Môžem začať sledovať seriál Sľub až od novej série?
Všade teraz vidím, že v septembri začína nová séria Sľubu. Ja som nevidela ani jednu časť 😅 ale podľa toho, koľko ľudí to sleduje, začínam mať pocit, že o niečo prichádzam.
Dá sa podľa vás naskočiť až teraz alebo by som vôbec netušila, kto je kto?
ja som začala až od 2 série.hneď som "pochopila" o čo ide kto je aká postava
@anonym_autor o nic neprichadzas .. btw ja osm to zacala pozerat az niekedy po novom roku a v pohode som pochopila o com to je a kto kde s kym a ako .. takze podla mna nie nemusis..ak nepochopis-vygooglis alebo sa spytas tu 😀
Veď si zaplať voyo, na mesiac dva, a kukni
Nemyslím, že o niečo prichádzaš, aj keby si to nezačala pozerať vôbec 😅 nie je to zlé, začiatok bol fajn, teraz už sa to naťahuje a telenoveluje a to si to pustím do pozadia tak každý tretí diel... ale keď ti to doteraz nechýbalo, tak nemá prečo ani od septembra... ak tomu chceš dať šancu, tak by som to pozrela na Voyo od začiatku, lebo prvé diely boli za mňa lepšie
torrentni a mozes pozriet cele zadarmo. je to v pohode serial
@anonym_autor ak máš v okolí niekoho, kto to rád pozerá, porozpráva ti zhruba obsah a môžeš začať pozerať od novej série. Inak sa budeš asi trošku strácať kto, čo, s kým a kde. Seriál je to pekný.
V pohode. Nemyslím si, že by si bola úplne mimo. Každou častou postupne pochopíš, o čo ide. A najmä tieto nekonečné seriály - každá séria síce nadväzuje na tú predchádzajúcu, ale objavujú sa tam nové postavy (ani teraz nebude tomu inak), vytvára sa nová dejová línia. Za mňa je to ako telenovela, ak si pozrieš seriál raz za týždeň, o nič dôležité neprídeš. 😉
Tam sú také somariny,čo sa týka skutočnej histórie,že mi rozum zastavuje,pozerala som to potiaľ,ako sa snažili utiecť cez hranice.....
Ak si sa narodila po revolúcii,tak ti tie historické blbosti asi nebudú vadiť,ale mňa to rozčuľovalo.
Tam sú také somariny,čo sa týka skutočnej histórie,že mi rozum zastavuje,pozerala som to potiaľ,ako sa snažili utiecť cez hranice.....
Ak si sa narodila po revolúcii,tak ti tie historické blbosti asi nebudú vadiť,ale mňa to rozčuľovalo.
@anonym_fa1cac tým chceš povedať, že sa neutekalo za hranice? Psi netrhali tých, čo sa o to snažili?
Moji rodičia hovoria, že sa presne tak v bratislave žilo, ako je to tam. Boli estebaci, boli tí poctivi, boli tí, čo mali stále fušky, bez známostí v obchode si nedostala nič atď.
@anonym_fa1cac https://www.upn.gov.sk/data/usmrteni/usmrteni-s...
Ale možno na dedinách sa žilo inak. Seriál vystihuje život v bratislave
@anonym_fa1cac tým chceš povedať, že sa neutekalo za hranice? Psi netrhali tých, čo sa o to snažili?
Moji rodičia hovoria, že sa presne tak v bratislave žilo, ako je to tam. Boli estebaci, boli tí poctivi, boli tí, čo mali stále fušky, bez známostí v obchode si nedostala nič atď.
@tilly ja nehovorím,že sa neutekalo.Maminho priateľa zastrelili pri úteku....
@anonym_fa1cac tak z čoho sa ti rozum zastavil a prestala si pozerať, keď sa snažili utiecť. Píšeš, že to bolo úplne inak a sú tam somariny
@tilly ten ich "útek" bol ako prechádzka v prírode.
Aj iné veci...už len to,že sa tam zdravili "pekný deň" a kopu iných maličkostí,napr.ten dom,kde bývala Zuza,to ako k nemu prišli....alebo keď upratovačka akože "vymietla" smeti a vyhodila spolu s peniazmi,taká blbosť,žeby si to nevšimla? A kopa kadejakých maličkostí...ja som si to nezapisovala
Aj iné veci...už len to,že sa tam zdravili "pekný deň" a kopu iných maličkostí,napr.ten dom,kde bývala Zuza,to ako k nemu prišli....alebo keď upratovačka akože "vymietla" smeti a vyhodila spolu s peniazmi,taká blbosť,žeby si to nevšimla? A kopa kadejakých maličkostí...ja som si to nezapisovala
@anonym_fa1cac hej no pekný deň si nikto nehovoril. To je móda posledných pár rokov.
@anonym_autor mozee prečo nie?ale lepšie by bolo od zaciatku, aby si vedela súvislosti.
@anonym_fa1cac predsa Kubovi rodičia zomreli Zuza si ho adoptovala a dom je Kubov a jeho tety.Zuza predtým bývala s mamou a bola proti adopcii.Peniaze boli zabalené v papieri a upratovačka sa sťažovala, že deti hádžu desiatu za radiátory myslela si, že to je odpad.Zase netreba prežívať každú maličkosť natáča sa to rýchlo.

Bola by si úplne mimo. Pozri si to od začiatku.