icon

Kde pozrieť film Star Wars Mandalorian po kinách?

nepodarok
19. júl 2026

Kde sa dá pozrieť film ktorý práve doznel v kinách? Ide o Star Wars Mandalorian a Grogu. Všade som ho zmeškal. Už bude len 2x s dabingom ale vtedy práve robím. Voľno mám v tie dni keď to je s titulkami. Neni nejaké onlkne kino kde by som to vedel pozrieť? Alebo nejaká požičovňa filmov? Keď je to raz nadabované tak musí byť možnosť niekde kuk.

nepodarok
autor
19. júl 2026

Alebo či sa nedá také v cinemaxe dohodnúť že ak som jediný divák (čo sa zvyklo stať) nech dajú verziu s dabingom (kludne aj za príplatok) lebo premietajú už len dnes ale má byť s titulkami, ale v pondelok a stredu má byť s dabingom a práve vtedy robím. Utorok keď mám voľno je zase s titulkami. A potom koniec už to nikde nedávajú. Všade som zmeškal.

anonym_55dc17
19. júl 2026
@nepodarok

Alebo či sa nedá také v cinemaxe dohodnúť že ak som jediný divák (čo sa zvyklo stať) nech dajú verziu s dabingom (kludne aj za príplatok) lebo premietajú už len dnes ale má byť s titulkami, ale v pondelok a stredu má byť s dabingom a práve vtedy robím. Utorok keď mám voľno je zase s titulkami. A potom koniec už to nikde nedávajú. Všade som zmeškal.

@nepodarok a to su titulky taky problem? ved vies citat...

anonym_cc3f29
19. júl 2026

Čoskoro by mal byť na Disney+, myslím, že 21.7. som čítala

anonym_73db0a
19. júl 2026

Ak túžim vidieť ten film veľmi a iná možnosť nie je idem na neho aj s titulkami. Riešiš tu vždy hovadiny, vypisuješ o simkartách, tak snáď nejaké titulky nebudú problém. Aspoň to budeš mať originál.

anonym_7a8e9e
19. júl 2026

@nepodarok veď si to pozri na internete, prehraj to, bombuj atď. niekde to určite bude

januska12323
19. júl 2026

Pozri si to s titulkami a keď bude na nete neskôr pozrieš s dabingom. Mať tvoje problémy 🙄

anonym_6a4f1d
19. júl 2026

zaplať si Disney+ a pozrieš v kľude doma kedy budeš chcieť

nepodarok
autor
19. júl 2026
@anonym_cc3f29

Čoskoro by mal byť na Disney+, myslím, že 21.7. som čítala

@anonym_cc3f29 presnejšie info nemáš? Túto platformu nepoznám. Je to aplikácia ako magio, netflix, voyo?

nepodarok
autor
19. júl 2026
@anonym_55dc17

@nepodarok a to su titulky taky problem? ved vies citat...

@anonym_55dc17 lebo s dabingom je to pohodlnejšie, lebo ak čítam neužijem si film. Keď existuje nadabovaná verzia tak rád by som to videl.

nepodarok
autor
19. júl 2026
@anonym_73db0a

Ak túžim vidieť ten film veľmi a iná možnosť nie je idem na neho aj s titulkami. Riešiš tu vždy hovadiny, vypisuješ o simkartách, tak snáď nejaké titulky nebudú problém. Aspoň to budeš mať originál.

@anonym_73db0a niesu to hovadiny, prečo by som si nemohol pozrieť film s debingom keď existuje. Keď to dohrá v kinách, tak sa objaví niekde v požičovniach, len nemám moc prehlad v takýchto aplikáciách keďže potrebujem to len občas, jednorázovo. Otázka znie kde bude ten film keď v kinách dohral. Musia byť nejaké platgormy kde si to pozriem.

nepodarok
autor
19. júl 2026
@anonym_7a8e9e

@nepodarok veď si to pozri na internete, prehraj to, bombuj atď. niekde to určite bude

@anonym_7a8e9e tam málokedy nájdem to čo hladám a väčšinou to nefunguje.

