icon

Poraďte dlhé seriály na voľný čas

24. aug 2026

Ahojte, nudím sa, už som videla asi takmer všetko, poraďte nejaký dobrý seriál, niečo dlhé 😀 vždy keď dorobím a prídem z fitka nemám čo robiť.

Strana
z2
anonym_8d7dde
24. aug 2026

teraz začal na ČT Hunyadi – Vzestup Havrana

maca1984
24. aug 2026

Ja som úplne zažratá do From / Cesta von. Teraz to pozerám odznova, a skúmam či som dačo neprehliadla 😁 posledná séria bude až ďalší rok, tak máš dosť času pozrieť ak si nevidela a bude ťa to baviť .

autor
24. aug 2026
@maca1984

Ja som úplne zažratá do From / Cesta von. Teraz to pozerám odznova, a skúmam či som dačo neprehliadla 😁 posledná séria bude až ďalší rok, tak máš dosť času pozrieť ak si nevidela a bude ťa to baviť .

@maca1984 videla som, milujem to 😀

autor
24. aug 2026
@anonym_8d7dde

teraz začal na ČT Hunyadi – Vzestup Havrana

@anonym_8d7dde ďakujem, mrknem

maca1984
24. aug 2026
@anonym_autor

@maca1984 videla som, milujem to 😀

@anonym_autor no konečne niekto . Na mňa všetci pozerajú ako na blázna že čo to pozerám 😄 a nech.

anonym_c1635b
24. aug 2026

Sinner

autor
24. aug 2026
@maca1984

@anonym_autor no konečne niekto . Na mňa všetci pozerajú ako na blázna že čo to pozerám 😄 a nech.

@maca1984 my s priateľom to úplne žerieme, takže nie si sama 😀 neviem sa dočkať ďalšej série

autor
24. aug 2026
@anonym_c1635b

Sinner

@anonym_c1635b kde to nájdem?

anonym_c1635b
24. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_c1635b kde to nájdem?

@anonym_autor netflix. Ak to tam este je. Vsetky tri serie su super

bavlnka92
24. aug 2026

"My vás naučíme" 🙂

muzula
24. aug 2026

Ak máš ešte po fitku chuť na sixpack-y, tak Reacher

anonym_c0a7a4
24. aug 2026

Neviem či je to žáner podľa tvojej chuti, ale vcelku dlhú dobu ťa vie zabaviť maratón Marveloviek 😀

biba_18
24. aug 2026

slow horses, bad sisters, paradise, sugar… už ani neviem…
samozrejme klasiky, temné prípady všetky, most (bron/broen), zločin (the killing)…

anonym_e11309
24. aug 2026

The walking dead, money heist.

glorikarebeka
24. aug 2026

Ja odporúčam
Anatómia škandálu
The cry
Skoro normálni rodina
Exit
Temné srdce
Tekutý piesok
Knokke
Skazana

doux
24. aug 2026
@maca1984

@anonym_autor
@maca1984 môžete len veľmi stručne, je to nejaký mysteriózny seriál, že? podľa toho, čo čítam. ešte som o ňom nepočula. Kedysi som sledovala "Lost" - nezvestní, je možné, že je to niečo podobné? Ďakujem

maca1984
24. aug 2026
@doux

@anonym_autor
@maca1984 môžete len veľmi stručne, je to nejaký mysteriózny seriál, že? podľa toho, čo čítam. ešte som o ňom nepočula. Kedysi som sledovala "Lost" - nezvestní, je možné, že je to niečo podobné? Ďakujem

@doux Lost som ja nevidela, takže neviem prirovnať. Ale From je mysteriózny. To si buď zamiluješ alebo to vypneš. Nič medzi 😄

777januska777
24. aug 2026

Odporúčam Andor. Je to jeden z najlepších seriálov, ktoré zobrazujú revolúciu a schopnosť ľudi vôbec zapojiť sa do revolúcie. Je to naša realita prerozprávana svetom Star Wars.

