Čo sa udeje v ďalšej časti Ruža pre nevestu?
Ahojte. Nemáte niektorá informácie čo sa udeje v ďalšej časti Ruže? Z ukážok sa tam nejak pustili po Radkovi 😁 veľmi ma to zaujíma a piatok je ešte ďaleko 😁 odpovede typu ako to môže niekto pozerať si nechajte 😁
z Frederiky sa mi chce vážne grcať.. a nech sa dievča neobhajuje tým, že to všetko robí kvôli šou, aby to ľudia pozerali.. ona je fakt dno 🤮
Boli stanovať 😁 a na stanovacke sa zabáva a pije 🤣 no tak si trošku uhol 😁🤣 ako mal tú nevýhodu že bol sám chlap a 6 žien na neho 😱
@mamina87 z toho čo píšeš mi tá stanovačka pripadá ako za môjho mládí keď som mala 18 a nevedeli sme čo od dobroty 😁 ale že dospelí ľudia sa takto chovajú.. Hen ide sa vylizat za stromy s jednou, ta sa vráti medzi ženy pochváliť sa, ďalšia sa na to urazí.. Hrozné 😁
No trošku sa odviazali ale nečakala že to bude Radko 🤦🤣 ale myslím že každý je len človek ....ako to s Frederikou fakt prehnal 🤦 už by mohla vypadnúť 😁
Keď vás to nahodou zaujíma, v dnešnej časti vypadla Lara a Frederika. Do finále ide Stanka, Júlie a Jennifer 🙂
@diasklaudias ja som rada ze konečne ta šibnutá mrcha Frederika si myslela ze keď mu bude pchať jazyk do huby za každým tak sa z nej poserie... Zákerná bola jedine ona
Mne je tá Julie taká nesympatická aj tá jej mama.
Mala radšej pokračovať Jenny.
Aj jej rodinka bola skvelá.
Ale akože, Radko tiež nieje nič extra 😀 ženích predtým bol krajší.

Stanka mala narodky ....boli na stanovacke 🤣 Radko si zobral Stanku bokom a dal jej darčeky .....a potom neskôr bol s Fredirikou a tá zas po ňom vyštartovala 😘😘😘🤦 a ako prišli k dievčatám tak to hneď vykecala a Stanka sa nato urazila a chcela odísť preč