icon

Je Kandráčová v Dámskom klube skutočne úžasná?

Včera o 08:53

Ahojte. Chcem sa spýtať, tie čo sledujete Dámsky klub, zdá sa Vám Kandráčová až tak úžasná po dvoch odvysielaniach. Tie komentáre na FB sa už nedajú ani čítať. Mne to pripadá ako platená reklama. Ešte sa nemala ani kedy poriadne prejaviť a už rozumnejšej, krajšej, príjemnejšej, šikovnejšej, najkrajšie oblečenej moderátorky niet. Kde otvorím FG z každého rohu mi vyskočí Kandráčová, ktorá zatieni všetko. Aký máte na to názor.

anonym_0051ba
•
Včera o 08:56

@anonym_autor nesledujem sice dámsky klub, ale mne je nesympaticka

anonym_cdec8c
•
Včera o 08:57

ze je to zaplatene

lucka_ke
•
Včera o 09:01

nepozerám, ale videla som nejaké fotky a mne sa zdá milá, pekná je tiež

anonym_affd97
•
Včera o 09:04

Dánsky😃😄

cacianka
•
Včera o 09:21

nikde mi nevyskakuje, ani neviem odkedy moderuje.

glorikarebeka
•
Včera o 09:29

Však je tam nová, jasné, že to budú komentovať,...
Celkom sa mi páči a chce to len moderovať, moderovať .....neskáče do rečí, čo je veľmi dôležité...
Ja jej fandím....a ona reklamu ozaj nepotrebuje,ona je verejne známa už dávno

autor
•
Včera o 09:30
@anonym_affd97

Dánsky😃😄

@anonym_autor
@anonym_affd97 ejha, to sa ospravedlňujem, jasné že má byť DÁMSKY KLUB. Ďakujem za upozornenie. Dúfam že to admin opraví. Ďakujem.

anonym_46579e
•
Včera o 09:31

@anonym_autor platená reklama na čo? Na tú reláciu? Nech by tam bol ktokoľvek, nikdy by som to nezačala pozerať. Stačí mi počúvať 5 minút tie rapotačky, keď to má mama pustené v telke keď som náhodou na návšteve. Mne to pripadá ako relácia pre dôchodkyne.

la_dolce_vita
•
Včera o 09:40

Zatial mam z nej dobry pocit, snazi sa, je mila. Mrzi ma viac to, ze nahradila Sonu a nie Ivetu, ta mi vadi ovela viac. Rusi ma jej prejav, skakanie do reci, ale o tom potom.

tarra6
•
Včera o 10:02

@anonym_autor mne nevyskakuje nikde. Dámsky klub teraz nepozerám, lebo v tom čase som v práci. Pozerala som to, keď som bola na materskej. Kandráčovú som videla, že strieda Soňu. Mne sa páči, je to pekná žena. V sobotu bola ako hosť v Dobrom ráne u Katy Martinkovej. Bol to veľmi príjemný rozhovor. Páčila sa mi. Mne sa napríklad vôbec nepáči Majtánová. Ani predtým, ani teraz.

anonym_2e8ba9
•
Včera o 10:28

Mne tam vadí ta druha, (zabudla som meno) . Ona každý rok sa nechá takto nafarbiť telo na hnedo, až to kričí, nepáči sa mi to, neviem k čomu to je dobré. Strašne je škaredá.

ivicatolic
•
Včera o 10:47

@anonym_autor nie, úžasný je predsa manžel a to stačí ...😆😭😆👀👀👀

naturalka
•
Včera o 11:04

Myslim, ze Erika K. si je vedoma, ze nema tolko skusenosti, ako jej kolegyne…Ale kazdym dnom sa moze posuvat a byt “ostrielana”…To ze jej manzel vyskakuje z kazdej chladnicky neznamena, ze nemoze byt dobrou moderatorkou aj ona…Naopak, mne je velmi sympaticka, prirodzena…Popri nej Karin vyzera naozaj, akoby sa zabudla v solarku 🫣😀…

ljmmm
•
Včera o 11:13

a preco Sona odisla?

anonym_7aa376
•
Včera o 11:14

To fakt toto niekto má čas pozerať? Mne ked to vyskoči tak prepinam a asi najviac kvôli moderatorkam.Neokukanu tvar tam treba ako soľ.Tie starnuce zeny sa tam usadili na desaťročia,jedna si to poistila aj božtekom od ficiaka,asi ich odtial tak skoro nevykuria.Mladé šikovné pekné sympatické nemajú šancu.A to som dochodkyňa.

lucka_ke
•
Včera o 11:16
@ljmmm

a preco Sona odisla?

@ljmmm čítala som, že sa chce venovať vnúčatku a mať viac času pre seba tak má niečo ako skrátený úväzok a bude sa striedať s niekým, ja to nepozerám tak neviem s kým

lucka_ke
•
Včera o 11:18
@anonym_7aa376

To fakt toto niekto má čas pozerať? Mne ked to vyskoči tak prepinam a asi najviac kvôli moderatorkam.Neokukanu tvar tam treba ako soľ.Tie starnuce zeny sa tam usadili na desaťročia,jedna si to poistila aj božtekom od ficiaka,asi ich odtial tak skoro nevykuria.Mladé šikovné pekné sympatické nemajú šancu.A to som dochodkyňa.