nepodarok
autor
19. júl 2026
@anonym_6a4f1d

zaplať si Disney+ a pozrieš v kľude doma kedy budeš chcieť

@anonym_6a4f1d dá sa to na mobile? Jednorázovo si zakúpiť film?

anonym_ff2e23
19. júl 2026

@nepodarok pozri na stremio, len musis vyzistit, ci tam je aj dabing
https://www.strem.io/s/movie/star-wars-the-mand...

nepodarok
autor
19. júl 2026

No narychtoval som ten disney+ a tam sú všetký časte. Za mesác to pozrem šecko čo scem a potom zruším predplatné a vybaveno. Ďakujem tým dvom čo spomenuli ten disney+ dakujem vám velice pekne, len ten grogový ešte neni úplne hore iba tak částečne. Musím čakat na 21-ho že?

More pomohli ste mi, nemusím ísť do Bory Mall aspoň. Ušetrili ste mi cestu. Môžem ísť do Paty za kamoškú kerá sa mi páči a pozvala ma von.

pallacinka29
19. júl 2026
@nepodarok

No narychtoval som ten disney+ a tam sú všetký časte. Za mesác to pozrem šecko čo scem a potom zruším predplatné a vybaveno. Ďakujem tým dvom čo spomenuli ten disney+ dakujem vám velice pekne, len ten grogový ešte neni úplne hore iba tak částečne. Musím čakat na 21-ho že?

More pomohli ste mi, nemusím ísť do Bory Mall aspoň. Ušetrili ste mi cestu. Môžem ísť do Paty za kamoškú kerá sa mi páči a pozvala ma von.

@nepodarok Boze, Ty si sedlak...

heidi4
19. júl 2026
@nepodarok

@nepodarok ty ani vtipny nie si, omg...
Ty radsej fakt menej hovor alebo vopred si 5x premysli, nez nieco vypustis z ust, zbytocne klesas urovnou rapidne dole... A za to si mozes jedine len ty sam. A ty sa divis, ze ta ziadna nechce. Sak koho by zaujimali tie trapnosti? Clovek sa hanbi aj za teba, mozno keby si mal 15 rokov, ale nie dospely chlap v 45, ach...

nepodarok
autor
20. júl 2026
@pallacinka29

@nepodarok Boze, Ty si sedlak...

@pallacinka29 aj sedláci majú radi star wars len ich nebaví čítať titulky a zároveň sledovať dianie.

nepodarok
autor
20. júl 2026
@heidi4

@nepodarok ty ani vtipny nie si, omg...
Ty radsej fakt menej hovor alebo vopred si 5x premysli, nez nieco vypustis z ust, zbytocne klesas urovnou rapidne dole... A za to si mozes jedine len ty sam. A ty sa divis, ze ta ziadna nechce. Sak koho by zaujimali tie trapnosti? Clovek sa hanbi aj za teba, mozno keby si mal 15 rokov, ale nie dospely chlap v 45, ach...

@heidi4 to ešte nepoznáš Davida. Ešte detinskejšie sa správa, a síce babu nemal, ale dostal sa ďalej ako ja.

janulik2008
20. júl 2026
@nepodarok

@heidi4 to ešte nepoznáš Davida. Ešte detinskejšie sa správa, a síce babu nemal, ale dostal sa ďalej ako ja.

@nepodarok ty co stale riesis ostatnych?

heidi4
20. júl 2026
@nepodarok

@pallacinka29 aj sedláci majú radi star wars len ich nebaví čítať titulky a zároveň sledovať dianie.

@nepodarok to nepisala preto (kvoli Star Wars)...
(Ale kvoli tvojmu trapnemu vyjadrovaniu v tom komentari, na ktory reagovala)

nepodarok
autor
21. júl 2026
@janulik2008

@nepodarok ty co stale riesis ostatnych?

@janulik2008 lobo ostatným tie veci nevytýkate len mne. A hlavne keď také veci sa dejú že na fóre mi napíšu nesprávaj sa tak, a na ďalší som svedkom toho že týpek čo sa správa tak ako mi to neodporúčate zbalí babu bez problémov.

anonym_6fd17c
24. júl 2026
nepodarok
autor
25. júl 2026

Waau 2026 filmy sú tam.

gabulka652
13. aug 2026