Seriál Monyova na Voyo. Aký dojem zanechal?
Pozreli ste si sériu Monyova?Aký to zanechal vo vás dojem bolo to veľmi dobre natočené, Tereza Ramba to zvládla bravúrne.Prvy diel bol nudný skoro som to vypla, ale včera som si pozrela všetky ďalšie diely.
Čo si myslíte je to ten typický príklad, že nudný muž nie je zaujímavý a manipulátor je lepší?Majú tyrane ženy tiež nejakú poruchu, závislu väzbu, ze sú ochotne to tolerovať, alebo su tak bezmocne, že už nevedia čo ďalej?Vypočula som si aj rozhovor jej syna, keď to bolo aktuálne vôbec som tento prípad nezaregistrovala.Po tom, čo sa to stalo veľa žien nahlásilo svojich partnerov.Poznate takú ženu, ktorá žije v toxickom manželstve?
Je to moja najoblubenejsia autorka, mam doma vsetky jej knihy, aj film som uz videla. Je to zlozite.. Ona uz chcela odist od neho, ale bolo neskoro. Bola to inteligentna a uspesna zena, tazko sa to chape. Tito muzi vedia ako na to, ako na zeny tuziace po laske, citlive a prilis dobre. Osobne nepoznam taku zenu, skoda jej, pre mna to bol sok, ked sa to stalo.
veľa žien povie "mne sa to nemôže stať".
ale môže.
ak je vo vzťahu ktorý ju tak psych. ubil, že nie je schopná sa ďálej pohnúť bez pomoci. Pomoc alebo rodiny alebo dokonca odborná pomoc.
Akonáhle sú vo vzťahu deti - je to o to ťažšie.

@anonym_autor to nie je o nudnom muzovi, podla toho, ako to bolo natocene, jej manzel nemal take libido ako ona, proste jej chybal sex a vasen. Preto bola lahkou koristou pre narcistu.
Spravna, zrela zena by problem riesila s muzom (sexuolog, manzelska poradna), ona riesila psychologicku asi az v tom druhom, toxickom vztahu. Zrejme bola prilis mlada a nevyzreta, ked sa nechala oblbnut hentym looserom. Stava sa aj take, co uz.