Koľko dielov má tretia séria Sľub?
Dievčatá, prosím, vie to už niekto? Lebo každému to ukazuje iný počet. Díky za odpovede.
90 dielov
@anonym_b8d134 Ďakujem, čítala som obsah, vyzerá to také nedokončené.
@anonym_autor aj ja som čítala obsah, určite budú aj ďalšie časti, ale keď si trochu spájam to veštenie s Galikovcami, a Martina sa Zlatici nedovolá, či nahodou nespravia, že umrie
@anonym_autor aj ja som čítala obsah, určite budú aj ďalšie časti, ale keď si trochu spájam to veštenie s Galikovcami, a Martina sa Zlatici nedovolá, či nahodou nespravia, že umrie
@anonym_1291c1 tiež si myslím bolo uz viac indicii
@anonym_autor seriál pokračuje, tak ako to môže byť dokončené?
@anonym_1291c1 tiež si myslím bolo uz viac indicii
@anonym_ba7a34 kde to bolo v indicii?
@anonym_ba7a34 kde to bolo v indicii?
@anonym_f75923 tiež som nevidela žiadnu takú indiciu
Ináč tie vianoce sa mi zdalo také na silu na rýchlo robené. Vôbec sa mi to nepáčilo. A išli sa sánkovať aj korčuľovať ten vilko, a vonku zelená tráva 🙈
@anonym_f75923 tiež som nevidela žiadnu takú indiciu
@anonym_b0a8c8 keď liali olovo, Martine to predpovedalo smrť v rodine, potom tie loďky si pušťali, Zlatici začala blikať, a Viktor si svoju zhasol skôr, ako by zhasla jej, a tiež ten obsah.. Viktor sa nemože dovolať Zlatici .. Igor nevie byť Martine oporou .. Martina nechápe Viktorovo správanie.. môže to tak byť, ale aj nemusí, uvidíme
@anonym_b0a8c8 keď liali olovo, Martine to predpovedalo smrť v rodine, potom tie loďky si pušťali, Zlatici začala blikať, a Viktor si svoju zhasol skôr, ako by zhasla jej, a tiež ten obsah.. Viktor sa nemože dovolať Zlatici .. Igor nevie byť Martine oporou .. Martina nechápe Viktorovo správanie.. môže to tak byť, ale aj nemusí, uvidíme
@anonym_1291c1 vidíš, toto ma ani nenapadlo.
Ináč tie vianoce sa mi zdalo také na silu na rýchlo robené. Vôbec sa mi to nepáčilo. A išli sa sánkovať aj korčuľovať ten vilko, a vonku zelená tráva 🙈
@anonym_b0a8c8 presne aj stromy, boli na nich zelené listy ako v lete alebo na jar .Ja si tiež všímam takéto detailiky sem tam 😊

90 dielov