Poraďte dlhé seriály na voľný čas
Ahojte, nudím sa, už som videla asi takmer všetko, poraďte nejaký dobrý seriál, niečo dlhé 😀 vždy keď dorobím a prídem z fitka nemám čo robiť.
One piece anime
@doux preložiť si to viem, aj keby to bolo v anj, v pohode. Našla som to na Disney + myslím, to predplatené nemáme. A nechcem zas ďalšie platiť. Musím dopozerať teraz to znova rozpozerané From, lebo mi to " nedá spať ",či som niečo neprehliadla.
A ďakujem za tip. Zaujalo ma to.
@maca1984 prvú časť mám za sebou. Ten záver prvej časti - v duchu podobnom ako Lost, kde sa niečo začína čudné diať, niečo, čo ťa núti pozrieť hneď ďalšiu časť 😀 Myslím, že upúta aj syna, vďaka za tip.
Ak máš rada Marvelovky,tak aj Punisher sa dá pozrieť
Neviem či je to žáner podľa tvojej chuti, ale vcelku dlhú dobu ťa vie zabaviť maratón Marveloviek 😀
@anonym_c0a7a4 už som všetko pred Spidermanom rewatchla 🤣čakame na doomsday
Grey's Anatomy 😁 ak chceš niečo dlhé na odreagovanie, tak ideálna voľba, netreba pri tom rozmýšľať a zároveň nevadí ak sa popri pozeraní zopozeráš do mobilu. prvých pár sérii má navyše takú príjemnú, nostalgickú atmosféru a ak sa ti bude seriál páčiť, tak máš čo pozerať minimálne na pár mesiacov. jediná istota v živote je, že Grey's Anatomy bude mať ďalšiu sériu 😄😄 z Grey's vznikli aj dva spinoff seriály, ale na tie som už nemala žalúdok, ale dá sa v tom svete fakt "utopiť" toľko toho je.
Supernatural je tiež dosť dlhé a prvých 5 sérií má aj dobrú kvalitu, potom je to už viac o tom, že si zvykneš na postavy a chceš vedieť čo s nimi bude ďalej. ale aj v seriách 6.-15. sa nájdu dobré časti, niektoré patria medzi moje najobľúbenejšie, len jednoducho kvalita celkového príbehu išla po 5. sérii smerom nadol.
Gilmore Girls ak si ešte nevidela, tak na blížiace sa jesenné obdobie ideálne.
Breaking Bad a Better Call Saul oba veľmi známe, ale ak si nevidela, tak spolu by ti mohli zabrať dosť času a kvalitou sú top (úžasne napísané postavy).
Bojack Horseman (ale neodporúčam pozerať ak máš depresívne obdobie, mohlo by ťa to stiahnuť ešte nižšie).
potom klasika The Sopranos sa kvalitou stále vyrovná (a často prekoná) väčšinu moderných seriálov a tiež chvíľku zaberie kým si to človek pozrie celé
a z úplne iného súdka odporučím Abbott Elementary, to len tak lebo to mám rada.
@anonym_autor zúfalé manželky, môj nový tučný život, prečo ženy zabíjajú, prefikane slúžky, yellowstone, Dark.
@anonym_autor skús Papierový dom, alebo Alfa samci 🤣🤣🤣.
ja sa už veľmi teším na toto, to si isto kuknem 🙂 https://www.pozerajfilmy.sk/filmy/drama/sterlin...

Lucifer - aktuálne točia všetky časti dookola na AXN každý večer a ide aj na Super RTL asi raz za týždeň.