Je Šebová v Inkognite naozaj vtipná?
Máte pocit, že je vtipná? Ja jej nejak nemôžem prísť na chuť. Akoby tam bola protekčne dosadená.
@janai1 vtipný mi pripadá Hudak a Fero, Zdena v pohode, Čeky akoby mal o kolečko menej. A ďalšia nevtipná Evelyn.
Šebová, Polnišová, Evelyn,... Vyskakujú mi z nich zimomriavky od trápna, pôsobia prisprostasto. Na Slovensku by som vo všeobecnosti pre mňa vtipného komika hľadala veľmi dlho a komediálne relácie a seriály slovenskej produkcie obchádzam oblúkom, lebo mi navodzujú pocit že Slovač má nejaký kolektívny mentálny problém.
Ak to však niekomu vtipné pripadá a má z toho lepší deň, tak to plní účel a tak to treba brať.
@michaela789 aj tá Polnisova tiež žiaden vtip, ale viac mi sedí v Dunaji vo vážnej postave
Garajova tiež nechápem ako môže byt považovaná za vtipnú. Neviem, či ja mám nejaké vysoké nároky na humor, či to aj ostatní tak vnímajú.
Zuzka Šebová v Inkognite suverénne najslabšia,,,výborní a vtipní Hudák s Čekovským
Mne sa Evelyn a Forgac vôbec nepáčia ,ale Michal Hudak je dobrý niekedy uhádne povolanie hneď 😁
mám rada Polnišovú všade... za mňa je super.
Zuza nič moc ale dá sa....
Evelyn nemám rada tak tá by sa mohla aj pretrhnúť aj tak to bude stále zlé a slabé... takže všetko je to o pocitoch a sympatiach...
Za mna hudak top aj fera mam rada a priam trapny mi pride ceky, za mna nema ziadny humor. Uz to ani nepozeram, nebavi ma to
Je to aj o osobnych sympatiach, o preferovanom style humoru 🙂 takze ano pre mna aj Zuzka Sebova je vtipna, najradsej mam Fera, Misa Hudaka ale ja sa fajn zabavim nech je tam hociktory z nich
Podľa mňa je vtipná, sedí mi jej humor, aj Evelyn, tá je parádna 👍👍👍 Zostava v Inkognite mi vždy vyhovuje.
Tak ja bytostne neznášam ten Ferov "humor" . Všade ho mám zablokovaného lebo keď už počujem ten jeho otrasný hlas keď sa hrá na ženskú.... 😂
Hudák, Čekovský, Forgáč taký primitívny humor, opakujú 100-ročné vtipy.
Studenková tam asi ani nemá byť za vtipnú 😀
Evelyn sa tam nehodí, Šebová detto.
A raz som tušil videla Šoka ale to tiež bolo také suché
Ja to kukam zaujimaju ma hlavne povolania. A pacia sa mi slovne hračkym to ci je alebo nie je niekto vtipny ma netrapi. Je mi jedno.
Mne nepríde vtipná. Jediná žena, ktorá ma vie rozosmiať z nášho šoubiznisu, je Adela.
No Garajovej neviem prísť na chuť jej humoru ani ja 😏, Sebovej tiež a ani Evelin.

podľa mňa nikto v Inkognite nie je naozaj vtipný 😂