Kto si platí Voyo?
Ahojte🙂
Je tu niekto kto si plati voyo?🙂
Istotne strasne vela bab, co tak pozeram kazdy den na stene ako sa riesi Dunaj. 😀 Ja nemam ani Voyo, ani toto som nikdy nevidela.
Ja, kedže gro toho čo pozerám je na Markíze a je super preskočiť reklamy. Predtým som si zvykla nahrávať, ale tam tie reklamy sú, plus práca nastaviť nahrávanie a tak, toto je pohodlnejšie. Mám to v Telekome ako benefit zadarmo respektíve druhý benefit by bola zľava z faktúry keby nevyužijem a to oželiem tých pár eur zľavu z faktúry a mám radšej toto, je to návykové. Ja už v podstate pozerám iba Markízu cez Voyo a občas Jednotku.
Voyo, Netflix, Max (HBO). Ale ak chceš aby som sa "podelila", tak nie, nepodelím sa.
A čo najčastejšie pozerávate? Dajte tipy 🙂
Anonym netuším, ja tam mám všetko (volania, tv, internet) a teda neviem či je to kvôli tomu alebo stačí mať menej služieb. Mne sa to ponúklo v ich aplikácii, tak som to využila.
Normalne platim.mame to s rodicmi na polku oni maju jeden pristup v telke my druhy.muz chcel hlavne tie premiove futbalove prenosy.ja pozeram dunaj
@nyusika aj u nas tak, Liga majstrov a iny futbal. Syn obcas pozrie nejaky film.
my si platime,hlavne kvoli dunaju,ale tak my nemame vobec kablovu ani satelitnu televiziu
Voyo maximim a pozeram len F1, ak si to oblubis mas super program na 12 hodin tyzdenne kazdy druhy tyzden 😉 Na motivaciu, su tam aj fesaci. Myslim 😂
Ak raz budem mat cas mam na plane Voyo original kriminalky, zivotopisne filmy a standupy. A Survivra, stale som to nestihol pozriet a uz to islo asi pred dvoma rokmi 🙈 K reality shows tam byva aj extra obsah.
my mame Voyo k pausalu v O2, ale teda velmi to nepozerame, je to slabe, akurat teraz cez sviatky sme Fantagiro pozerali, ja mam celkom rada tie Stand up vystupenia, Mozne je vsetko a 2 na 1
Zvyknem tam okrem ineho sledovat aj tie ich miniserie, ktore sa nedostanu do TV, napr. Iveta, Vedma, Kauza Kramny, Studna a kopec dalsich.

Myslim si ze vela z nas si plati voyo