Fracúzsko s Anglickom nemalo chybu...10 gólov, zápas to bol Par excellence . A fandím Španielsku, lebo Messiho neznášam, mám o ňom svoju mienku. Ak Argentína prehrá, budem sa veľmi tešiť😝

@mandarinka555 no Messi je štatisticky najúspešnejší futbalista histórie, podporuje charity a myslím že je skromný bez väčších škandálov počas dvadsatročnej kariéry. Nie je to namyslená celebrita s vysokým egom. Čo ti na ňom vadí?

ria_sprout
Včera o 18:21

Nie, keďže má futbal nezaujíma, nwpozeram ani finále kvôli atmosfére, pretože mi tá atmosféra nič nevraví. Mňa trocha udivuje ako sa z ľudí stávajú fanúšikovia len keď ide o nejakú veľkú súťaž inak si celý rok nespomenu. Asi som moc extrém - buď ma niečo baví a robím to s radosťou stále, alebo nebaví a nerobím to len preto lebo to tak robí mnoho ľudí.

anonym_a13391
Včera o 18:26
@ria_sprout

Nie, keďže má futbal nezaujíma, nwpozeram ani finále kvôli atmosfére, pretože mi tá atmosféra nič nevraví. Mňa trocha udivuje ako sa z ľudí stávajú fanúšikovia len keď ide o nejakú veľkú súťaž inak si celý rok nespomenu. Asi som moc extrém - buď ma niečo baví a robím to s radosťou stále, alebo nebaví a nerobím to len preto lebo to tak robí mnoho ľudí.

@ria_sprout nemáš pravdu, ale keďže ťa futbal nezaujíma tak nemôžeš vedieť kto kedy pozerá futbal, je veľa súťaží v európe a veľa ľudí ich pozerá, nielen MS, dokonca fanúšikovia chodia po celej európe, nepozerajú len TV

anonym_8bf8ad
Včera o 18:51
@anonym_a13391

@ria_sprout nemáš pravdu, ale keďže ťa futbal nezaujíma tak nemôžeš vedieť kto kedy pozerá futbal, je veľa súťaží v európe a veľa ľudí ich pozerá, nielen MS, dokonca fanúšikovia chodia po celej európe, nepozerajú len TV

@anonym_a13391 myslím, že narážala na autorku, ktorá sama napísala, že bežne nesleduje

ria_sprout
Včera o 18:59
@anonym_a13391

@anonym_a13391 veď autorka sama napisala, že bežne nepozra futbal a pozrie si finále. Takých ľudí je veľa, fandia len raz za rok, nemyslím že som to napísala tak nezrozumiteľne.

ria_sprout
Včera o 18:59
@anonym_8bf8ad

@anonym_a13391 myslím, že narážala na autorku, ktorá sama napísala, že bežne nesleduje

@anonym_8bf8ad áno presne tak, ďakujem

martinka13
Včera o 19:03

Ani neviem, že sa nejaký futbal hrá.

anonym_8bf8ad
Včera o 19:04
@ria_sprout

@anonym_8bf8ad áno presne tak, ďakujem

@ria_sprout Inak ja som zrovna ten sezónny fanúšik, futbal ani tak nie, ale pri hokeji určite a tak isto olympiáda... a ono ma to aj úprimne baví vždy v tom období, mám rada tú atmosféru, pozerám to rada, je to také vytrhnutie z rutiny, ale nepozerám to celoročne, ani nemám obľúbený klub, predsa len fandiť krajine je iné 🙂

marci9
Včera o 19:04

Nie, šport ma absolútne nezaujíma.

nekonecna_katastrofa
Včera o 19:19

Ja futbal bezne nepozeram, ale dnes ano. Fandim Argentine (v praci patrim do argentinskeho teamu, tak by som im dopriala vitazstvo). A tesim sa aj na Shakiru.

anonym_ee67ff
Včera o 19:25

@anonym_autor na tej sprostej STVR 1 to nasilu davaju i ked si to ludia mozu pozriet na stovkach inych kanalov hlavne ze ma STVR extra sportovy kanal pre vyzrateho Merciaka nenazrateho plus cele to davala JOJ-ka, urobili to ludom naschval, mozu osrat ich futbal!

esther100
Včera o 19:26

Ja by som aj pozerala,ale radšej pôjdem spať ,keď zaspí aj malý.spánok som neobetovala ani kvôli hokeju.

ria_sprout
Včera o 19:32
@anonym_8bf8ad

@ria_sprout Inak ja som zrovna ten sezónny fanúšik, futbal ani tak nie, ale pri hokeji určite a tak isto olympiáda... a ono ma to aj úprimne baví vždy v tom období, mám rada tú atmosféru, pozerám to rada, je to také vytrhnutie z rutiny, ale nepozerám to celoročne, ani nemám obľúbený klub, predsa len fandiť krajine je iné 🙂

@anonym_8bf8ad chápem asi len ja to tak nemám. 🙂

brendaa
Včera o 19:42

Sem tam si pozriem máme zapnutú telku, muž je fanúšik športu...
Áno Španielsko hrá parádne a ja fandím Argentíne tá ich radosť, emócie... no uvidíme

mandarinka555
Včera o 20:15
@anonym_f02184

@mandarinka555 no Messi je štatisticky najúspešnejší futbalista histórie, podporuje charity a myslím že je skromný bez väčších škandálov počas dvadsatročnej kariéry. Nie je to namyslená celebrita s vysokým egom. Čo ti na ňom vadí?

@anonym_f02184 Na Ronaldina sa nechytá. Pozri si na You Tube videá, aký je arogantný k fanúšikom, hlavne k tým chorým a postihnutým...žiadne foto-ani podanie ruky...nič. Ja ani Ronalda nemusím. Najúspešnejším bol pre mňa Ronaldino a tým jeho loptovým kľučkám sa nevyrovná nikto.

anonym_acbe94
Včera o 20:20

pozeráme. Argentína vyhrá

anonym_c97e22
Včera o 20:20

Nie, už len kvôli tomu že media messiho strkajú všade,ako by bol len on jediný hráčom a nie za team.bojim sa že vyjde z chladničky keď ju otvorím.. ostatné zápasy som si rada pozrela so synom

maca1984
Včera o 20:27

Teraz som zistila že ja som toho Messiho trafila 🤣 netušila som kto dnes hrá vo finále.

Strana
z2