Ktorý seriál vás v súčasnosti zaujal?
Ahojte, u mňa Sľub alebo Doktorka Alexandra.
slub pozeram, ale isto nie ten osud, ci ako sa to vola na jojke, to je dobra ptakovina
serialy nepozeram, ziadna pridana hodnota. zacala som pozerat dokumenty, nech neotupievam
Doktor z hôr, miesto činu ( de a at časti ), šéfka ( die chefin ), prokurátor ( der Staatsanwalt ), soko Lipsko ( soko Leipzig ) a vraždy na severe ( morden im Norden )
nie je to seriál súčasný, je starší: Homeland https://www.csfd.sk/film/291496-homeland-zradca... Momentálne si pozriem Vtierka Castle, alebo polícia Modrava. Včera som pozrela aj tú Doktorku Alexandru a celkom milé.
ja momentalne vobec od noveho roka nestiham nejako nic sledovat. to sa mi este nestalo, aby som si ani na chvilu nesadla k tv aspon na jeden diel niecoho...
Tiež sľub-táto nová séria vyzerá zaujímavo, sklamanie dotyk života-proste len v nemocnici a žiadne nové stále dejové línie, rovnako Dunaj myslím že posledné série už došla tvorcom šťava a vždy sa to rozbieha pomaly každá séria a zaujímavé sú tak posledné 3 časti každej série len.
serialy nepozeram, ziadna pridana hodnota. zacala som pozerat dokumenty, nech neotupievam
@anonym_68f02c Ale MK je ok ze
Extraktori, zatial prva cast na Nove a vyzera to fajn, celkovo mam radsej ceske serialy, zo slovenskych nove casti Pan profesor a Dotyk zivota, i ked ten ten mi mohol mat viac dynamiky
@anonym_68f02c a predsa si tupa ked si nepochopila otazku
Most... uz neviem na akom kanali to islo, ale fakt super severske krimi.
@la_dolce_vita Most je aj český seriál a tiež celkom dobry 😄
ja rozmýšľam nad fakt novými seriálmi, ale spomenúť si názov je problém, lebo mám pamať ako dory 😒
keďže my doma pozeráme toho veľa, naposledy na netflixe voľačo (kde ma trošku hnevala kamera), no ale ani za toho frasa si nespomeniem čo to bolo 😂
a viem že to boli 2 série a ma tiež nahnevalo, že teraz rok budem čakať na tretiu 😂
My s manzelom pozerame teraz Better Call Saul, uz starsia vec a manzel to pozeral sam uz davnejsie. Je to take, ze si to pustim aj popri inej cinnosti.
A ked chcem nieco naozaj sledovat, tak Chosen. To je moja srdcovka, velmi dobre spracovane.
@la_dolce_vita šak ale to je už staré 😒
@biba_18 to neviem, objavila som ho az nedavno. Vsetko v tv opakuju a tocia dookola. Ale toto ma naozaj bavilo. Este cesky serial Vypravej, tiez stara vec.
inak veľmi dobré seriály (keď už nemusí byť najnovší) sú slow horses, spomínaný most - aj švédsky aj ten český (ktorý sa volá mimochodom most!)... potom homeland všetky série .. yellowstone .. casa de papel ... kalifát ... the offer ... z tých novších pitt ...
ježiš, ani ich nevymenujem ...
@la_dolce_vita tak prvá séria je z 2011 😉 odvtedy milujem tú kapelu z titulnej piesne, moja srdcovka napočúvaná za tie roky ...
@la_dolce_vita tak prvá séria je z 2011 😉 odvtedy milujem tú kapelu z titulnej piesne, moja srdcovka napočúvaná za tie roky ...
@biba_18 ano, ta piesen na zaciatku je nieco uzasne... Tak som zaspala dobu 🙂, ale nevadi, tiez nam to len niekto poradil a nemohla som sa odtrhnut od tv. Rada citam aj detektivky z tohto prostredia. Celkovo menej pozeram tv.
Polabi, Neviditelne https://www.csfd.cz/film/1203290-neviditelne/pr..., Odznak Vysocina,
a este sa chystam na Urgent - mala som kedysi rada Pohotovost
S detmi som si pozrela stranger things, inac odporucam aj Lupin, 911, a potom som mala rada FBI A FBI most wanted, skoda ze ukoncili vsetky tieto serie. Tie nove "nahradne" nemam rada. A uplne neznasan NCSI- na to uz mam alergiu....
Severance a Pluribus. Kto má rád sci-fi thillery si to užije.
Heated rivalry 😋😋😋
Sľub. Pozerám od 1.serie. A mam rada aj tie české krimi seriály, polda , odznak vysočina, polície modrava, kriminalisté. A deluxe 😁
Pan prsteňov v sobotu o 20.40, tie slovenské blbosti mne rozum nebere.
Dva a pol chlapa - pozerám dookola prvých 8 sérii. na tom sa aspoň zasmejem
Urgent - celkom fajn, len tie posledné často poslabšie
CSI LAS VEGAS, MIAMI .... - tiež pozerávam ako na odreagovanie
Pytas sa na nove a v poslednej dobe. Takze Slow horses, Bad sisters, Shrinking, Yellowstone. A prave je nova seria Landman, uz ju mam kuknutu.

@anonym_autor the chosen 😊