@anonym_7aa376 súhlasím s tým, že v reláciách treba obmieňať tie notoricky známe tváre a dať šancu aj mladším, teraz sa aj v Reflexe menia ľudia, keďže Kika Kovesová je tehotná

anonym_961640
•
Včera o 11:26
@ljmmm

a preco Sona odisla?

@ljmmm chce sa starať o rodičov a bude mať pol úväzok veď je dôchodkyňa🙂
@anonym_autor vyskakuje ti, lebo si čítala článok.Je milá, nerusiva držím jej palce.Iveta má irituje a mala by už odísť a mafianova žena tiež celý život to s ňou pojde

anonym_2d80e9
•
Včera o 11:39

a preco nedaju radsej sancu nejakej neznamej tvari neokukanej cez kasting? to tam musi vsade byt len tlacenka? tak jeho syn hra v slube, zenu dosadil sem cela banda tam uraduje.A ako keby nebolo inych sikovnych zien na sk co by to zvladli rovnako teda ak je to ten Kandrac co myslim.Lebo ja to nesledujem len tu som nahodne temu otvorila.Ale ved co sa divime tlacenka je vsade, nie len na takychto miestach

lucka_ke
•
Včera o 11:43
@anonym_2d80e9

a preco nedaju radsej sancu nejakej neznamej tvari neokukanej cez kasting? to tam musi vsade byt len tlacenka? tak jeho syn hra v slube, zenu dosadil sem cela banda tam uraduje.A ako keby nebolo inych sikovnych zien na sk co by to zvladli rovnako teda ak je to ten Kandrac co myslim.Lebo ja to nesledujem len tu som nahodne temu otvorila.Ale ved co sa divime tlacenka je vsade, nie len na takychto miestach

@anonym_2d80e9 išla cez kasting

anonym_2d80e9
•
Včera o 12:19
@lucka_ke

@anonym_2d80e9 išla cez kasting

@lucka_ke to nevadi ale vieme asi o aky kasting islo len aby sa nepovedalo uz davno vedeli ze ju urcite vezmu.To bolo len take tipujem na oko ako vsade..ale pointa je ta, ze je to tlacenka.A toto ma hneva.Preco sa vsade takto pchaju cele zname rodiny a tym padom sa z davu neda sanca beznej osobe a ak uz tak minimalne? vid napr slub tiez su tam decka hercov vsetko a minimum neznamych a castokrat aj ovela viac talentovanej to teraz myslim celkovo co sa tv tyka ako su napr tito dotycni tlacenkari

lucka_ke
•
Včera o 12:43
@anonym_2d80e9

@lucka_ke to nevadi ale vieme asi o aky kasting islo len aby sa nepovedalo uz davno vedeli ze ju urcite vezmu.To bolo len take tipujem na oko ako vsade..ale pointa je ta, ze je to tlacenka.A toto ma hneva.Preco sa vsade takto pchaju cele zname rodiny a tym padom sa z davu neda sanca beznej osobe a ak uz tak minimalne? vid napr slub tiez su tam decka hercov vsetko a minimum neznamych a castokrat aj ovela viac talentovanej to teraz myslim celkovo co sa tv tyka ako su napr tito dotycni tlacenkari

@anonym_2d80e9 to máš všade, tiež deti politikov vstupujú do politiky a nikto sa nečuduje ak deti športovcov sa venujú športu, podľa mňa je to prirodzené

anonym_28f1d4
•
Včera o 12:51
@anonym_2d80e9

@anonym_2d80e9 tie deti sú k tomu prirodzene vedené od mala, vidia to, majú v rodičoch alebo starých rodičoch mentorov, ktorí im môžu pomôcť rozvíjať talent - lebo áno, aj ten treba a majú ho... to že niekto má známych rodičov, neznamená, že si to neoddrel a nezaslúžil, či nebol naozaj najlepší na konkurze... len majú lepšiu štartovaciu čiaru ako niekto z rodiny, kde vystupovanie pred kamerou nie je v krvi...

anonym_8f32a3
•
Včera o 12:53

@anonym_autor ja som vtedy v praci.

anonym_ccbc29
•
Včera o 14:03
@anonym_cdec8c

ze je to zaplatene

@anonym_cdec8c ostatne moderatorky to robia zadarmo? alebo si myslis, ze Kandracova plati RTVS, aby tam mohla byt?

anonym_ac71b2
•
Včera o 14:20

@anonym_autor presne som to včera písala bratovi, ze co komentár, to na nu oslavujúce ody. Pritom ľudia už z principu nemajú radi dotlacenych ľudí cez známosti, tak sa mi to zdá tiež podozrivé, ze ju toľko ľudí vychvaluje.

tarra6
•
Včera o 16:53
@anonym_2e8ba9

Mne tam vadí ta druha, (zabudla som meno) . Ona každý rok sa nechá takto nafarbiť telo na hnedo, až to kričí, nepáči sa mi to, neviem k čomu to je dobré. Strašne je škaredá.

@anonym_2e8ba9 a to si predstav, že tá druhá (Majtánová) v 1993 vyhrala miss Slovensko. To bola iná tlačenka. A peknú Silviu Lakatošovú dali na 1. vicemiss, lebo Majtánová vtedy musela vyhrať.

xsuzannex
•
Dnes o 10:15

Ja len tolko k tomu, ze keby nebola kandracova manzelka, tak tam nie je 🙂 proste cela kandracova rodinka vratane babky mi uz za chvilu vylezu z chladnicky 🙂 ze za kazdu cenu sa snazia kazdeho rodinneho prislusnika zviditelnit, az nasilu..