Kedy stíhate pozerať filmy a seriály?
Niektorí ľudia videli hádam všetko. Majú napozerané série sitcomov, netflux…Ja žijem sama a nestíham. Som síce vystresovaná a unavená, všetko nejak odkladam alebo mi to dlhšie trvá, čo ma vyčerpáva ešte viac. Po práci ešte niekoľko krát do týždňa fitko, varím si skoro každý deň aj do prace. Do a z prace precestujem denne 2 hodiny. Väčšinu známych filmov som nevidela. Síce mnohé ako napr Harry Potter, avatar a pod fantasy ma nezaujímajú. Mám pocit, že ľudia, ktorí pozerajú toľko filmov a seriálov, ani žiadne iné hobby nestihnú mať.
My pozeráme s mužom večer film alebo našu obľúbenú reláciu (napr Dobré vedieť). Väčšinou z archívu bez reklám apod. Seriáli nepozeráme
Nestiham, nepozeram😂idem radsej do fitka jak mam stravit hodinu a pol pri filme nemame ani netflix mame v dome jednu telku zo zaciatku kazdy daval cudne kuky ze jak je mozne ze mame novy doma nemame telku v kazdej izbe a to je len tym ze neznasam pri zaspavani ziaden šum ani telku nemaju deti v izbe a na telke pozriem sem tam nieco co ma zaujme alebo zo zaznamu a tam to konči deti si pozru sem tam youtube, svokra pozera ked je u nas ale mi ideme spat a ona do pol noci pozera v obyvačke tak ide spať do izby svojej, ja som sa jej pytala ze ak chce jej ju tam dame ale povedala ze netreba tak to neriesim staci nam jedna a zijeme tak roky
Počas chodenia na páse v posilke 😅
22-24

@anonym_autor manžel si púšťa svoje keď varí, ja svoje keď skladám prádlo, alebo upratujem. V uchu mám slúchadlo a tablet opriem napríklad na okno, kde vidím z celej miestnosti. 🙂