Budete pozerať finále futbalu?
Ja ho bežne veľmi nesledujem, ale finále si asi pozriem. Aspoň kvôli atmosfére.
Pozeráte aj vy? A komu držíte?
Nie v TV šport nesledujem, šport jedine hrať/pozerať naživo.
@anonym_autor Videla som všetky zápasy. Včerajšie Fracúzsko s Anglickom nemalo chybu...10 gólov, zápas to bol Par excellence . A fandím Španielsku, lebo Messiho neznášam, mám o ňom svoju mienku. Ak Argentína prehrá, budem sa veľmi tešiť😝
Kukneme so synom. Relaxujem pri tom. Argentína to dúfam dá. Španieli su tiež super, ale na týchto Majstrovstvách ma dosť nudili.....
@anonym_autor nieee...vobec ma to nezaujima a ani manzela. Zajtra si precitam vysledok a to je tak vsetko.
@anonym_autor Videla som všetky zápasy. Včerajšie Fracúzsko s Anglickom nemalo chybu...10 gólov, zápas to bol Par excellence . A fandím Španielsku, lebo Messiho neznášam, mám o ňom svoju mienku. Ak Argentína prehrá, budem sa veľmi tešiť😝
@mandarinka555 no Messi je štatisticky najúspešnejší futbalista histórie, podporuje charity a myslím že je skromný bez väčších škandálov počas dvadsatročnej kariéry. Nie je to namyslená celebrita s vysokým egom. Čo ti na ňom vadí?
Nie, keďže má futbal nezaujíma, nwpozeram ani finále kvôli atmosfére, pretože mi tá atmosféra nič nevraví. Mňa trocha udivuje ako sa z ľudí stávajú fanúšikovia len keď ide o nejakú veľkú súťaž inak si celý rok nespomenu. Asi som moc extrém - buď ma niečo baví a robím to s radosťou stále, alebo nebaví a nerobím to len preto lebo to tak robí mnoho ľudí.
Nie, keďže má futbal nezaujíma, nwpozeram ani finále kvôli atmosfére, pretože mi tá atmosféra nič nevraví. Mňa trocha udivuje ako sa z ľudí stávajú fanúšikovia len keď ide o nejakú veľkú súťaž inak si celý rok nespomenu. Asi som moc extrém - buď ma niečo baví a robím to s radosťou stále, alebo nebaví a nerobím to len preto lebo to tak robí mnoho ľudí.
@ria_sprout nemáš pravdu, ale keďže ťa futbal nezaujíma tak nemôžeš vedieť kto kedy pozerá futbal, je veľa súťaží v európe a veľa ľudí ich pozerá, nielen MS, dokonca fanúšikovia chodia po celej európe, nepozerajú len TV
@ria_sprout nemáš pravdu, ale keďže ťa futbal nezaujíma tak nemôžeš vedieť kto kedy pozerá futbal, je veľa súťaží v európe a veľa ľudí ich pozerá, nielen MS, dokonca fanúšikovia chodia po celej európe, nepozerajú len TV
@anonym_a13391 myslím, že narážala na autorku, ktorá sama napísala, že bežne nesleduje
@anonym_a13391 veď autorka sama napisala, že bežne nepozra futbal a pozrie si finále. Takých ľudí je veľa, fandia len raz za rok, nemyslím že som to napísala tak nezrozumiteľne.
@anonym_a13391 myslím, že narážala na autorku, ktorá sama napísala, že bežne nesleduje
@anonym_8bf8ad áno presne tak, ďakujem
@anonym_8bf8ad áno presne tak, ďakujem
@ria_sprout Inak ja som zrovna ten sezónny fanúšik, futbal ani tak nie, ale pri hokeji určite a tak isto olympiáda... a ono ma to aj úprimne baví vždy v tom období, mám rada tú atmosféru, pozerám to rada, je to také vytrhnutie z rutiny, ale nepozerám to celoročne, ani nemám obľúbený klub, predsa len fandiť krajine je iné 🙂
Ja futbal bezne nepozeram, ale dnes ano. Fandim Argentine (v praci patrim do argentinskeho teamu, tak by som im dopriala vitazstvo). A tesim sa aj na Shakiru.
@anonym_autor na tej sprostej STVR 1 to nasilu davaju i ked si to ludia mozu pozriet na stovkach inych kanalov hlavne ze ma STVR extra sportovy kanal pre vyzrateho Merciaka nenazrateho plus cele to davala JOJ-ka, urobili to ludom naschval, mozu osrat ich futbal!
Ja by som aj pozerala,ale radšej pôjdem spať ,keď zaspí aj malý.spánok som neobetovala ani kvôli hokeju.
@ria_sprout Inak ja som zrovna ten sezónny fanúšik, futbal ani tak nie, ale pri hokeji určite a tak isto olympiáda... a ono ma to aj úprimne baví vždy v tom období, mám rada tú atmosféru, pozerám to rada, je to také vytrhnutie z rutiny, ale nepozerám to celoročne, ani nemám obľúbený klub, predsa len fandiť krajine je iné 🙂
@anonym_8bf8ad chápem asi len ja to tak nemám. 🙂
Sem tam si pozriem máme zapnutú telku, muž je fanúšik športu...
Áno Španielsko hrá parádne a ja fandím Argentíne tá ich radosť, emócie... no uvidíme
@mandarinka555 no Messi je štatisticky najúspešnejší futbalista histórie, podporuje charity a myslím že je skromný bez väčších škandálov počas dvadsatročnej kariéry. Nie je to namyslená celebrita s vysokým egom. Čo ti na ňom vadí?
@anonym_f02184 Na Ronaldina sa nechytá. Pozri si na You Tube videá, aký je arogantný k fanúšikom, hlavne k tým chorým a postihnutým...žiadne foto-ani podanie ruky...nič. Ja ani Ronalda nemusím. Najúspešnejším bol pre mňa Ronaldino a tým jeho loptovým kľučkám sa nevyrovná nikto.
pozeráme. Argentína vyhrá
Nie, už len kvôli tomu že media messiho strkajú všade,ako by bol len on jediný hráčom a nie za team.bojim sa že vyjde z chladničky keď ju otvorím.. ostatné zápasy som si rada pozrela so synom
Teraz som zistila že ja som toho Messiho trafila 🤣 netušila som kto dnes hrá vo finále.

Vobec. Toto ide uplne mimo mna, nevidela som ani jeden zapas. Rovnako nesledujem ani hokej.