doux
24. aug 2026
@maca1984

@doux Lost som ja nevidela, takže neviem prirovnať. Ale From je mysteriózny. To si buď zamiluješ alebo to vypneš. Nič medzi 😄

@maca1984 zaujme už prvá časť, nepamätáš? lebo má to 50 min, premýšľam, či to pozrieť teraz a potom so synom, či počkať na neho, či strata času... 😀 😀

maca1984
24. aug 2026
@doux

@maca1984 zaujme už prvá časť, nepamätáš? lebo má to 50 min, premýšľam, či to pozrieť teraz a potom so synom, či počkať na neho, či strata času... 😀 😀

@doux no mňa zaujala samozrejme hneď prvá časť. Inak by som tomu asi ani nedala šancu. Inak bavilo to aj môjho muža, 2 série.. lenže on nemá to naťahovanie rád. Mne sa toto nezdá ako naťahovanie.
Taký walking dead, to je naťahovanie .

doux
24. aug 2026
@maca1984

@doux no mňa zaujala samozrejme hneď prvá časť. Inak by som tomu asi ani nedala šancu. Inak bavilo to aj môjho muža, 2 série.. lenže on nemá to naťahovanie rád. Mne sa toto nezdá ako naťahovanie.
Taký walking dead, to je naťahovanie .

@maca1984 idem si urobiť praženicu a pozriem tú prvú časť 😀

maca1984
24. aug 2026
@doux

@maca1984 idem si urobiť praženicu a pozriem tú prvú časť 😀

@doux dobrú chuť a príjemné pozeranie .

doux
24. aug 2026
@maca1984

@doux dobrú chuť a príjemné pozeranie .

@maca1984 Hej, ďakujem. Práve pozerám, že ten šerif z prvej časti prvej série je jeden z hlavných postáv v Lost 😀 ale teda, tam bolo veľa hlavných postáv 😀

klara546
24. aug 2026

Matriošky

maca1984
24. aug 2026
@doux

@maca1984 Hej, ďakujem. Práve pozerám, že ten šerif z prvej časti prvej série je jeden z hlavných postáv v Lost 😀 ale teda, tam bolo veľa hlavných postáv 😀

@doux ja zas hľadám kde si viem pozrieť Lost. 😁

doux
24. aug 2026
@maca1984

@doux ja zas hľadám kde si viem pozrieť Lost. 😁

@maca1984 akože u nás "Nezvestní". Ak vieš anglicky, tak originál, nie je problém. V CZ jazyku to bolo ešte inak tuším, nepamätám. A prvé 3-4 série boli super, potom to nadobudlo taký čudný spád a už to bolo dosť domotané. záver ukončili zvláštne, ja som si ho vyložila po svojom. ale minimálne úvod, myslím si, ťa zaujme. ja som pozerala všetky časti. ale to bolo už dávno, keď budem na dôchodku, pozriem si ich znovu 😀

martin_93
24. aug 2026

Seriál Fringe mám rád, asi si znova pozriem 🙂

maca1984
24. aug 2026
@doux

@maca1984 akože u nás "Nezvestní". Ak vieš anglicky, tak originál, nie je problém. V CZ jazyku to bolo ešte inak tuším, nepamätám. A prvé 3-4 série boli super, potom to nadobudlo taký čudný spád a už to bolo dosť domotané. záver ukončili zvláštne, ja som si ho vyložila po svojom. ale minimálne úvod, myslím si, ťa zaujme. ja som pozerala všetky časti. ale to bolo už dávno, keď budem na dôchodku, pozriem si ich znovu 😀

@doux preložiť si to viem, aj keby to bolo v anj, v pohode. Našla som to na Disney + myslím, to predplatené nemáme. A nechcem zas ďalšie platiť. Musím dopozerať teraz to znova rozpozerané From, lebo mi to " nedá spať ",či som niečo neprehliadla.
A ďakujem za tip. Zaujalo ma to.

Strana
z2