Český Bachelor - reality šou
Sledujete?
Ja teda nie,ale vybehne mi občas na nete pár minútový zostrih a tentokrát sa čudujem,že o takých chlapov sa tam idú pototo...aj ženy prerobené až strašne niektoré a ti dvaja...jooj.Nevyslo.
@anonym_autor aj ja sledujem a náhodou, sú celkom pekní a aj ženy.
@anonym_autor aj ja sledujem a náhodou, sú celkom pekní a aj ženy.
@anonym_cd79a1 pekné sú tam asi 2. Ale oproti minulom CZ bachelorovi treba uznať obrovský posun, lebo v prvej sérii nebola pekná žiadna - v porovnaní so slovenskými sériami
Sledujem to ... chlapci sa mi nepáčia, ale to je vec vkusu atď., no tie ženy, keď porovnám s našou Ružou pre nevestu, sú prirodzené, neprerobené, pár kačíc tam je, no ja radšej českého ako slovenského bachelora sledujem.
Sledujem, neberiem to ako niečo svetoborné, ale ako taká oddychovka na večer za mňa super;). Za mna su obaja fajn, ale hlavne ten Martin na mna pôsobí velmi dobre. Taký zlatý, empatický, citlivý muž a s Pavlinkou im to velmi svedčí🥰. Uvidíme čo sa bude diať. A teda tých žien je tam pekných viacero podla mna, Pavla je nádherná, aj Stella, Karamelka, Kristy je taká zaujímavá atď...
Sledovala som prvé dve naše slovenske a každý tam dostane za to peniaze ale neviem si predstaviť ísť sa tam s 20 timi alebo koľko ich tam bolo ženami hádať sa za chlapa a ešte verejne .🤦🤦🤦Ponižovať sa dobrovoľne
Sledovala som prvé dve naše slovenske a každý tam dostane za to peniaze ale neviem si predstaviť ísť sa tam s 20 timi alebo koľko ich tam bolo ženami hádať sa za chlapa a ešte verejne .🤦🤦🤦Ponižovať sa dobrovoľne
@anonym_ca6033 Akože ani ja si neviem predstaviť že by som tam išla. Tomáš ani Radko z Ruže by za to vobec nestáli za mna, Rasťo bol napríklad fajn. Ale ja neodsudzujem ženy, ktoré tam išli lebo veľa závisí od správania. Mnohé z nich sa tam neponížili a dokázali si zachovať svoju úroveň. Keď to proste tak cítili, že tam chcú ísť, chcú niečo nové zažiť, tak prečo nie🤷♀️. Viď napríklad Pavla z tohto Bachelora, sympatická, krasna žena.
@anonym_ca6033 Akože ani ja si neviem predstaviť že by som tam išla. Tomáš ani Radko z Ruže by za to vobec nestáli za mna, Rasťo bol napríklad fajn. Ale ja neodsudzujem ženy, ktoré tam išli lebo veľa závisí od správania. Mnohé z nich sa tam neponížili a dokázali si zachovať svoju úroveň. Keď to proste tak cítili, že tam chcú ísť, chcú niečo nové zažiť, tak prečo nie🤷♀️. Viď napríklad Pavla z tohto Bachelora, sympatická, krasna žena.
Mne sa zase nepáčil ten Rasťo proste absolútne nebol môj typ a Tomáš vyzeral dobre ale tak ako na Rastovi aj na Tomášovi bolo úplne v posledných častiach že na niečom fičia
A tá Šárka 🤮

Áno sledujem a baví ma to 🙂