Seriál Monyová na Voyo: Prečo ma sklamal?
Kvôli tomu som si voyo kúpila a sklamalo má to neskutočne. Nestalo to za tie peniaze. Herecké výkony ma nepresvedcili vôbec. Herecká bola krásna ale to je tak celé. Nič moc. Tešila som sa veľmi. Vyzeralo to sľubne ale nepodarilo sa im to. Zbytočne roztahane na 6 hodín.Dalo by sa to vtesnat do polovice. Tiež násilie nebolo ukázané aké skutocne je. Úprimne. Bolo to nudné zdĺhavé a veľmi ťažkopádne poňaté. Ona bola tiež divná. Manžel ju len z peňazí vyciciaval.
Ale sklamalo to má. Tak moc som sa tešila.
Seriál má aj veľa chybiciek krásy. Celkové sklamanie. Ja ako žena ktorá si prešla masívnym ekonomickým sexuálnym psychickym a fyzickým tyranim od manžela. Tu nebolo naozaj nič. Jej manžel sa k nej väčšinou normálne choval. Sem tam bol agresívny. Čo je nič. Za mňa sklamanie a za vás?
@anonym_autor nepacil sa ti asi len preto, ze ci cakala, ze tam bude ukazany “tvoj zivot” a ze sa zžiješ s hlavnou hrdinkou. Ona nebola chudinka ako ty, zavisla od manzela ako ty, ci jej hodi nejaku korunu. Ona sa vedela o seba postarat a zarobit si.
Bolo to podľa skutočnej udalosti , vtesnané do seriálu - určite zažila toho viac , nie všetko bolo predvedené. Mňa to zaujalo , a stačilo mi čo som videla, a je mi to ľúto čo musela prežiť ☹ . To čo máš za sebou Ty sama , ako píšeš, môžeš niekomu prerozprávať , možno z toho bude trhák .
@anonym_autor bol normalny a sem-tam agresivny? Jaj akoze si sa chcela pozerat na bitku a kopance? Si ty normalna? Terapiu mas za sebou?
@anonym_autor mne sa náhodou seriál veľmi páčil, bolo tam jasne ukázané čo a ako to bolo, detailné a dlhé podrobné scény bitky nikto nepotrebuje pozerať, ja si myslím, žw to bolo prezentované jasne. Za mňa veľmi dobrý seriál.
@anonym_autor aj ja som z toho mala sklamaný pocit , očakávanie bolo že to bude super , pozerala som to za jeden deň a a už v polke druhej časti som to chcela vypnúť ušetrila by som si čas ..tiež má sklamalo že neukázali ako ju zabil ..ja viem že možno to nikto presne nevie ale aspoň by to ku dali poriadny koniec
@anonym_autor aj ja som z toho mala sklamaný pocit , očakávanie bolo že to bude super , pozerala som to za jeden deň a a už v polke druhej časti som to chcela vypnúť ušetrila by som si čas ..tiež má sklamalo že neukázali ako ju zabil ..ja viem že možno to nikto presne nevie ale aspoň by to ku dali poriadny koniec
@mojvlk presne... Ako tx
@mojvlk ked sa potrebujete pozerat na vrazdy a krviprelievanie, pozrite si horory a kriminalky.
Budte empaticke k pozostalym a necakajte ze sa synovia a vnuci budu pozerat, ako psychopat morduje ich mamu a babku🙄
@mojvlk ked sa potrebujete pozerat na vrazdy a krviprelievanie, pozrite si horory a kriminalky.
Budte empaticke k pozostalym a necakajte ze sa synovia a vnuci budu pozerat, ako psychopat morduje ich mamu a babku🙄
@anonym_fd9a99 tu nejde načo sa potrebujeme pozerať ale ako to bolo prezentované proste som mala iné očakávania
@mojvlk počula si na konci jej hlášku, že chce, aby si ju ľudia pamätali ako silnú ženu?
@anonym_autor bolo to citlivo natočené.Ked to bolo pre teba nič máš posunuté hranice čo je normálne a čo nie.
Skor by si sa mala zamysliet, preco si to tak dlho trpela vo svojom zivote a preco sa Ti ziada v tom spatne "vyzivat"?. Pozerat sa na to, ako niekto niekoho otlka? To Ti chyba? Prepac, nam stacilo posolstvo, co ten pribeh niesol. Aby zeny, pripadne aj muzi, nezazivali toto peklo, aby vedeli, co ich to moze stat
@anonym_fd9a99 krabiny pises riadne
Skor by si sa mala zamysliet, preco si to tak dlho trpela vo svojom zivote a preco sa Ti ziada v tom spatne "vyzivat"?. Pozerat sa na to, ako niekto niekoho otlka? To Ti chyba? Prepac, nam stacilo posolstvo, co ten pribeh niesol. Aby zeny, pripadne aj muzi, nezazivali toto peklo, aby vedeli, co ich to moze stat
@mk1111111111 nie. To som tým absolútne ne myslela.. Nechapes môj komentar
Ako nic!? Ved on ju zabil preboha... tak uzasnu a sikovnu zenu. Citala somp vsetky jej knihy viackrat, to sa neda opisat, sama priznala, ze pisala o sebe. Bud rada, ze si neskoncila ako ona, prepac.
Ako nic!? Ved on ju zabil preboha... tak uzasnu a sikovnu zenu. Citala somp vsetky jej knihy viackrat, to sa neda opisat, sama priznala, ze pisala o sebe. Bud rada, ze si neskoncila ako ona, prepac.
@la_dolce_vita ale seriál slabo tá. Nechapes čo tým myslim? Herecké výkony.. Žiadne napätie.
Nič proste
Som čakala strašne oveľa oveľa viac.. A bolo to divne neslo Too vôbec do hĺbky jej duše. A pod. Neviem a on tam tiež bol divne vykresleny
@anonym_fd9a99 krabiny pises riadne
@anonym_autor ty pises kraviny, mas posunute vnimanie. Tym, ze ty si sa nechala niekym otlkat, sexualne, psychicky a ekonomicky tyrat mas otupele vnemy. Zaujimave, ze nam ostatnym vykreslenie postavy bolo dostatocne a citlive. Ty pises, ze jej manzel sa vacsinou normalne choval a sem tam bol agresivny. Co si so sebou musela nechat robit ty, ked toto napises preboha? Mali po sebe cely serial vrieskat a bit sa?
@la_dolce_vita ale seriál slabo tá. Nechapes čo tým myslim? Herecké výkony.. Žiadne napätie.
Nič proste
Som čakala strašne oveľa oveľa viac.. A bolo to divne neslo Too vôbec do hĺbky jej duše. A pod. Neviem a on tam tiež bol divne vykresleny
@anonym_autor vzdy je lepsia kniha ako film. Tam sa daju tie pocity opisat a vyjadrit ovela lepsie.

Sem tam agresívny? No ja som ten seriál videla a veru mala som z neho blbý pocit. Ale nie zo seriálu ako takého, ale z toho, čo sa tam odohrávalo. Mňa ex psychicky ničil, našťastie fyzicky ma "len" raz udrel. A inak, prečo by vo filme malo byť ukazované len to najhoršie? Ale myslím, že tam bolo toho celkom dosť. A ak si ozaj prešla týraním, tak sa čudujem, že sa takto vyjadruješ.
A ak je zavraždenie ženy pre teba nič...