icon

Reklama Slovenskej sporiteľne s ušami. Rozumiete jej?

ornela_tn
Dnes o 18:21

Baby, rozumiete reklame s ušami Slovenskej sporiteľne? Ja neviem či som taká zaostalá, ale fakt tomu nerozumiem

anonym_aaeb79
•
Dnes o 18:31

myslíš toho mladého chlapca čo má kostým? Blbosť, ale dá sa.

anonym_d09dcd
•
Dnes o 18:42

Ja som ju ani nevidela 😂 ale nikdy som sa nezamyslala nad zmyslom reklam, vacsinku ich ani nevnimam.

beata_k
•
Dnes o 18:54

@ornela_tn Cosplay je zábava a umelecká aktivita, pri ktorej sa ľudia obliekajú do prepracovaných kostýmov a štylizujú sa do podoby konkrétnych postáv z anime, mangy, videohier, filmov, seriálov alebo kníh.
Je to pre mladych. Rozumeju tomu.

zuzana2910
•
Dnes o 19:40

Nie, ale nič neprekona naj- trápne reklamy na fio..

anonym_d6a799
•
Dnes o 19:52

hovadina na n tu ja to tiez prepinam pokial stihnem ale najviac ma na nej stve to,ze ten zasran stale tuka a vypytuje sa nieco AI asi vyzera to tak,ze ako rychlo vypracovat brucho a ine koniny nic nevie vyriesit sam mozno aj to je odkaz na tuto dobu.Vsetko sa ludia vypytuju tej somariny ale co s tym ma sporitelna fakt netusim a to ani nie som nejako moc stara koza

chrobak7
•
Dnes o 20:08

@ornela_tn Je to umelecké stvárnenie nadviazania kontaktu. Jednoducho Slovenskej sporiteľni ide o oslovenie mladých. Tá reklama má vzbudiť zvedavosť a zároveň
posmeliť mladých, aby nadviazali kontakty.

Inak ako ten chalan spomínal - že tie uši sú z filmu - tak naozaj, je to z filmu Gummo. Ten film som videl pred nejakým časom. Je dosť kontroverzný a bizarný, niektorí ho kritizujú, nezávislá scéna mu dáva dobré hodnotenia. Vystupujú tam nie herci, ale ozajstní skrachovanci z jedného amerického mestečka, ktoré bolo spustošené tornádom. Jeden z nich nosí celý film takéto uši.

Možno autor reklamy len chcel vzbudiť zvedavosť u divákov, aby zistili, z ktorého filmu to je. Proste je tam nejaký odkaz, ktorý nie je jasný a pochopí ho možno lepšie mladšia generácia.

A mnohým reklamám netreba rozumieť, stačí, že zaujmú diváka. Mne tá reklama nepríde ako blbosť. Má niečo do seba - má príbeh a má aj tajomstvo. Možno práve to, že ona tiež vedela, že uši sú z filmu, dokazuje, že majú podobný vkus. Ten film by si žiadny komerčný divák nepozrel.

chrobak7
•
Dnes o 20:21

@ornela_tn A ešte doplním - toto nie je pôvodná reklama SLSP. Túto reklamu prevzali od sesterskej spoločnosti Česká spořitelna. Tam je reklama trochu iná, dlhšia s textom :"Nastražte uši. Řekneme vám, jak ušetřit na energiích." - takže symbol uší tam je iný. V českej reklame nie je odkaz na ten film.

Reklamu len prispôsobili trochu pre slovenský trh.

anonym_5b8ba0
•
Dnes o 21:36
@zuzana2910

Nie, ale nič neprekona naj- trápne reklamy na fio..

@zuzana2910 fio ma super reklamy... najlepsia je ta posledna o "neobrobenej" parcele 🙂

biba_18
•
Dnes o 22:03
@chrobak7

@ornela_tn A ešte doplním - toto nie je pôvodná reklama SLSP. Túto reklamu prevzali od sesterskej spoločnosti Česká spořitelna. Tam je reklama trochu iná, dlhšia s textom :"Nastražte uši. Řekneme vám, jak ušetřit na energiích." - takže symbol uší tam je iný. V českej reklame nie je odkaz na ten film.

Reklamu len prispôsobili trochu pre slovenský trh.

@chrobak7 nie, aj češi majú len takú krátku, že “to je z filmu”…

biba_18
•
Dnes o 22:04

tej reklame rozumiem… chalan chce zbaliť babu a radí sa s ai…